Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
XGIMI Mogo 4 : test / mening

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Waar-te-koop
Prijs-XGIMI-Mogo-4
Tijdslijn
Waarom-deze-projector?
Uitpakken
Besturingssysteem
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte-en-projectieafstand
Schermkeuze
Audiokwaliteit
Videospellen
Test-/-beoordeling-conclusie
Projectoren Tests Reviews

XGIMI Mogo 4 : test / mening


Gepubliceerd op: 07-07-2025 / gewijzigd: 07-07-2025
Een paar weken geleden heb ik de XGIMI Mogo 4 Laser getest, en nu is het de beurt aan de 'gewone' Mogo 4 om mijn testprotocol te doorlopen. Het komt goed uit, want ik heb veel vragen gekregen over het verschil tussen de twee projectoren en nu kan ik ze beantwoorden met cijfers en voorbeelden. Aangezien ik ook de vorige generatie heb getest, kan ik nog een kandidaat toevoegen om een bredere prijsklasse te dekken.

Van buiten is de Mogo 4 absoluut identiek aan de Mogo 4 Laser, ik heb niet het minste verschil gezien. Het belangrijkste verschil is het gebruik van een drievoudige laserbron voor de ene en een LED-bron voor de andere. Voor de rest is het eigenlijk hetzelfde, maar rechtvaardigt het gebruik van de laser de extra €200? Dat is de vraag die ik ga proberen te beantwoorden in deze review

Waar te koop



Je kunt de Mogo 4 natuurlijk kopen op de officiële website:

XGIMI.com

Hij is ook verkrijgbaar op Amazon:

Amazon

Website waar ik de XGIMI Mogo 4 gekocht/ontvangen heb: https://www.awin1.co...

Prijs XGIMI Mogo 4

Nog niet beschikbaar / getest

Tijdslijn

4 juli 2025: Ik ontvang de XGIMI Mogo 4, maar eerst moet ik klaar zijn met het testen van de NothingProjector NP One Smart

7 juli 2025: Ik begin met het testen van de XGIMI Mogo 4. Het zal me iets meer dan een week kosten om de schriftelijke test af te ronden, nog een week voor de video, en ik zal waarschijnlijk een vergelijkende video doen met de Laser versie.

Waarom deze projector?

XGIMI heeft een goed recept gevonden om een grote speler te worden in de wereld van projectoren, en dit recept werkt zo goed dat de oude modellen nog steeds verkocht worden. Zo kun je vandaag de dag nog steeds een Mogo 2 Pro, een Mogo 3 Pro en de Mogo 4 (of Laser) kopen. Deze verscheidenheid maakt het mogelijk om een bredere prijsklasse te dekken zonder grote offers te hoeven brengen. Puur technologisch gezien is er weinig verschil tussen het eerste model en het nieuwste. Het formaat is sterk geëvolueerd en dit is ongetwijfeld de factor die na de prijs een belangrijke rol zal spelen bij de keuze van het projectormodel.

De Mogo reeks is de draagbare reeks van XGIMI, wat betekent dat deze projectoren niet bedoeld zijn om een televisie te vervangen, de helderheid is te laag en met de gebruikte DMD-chip kun je niet verder gaan dan 80 inch in goede omstandigheden. Het draagbare aspect is de grootste kracht van deze projector: hij is ontworpen voor gebruik onderweg, al is het alleen maar om van kamer te wisselen in je huis.

Uitpakken

xgimi mogo 4 test avis review recensione bewertung opiniones 1


De verpakking van de Mogo-lijn is in de loop der tijd geëvolueerd en de doelgroep is vrij duidelijk. XGIMI mikt met de Mogo reeks op een jonger, modieuzer publiek, maar zonder dat ik de cijfers heb om het te bewijzen, denk ik dat de werkelijke kopers waarschijnlijk een stukje ouder zijn. De doos van de Mogo 4 bevat de projector, een handleiding, een optisch filter om het beeld te vergroten en een afstandsbediening. Er is geen oplader of batterij, wat wel het geval was bij de Mogo 4 Laser

.

Besturingssysteem


De XGIMI Mogo 4 draait op Google TV, wat betekent dat je het beste besturingssysteem voor projectoren krijgt met native compatibiliteit met Netflix en alle streaming-apps. Het lukte me niet om met mijn telefoon te synchroniseren voor de eerste installatie, ik kon niet inloggen maar het werkt ook zonder telefoon. De projector downloadt je Google profiel en een selectie van de bekendste applicaties, plus een paar lokale (bijv. Molotov voor Frankrijk, Auvio voor België, etc.).

Ik heb een behoorlijk coole nieuwe functie opgemerkt: het is nu mogelijk om je projector als Google Home te gebruiken. Je kunt de aangesloten objecten in je huis toevoegen en ze bedienen vanaf de projector. Het zorgt er alleen wel voor dat je stil wilt zitten, maar dat was waarschijnlijk al het geval als je veel verbonden objecten in je huis hebt

Afwerking

xgimi mogo 4 test avis review recensione bewertung opiniones 4


Ik heb de Mogo 4 Laser en de Mogo 4 normale versie naast elkaar gelegd, zie je het verschil? Nee, ik ook niet. Dat is er niet, of als dat wel zo is, dan zijn de verschillen heel subtiel. Dat is dus niet het punt waarop je het verschil tussen de projectoren kunt zien, maar ik ga toch in detail treden over de Mogo 4, omdat de meeste bezoekers van deze pagina waarschijnlijk niet van tevoren mijn test van de Mogo 4 Laser hebben gelezen.

xgimi mogo 4 test avis review recensione bewertung opiniones 5


De vierde generatie Mogo heeft in grote lijnen hetzelfde formaat als de derde generatie, met een paar verschillen. Het cilindrische formaat is hetzelfde, maar de kleur is anders. XGIMI had gekozen voor een champagnekleur voor de Mogo 3, deze is meer metallic grijs. Ik geef de voorkeur aan deze versie, die naar mijn mening een meer premium gevoel geeft.

De projector is 20 cm hoog, heeft een diameter van 10 cm en weegt iets meer dan een kilo. Hierdoor is de projector gemakkelijk te vervoeren, vooral omdat het optische compartiment in gesloten toestand beschermd is in de cilinder. Het is misschien een beetje volumineus om onder je arm te dragen, maar het past discreet in je bagage. Net als bij de laserversie zit er een kleine afstandsbediening bij de projector, waarmee je de basisfuncties voor afspelen en stoppen kunt bedienen. Hij is ontworpen om de projector in Bluetooth-modus te gebruiken als hij muziek afspeelt. Deze mini-afstandsbediening werkt op een platte batterij; de batterij is niet inbegrepen in de verpakking.

xgimi mogo 4 test avis review recensione bewertung opiniones 7


Eenmaal geopend, wordt hetzelfde optische compartiment met zijn dieptesensor onthuld. Achter deze optische eenheid zit een DMD 0.23 chip, zoals bij alle vorige generaties het geval was. Het element dat het beeld genereert is dus vanaf het begin hetzelfde. Deze chip heeft een native resolutie van 960 x 540 pixels, dus het is geen full hd- of 4k-chip, maar dat betekent niet dat je niet in full hd kunt spelen. XGIMI gebruikt, net als vele anderen, een wobulatiemechanisme om een hogere resolutie te bereiken. Dit mechanisme werkt heel goed zolang je het beeld niet op een te groot oppervlak projecteert, anders zie je een gat tussen de pixels.

xgimi mogo 4 test avis review recensione bewertung opiniones 13


De projector biedt twee opties voor het afspelen van externe inhoud, er is een full-size HDMI-poort en een USB-A-poort voor externe harde schijven of USB-sticks. Als je de USB-poort wilt gebruiken, wees je er dan van bewust dat de projector alleen FAT32 of NTFS partities in GPT formaat kan lezen.

xgimi mogo 4 test avis review recensione bewertung opiniones 17


Aan de andere kant bevindt zich nog een USB-poort, dit keer type C, die alleen kan worden gebruikt om de projector van stroom te voorzien. De aan/uit-knop zit er vlak naast, maar als de batterij voldoende is opgeladen, licht de projector op als je hem opent.

xgimi mogo 4 test avis review recensione bewertung opiniones 16


Aan de achterkant vind je het gebruikelijke ventilatierooster om warmte af te voeren. Mogo is hier altijd vrij discreet in geweest en we zullen later in deze recensie zien of dat ook bij dit model het geval is.

xgimi mogo 4 test avis review recensione bewertung opiniones 20


De afstandsbediening is van plastic maar goed ontworpen. Hij detecteert beweging en de belangrijkste knoppen hebben achtergrondverlichting, wat een leuke touch is.

Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m bij 2,9m (hoogte 2,2m). Ik heb twee projectiewanden, een witte muur van 2,9 m breed met alleen witte verf met een mogelijke terugslag van 4 meter. Ik heb dan een 133 inch ALR scherm op een andere muur met een mogelijke setback van 2.8m. Ik gebruik hoofdzakelijk het ALR-scherm, behalve wanneer de opstelling of het type projector niet geschikt is voor deze situatie.

Batterijduur

De Mogo 4 is uitgerust met een 71,28 Wh batterij, waardoor hij een theoretische autonomie van 2,5 uur voor video en 6 uur voor muziek zou moeten hebben. De werkelijke autonomie is minder dan dat, je hebt 2 uur of iets minder nodig om de batterij leeg te maken. Je kunt hem combineren met een externe batterij of het XGIMI statief kopen, dat een batterij bevat. Met het statief kun je de levensduur van de batterij bijna verdubbelen.

In de eco-modus wordt de helderheid sterk verminderd, waardoor de batterij langer meegaat, maar je zult waarschijnlijk de schermgrootte moeten beperken en ervoor moeten zorgen dat geen strooilicht je beeld verstoort.

Stroomverbruik

Nog niet beschikbaar / getest

Werkingsgeluid

Nog niet beschikbaar / getest

Beeldkwaliteit

Nog niet beschikbaar / getest

Colorimetrie
Meer uitleg over colorimetrie

Het meten van kleurgetrouwheid (colorimetrie) is geen subjectieve zaak, het is iets dat volledig meetbaar is. Deze meting wordt uitgevoerd met een apparaat (colorimeter, spectrometer, etc.) dat het verschil meet tussen de werkelijke kleur en de weergegeven kleur. Dit verschil wordt uitgedrukt in delta E (afkorting: dE). Een dE groter dan 3 duidt op een afwijking die waarneembaar is voor het menselijk oog.

De dE moet daarom zo laag mogelijk zijn, maar projectoren hebben standaard zelden een dE lager dan 3. Vaak liggen ze tussen de 5 en 10, alleen door kalibratie kunnen de kleuren correct worden aangepast.

Voor een perfecte kalibratie moet u een professional bellen. Ik geef u mijn parameters die overeenkomen met mijn situatie. Deze instellingen kunnen voor uw situatie werken, maar bieden geen garantie. Beschouw ze dus als een indicatie welke richting u moet inslaan.



Nog niet beschikbaar / getest

Helderheid
Meer uitleg over helderheid

Helderheid voor een projector is absoluut cruciaal. De helderheid wordt gemeten in ANSI-lumen en de door de fabrikant opgegeven waarden zijn vaak hoger dan de werkelijkheid.

De helderheid meet ik met een luxmeter en zet mijn metingen om naar ANSI-lumen ten opzichte van het projectieoppervlak. Dit geeft je echte waarde.

Een videoprojector, ook al is hij helder, kan niet concurreren met een televisie. De toevoeging van licht (natuurlijk of kunstmatig) heeft tot gevolg dat het contrast van uw afbeelding drastisch wordt verminderd. Met een helderheid van minder dan 1000 ANSI lumen moet de projector in totale duisternis worden gebruikt.



Nog niet beschikbaar / getest

Scherpte

Nog niet beschikbaar / getest

Contrast
Meer uitleg over contrast

Met contrast (aan/uit) kun je het verschil tussen wit en zwart meten. Deze meting geeft een indicatie van het vermogen van een projector om een goede weergave te produceren in donkere scènes.

Een contrast lager dan 500:1 moet als een zeer laag contrast worden beschouwd en het gevolg zal vooral zichtbaar zijn in donkere scènes waar details verloren gaan. Dit vormt minder een probleem voor sport, heldere films of zelfs tekenfilms.

Een lage contrastverhouding betekent niet dat een projector niet bruikbaar is, je moet er alleen rekening mee houden dat bij films als Aliens donkere scènes het niet langer mogelijk maken details te onderscheiden.



Nog niet beschikbaar / getest

Bewegingscompensatie
Meer uitleg over bewegingscompensatie (MEMC)

Veel projectoren gebruiken een frequentie van 60 Hz, wat betekent dat ze 60 frames per seconde uitvoeren. Veel films zijn ontworpen om 24 frames per seconde uit te zenden. Dit betekent dat de film per seconde niet genoeg beelden heeft om de 60 beelden te vullen die door de projector worden uitgezonden.

Dit resulteert meestal in een schok in het beeld. Sommige projectoren kunnen deze schok verminderen met een bewegingscompensatiesysteem (ook wel MEMC genoemd). Als je deze compensatie te veel gebruikt, krijg je een zogenaamd 'soap-opera'-effect, waardoor het beeld een beetje kunstmatig wordt, zoals in de tv-serie uit de jaren 80.



Nog niet beschikbaar / getest

Beeldgrootte en projectieafstand

Meer uitleg over de projectieafstand

De projectieafstand bepaalt de beeldgrootte en de beeldgrootte wordt bepaald door de projectieverhouding van de projector. Als een projector een throw ratio van 1,2 heeft, heeft deze een beeldbreedte van 83 cm met eventueel een grijze rand.

Afstand speelt ook een rol bij de helderheid, omdat de helderheid afneemt met het kwadraat van de afstand. Een projector die op 4 meter afstand wordt geplaatst, verliest daarom 4 keer meer helderheid dan een projector die op 2 meter afstand wordt geplaatst.

Keystone-beeldcorrectie wijzigt de projectiekegel niet, maar verkleint het beeld binnen de projectiekegel. Dit betekent dat u bij een aanzienlijke correctie een grote grijze rand rond uw afbeelding ziet verschijnen.


Nog niet beschikbaar / getest

Schermkeuze



Nog niet beschikbaar / getest

Audiokwaliteit

Meer uitleg over audiokwaliteit

Ik gebruik verschillende soorten muziekstukken om de geluidskwaliteit van de projector te illustreren, maar de weergave wordt altijd beperkt door het opnameapparaat. Omdat ik altijd hetzelfde apparaat gebruik, kun je het verschil op dezelfde basis vergelijken.

Ik gebruik regelmatig bekende auteursrechtelijk beschermde liedjes om de geluidskwaliteit van een projector te illustreren. Soms besluit YouTube om deze redenen mijn video's te blokkeren. In dit geval kun je de soundtracks rechtstreeks op YouTube beluisteren, in de hoop dat YouTube mijn kanaal niet volledig heeft geblokkeerd.



Nog niet beschikbaar / getest

Videospellen

Meer uitleg over videogames

Om onder goede omstandigheden met een projector te kunnen spelen, moet de latentie laag zijn. Latency is de reactietijd tussen het indrukken van een knop op je controller en de reactie op het scherm. Deze latentie wordt uitgedrukt in milliseconden en wordt ook wel 'input lag' genoemd.

Ik meet deze latentie met een gespecialiseerd apparaat. Om snelle games van het FPS-type op een netwerk te kunnen spelen, moet u een latentie van minder dan 30 ms bereiken. Voor games waarbij de reactietijd minder belangrijk is, zou een latentie van minder dan 100 ms geschikt moeten zijn voor de meeste situaties.

Over het algemeen test ik ShadowRunner van Geforce Now op mijn Nvidia Shield, behalve wanneer dit niet mogelijk is. Ik ben niet gewend om met een controller te spelen, dus ik ben er niet zo goed in, maar het gaat erom de capaciteiten van de projector te laten zien, niet de mijne.



Nog niet beschikbaar / getest

Bugs

Nog niet beschikbaar / getest

ALR/CLR Projectiescherm

Ben je op zoek naar een goed CLR/ALR-scherm voor je projector? Ik heb misschien wat je nodig hebt:
ALR/CLR NothingProjector scherm

Test / beoordeling conclusie

Nog niet beschikbaar / getest

Sterktes

Nog niet beschikbaar / getest

Zwaktes

Nog niet beschikbaar / getest





Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
XGIMI Mogo 4 : test / mening
Na het testen van de laserversie, ga ik de normale versie van de Mogo 4 aanpakken om je te helpen kiezen welke van deze twee projectoren het meest geschikt is voor jouw situatie.
NothingProjector NP One Smart : Test / Recensie
Klein maar sterk? Deze kleine projector, geprijsd voor minder dan €200, geeft alle low-end Chinese projectoren een klap in het gezicht, met als extra bonus Google TV en native Netflix-ondersteuning.
XGIMI Mogo 4 Laser : test / beoordeling
De XGIMI Mogo 4 Pro markeert een keerpunt voor XGIMI, met het gebruik van een drievoudige laserbron voor de eerste keer, waardoor deze kleine projector naar een hoger niveau wordt getild.
ETOE Whale Pro Projector: Review / Test
Chinese winkels staan ​​vol met lcd-projectoren zoals deze, maar hoe goed zijn ze echt? Een gedetailleerde analyse van de ETOE Whale Pro.
NothingProjector 120-inch floor rising gemotoriseerd ALR-scherm: test/review
Bent u geïnteresseerd in een thuisbioscoopervaring? Het NothingProjector gemotoriseerde ALR-scherm geeft u een visuele boost, mits u de juiste omstandigheden hebt.
Projectiescherm vergelijking
Ik heb meer dan 20 schermen getest (wit, grijs, ALR, CLR) en daarbij de kleurechtheid, helderheid en het contrast beoordeeld. Een unieke vergelijking om te lezen voordat je iets koopt.
Dangbei Freedo: test / recensie
Dangbei waagt zich aan het avontuur van draagbare projectoren met batterij. Het veld was al veroverd door XGIMI en zijn Mogo-assortiment, maar deze Dangbei heeft enkele troeven te bieden.
Ultimea Apollo P60 : test / mening
Ultimea produceert projectoren op instapniveau om toegang te bieden tot de home cinema-ervaring tegen een lage prijs. Je moet je echter wel bewust zijn van bepaalde beperkingen.
XGIMI Horizon S Pro : test / mening
De Horizon-familie is uitgebreid met de S Pro en S Max. De S Pro staat net onder de S Max, met minder helderheid maar nog steeds een uitstekend beeld.
Wupro Cinema Peacock Evo ALR/CRL Fresnelscherm : test / mening
Het Wupro Cinema Peacock Evo ALR/CLR scherm is ontworpen om maximaal omgevingslicht te absorberen en een uitstekende zwartdiepte te garanderen. Het maakt ook gebruik van een uniek montagesysteem.
Formovie Theater Premium: test / recensie
Het Formovie Theater werd in 2022 en 2023 beschouwd als de beste projector, zal deze nieuwe Premium-versie erin slagen het vorige model te onttronen?
XGIMI Horizon S Max: test / volledige beoordeling
De nieuwste telg in het Horizon-assortiment van XGIMI heeft de overstap gemaakt naar de top van het assortiment met een hele reeks superlatieven om dit te ondersteunen. Marketing gimmick of echte innovatie?
NothingProjector ALR scherm Black Series : test / review
Vraag je je af of je iets hebt aan een ALR-scherm? Ik heb de NothingProjector Black Series getest met een reeks metingen om het nut aan te tonen.
Dangbei Mars Pro 2 (DBOX02): test / beoordeling
Een heldere laserprojector compatibel met Netflix voor de prijs van een LED-projector, het kan met de Dangbei Mars Pro 2!
Ultimea Nova C40: testen/recensie
Een draagbare projector met Netflix voor minder dan €300? Het kan met de Ultimea Nova C40, maar is deze projector de omweg waard?
Valerion VisionMaster Plus 2 : test / review
Op papier heeft de Valerion VisionMaster projector alles in zich om de beste projector in zijn prijsklasse te worden. Marketingeffect of werkelijkheid?
XGIMI Aura 2 4k laservideoprojector: test / review
De XGIMI Aura 2 is de tweede ultrakorte projectieafstand-laserprojector van XGIMI. Dit nieuwe model wordt geleverd met een aantal nieuwe functies, maar zal het de concurrentie aankunnen?
Formovie Xming Episode One: test / recensie
De Formovie Xming is klein qua formaat en prijs, maar biedt een overtuigende eerste ervaring voor het betreden van de wereld van videoprojectoren.
XGIMI Mogo 3 Pro: test en review
Voor de derde generatie van de Mogo-reeks heeft XGIMI gekozen voor een verstelbare projector die een veel grotere gebruiksvrijheid biedt.
NothingProjector 120-inch ALR/CLR projectiescherm test
Ik heb het NothingProjector 120-inch projectiescherm getest op basis van objectieve criteria en vergeleken met 6 andere schermen.
Philips Screeneo U5 laserprojector: recensies
Philips introduceert UST 4k-laserprojectoren met deze Screeneo U5 via crowdfunding. Het ruikt naar een goede deal!
Philips Screeneo UL5 videoprojector: test / review
Philips is niet de bekendste speler in de wereld van videoprojectoren, maar ze innoveren wel met de Screeneo UL5...een draagbare triple UST-laser!
Formovie Theater: test / mening / kalibratie
Volledige Formovie Theater test en gelijkwaardige vergelijking met zijn meest directe concurrent
XGIMI Mogo 2 Pro test / volledige review
Ik had de eerste Mogo getest en was verbaasd over de capaciteit van deze kleine batterij projector, 2 jaar later is hier zijn opvolger. Zal het beter kunnen?
Viewsonic X2 4k projector: test / review
Op papier heeft de Viewsonic X2 4k projector alle kwaliteiten die je je maar kunt wensen: hij is helder, heeft een goed contrast en is geweldig om mee te gamen. Wat ontbreekt er aan?
XGIMI Halo+ test en beoordeling
De XGIMI Halo+ lijkt op een in tweeën geknipte XGIMI Horizon, maar gelukkig is de kwaliteit en functionaliteit niet in tweeën gesplitst.
Dangbei Atom : test/mening
Draagbare projectoren zijn een rage, maar succesverhalen zijn schaars. De Formovie S5 effende het pad voor succes en deze Dangbei Atom zou wel eens in zijn voetsporen kunnen treden.
JMGO N1 Ultra : test / review
JMGO slaat hard toe (in theorie) met zijn nieuwe N1 Ultra projector. Iets meer dan 1000€ voor een racebeest, het lijkt onwerkelijk.
Optoma UHD38x 4k projector: test / beoordeling
Contrast, licht, kleur... de Optoma UHD38x heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om uw volgende videoprojector te worden. Ontdek zijn sterke en zwakke punten.
Thundeal TDA6 : test / recensie
De Thundeal TDA6 is een LCD-projector die ik kocht voor minder dan €200. Kan hij concurreren met de middenklasse DLP?
Xgimi Horizon: test / review (+ vs Horizon Pro)
Ik begon mijn avontuur in de wereld van projectoren met Xgimi met de H1, ik zal nu mijn 4e Xgimi projector testen met de Horizon (en de vergelijking met de Pro)
XGIMI Horizon Ultra : test / review
De XGIMI Horizon-serie bestaat al 2 jaar en de concurrentie heeft de tijd gehad om te reageren, maar deze nieuwe XGIMI Horizon Ultra zal de zaken rechtzetten.
Formovie S5: test / recensie
De Formovie S5 schudt de draagbare projectormarkt door elkaar met een laserbron, uitstekend geluid en belachelijk stroomverbruik.
Anker Nebula Cosmos Laser 4k: test / review
Ik vond de eerste Nebula projector die ik kocht erg goed, dus ik kon het niet laten om er nog een te testen met een 4k laser.
Optoma Cinemax D2 Smart: test / review
Een projector van dit merk had ik nog niet getest en voor deze eerste keer ga ik meteen naar de top van het assortiment kijken. Kan het concurreren met de Xiaomi Laser Cinema 2?
Wemax Nova laser 4k: test / review
Ik had nog niet de kans gehad om een ​​projector van het merk Wemax te testen, maar ik heb dit gat opgevuld met de Wemax Nova 4k
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Xiaomi verkoopt niet alleen telefoons, ze maken ook goede projectoren en deze Mi Smart Compact is waarschijnlijk een van de beste instap 1080p projectoren.
Blitzwolf BW-VP13 : test / review
Blitzwolf slaagt erin goedkope projectoren te produceren die in staat zijn tot goede beeldkwaliteit, maar je moet andere gebreken kunnen accepteren, zal deze VP13 het beter doen dan de vorige Blitzwolf die ik heb getest?
JMGO U2 4k laser : test / review
Ik heb al lang geen laserprojector meer getest en deze JMGO U2 heeft op papier alles in zich om alles te overtreffen wat ik tot nu toe getest heb... in theorie dan!
Wanbo T6 Max : test / review
Na de instapmodel Wanbo T6 Max te hebben getest, is het nu de beurt aan de Wanbo T6 Max die 1080p levert in een ultra draagbaar formaat.
Thundeal TD98 projector test & beoordeling
Dit is de eerste keer dat ik een projector test van dit merk dat al geruime tijd bestaat. Leuke ontdekking of complete flop?
Xiaomi Laser Cinema 2 : test / review
Ik test meestal entry of mid-range projectoren, maar deze keer brak ik mijn spaarvarken om de top van de top te testen met deze Xiaomi Laser Cinema 2
XGIMI Elfin: recensie
De XGIMI Elfin is een draagbare 1080p projector die in theorie alle kwaliteiten van een normale projector combineert, zal deze Elfin opnieuw een succes worden?
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi maakt allerlei producten en na de telefoons heeft Xiaomi ook een aantal goede projectors uitgebracht met dezelfde strategie om een goed product aan te bieden voor een prijs die lager ligt dan die van de concurrentie.
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs
Deze BenQ-projector is een 1080p-projector met een lamp die is ontworpen voor gamers en wordt verkocht voor een betaalbare prijs, het is ook de eerste BenQ-projector die ik heb getest.
Blitzwolf VT2 : test / review
De Blitzwolf VT 2 is een echte draagbare projector, hij is piepklein en werkt op een batterij, de ideale kandidaat om je films en series mee op vakantie te nemen.
Wanbo X1 : test / review
Ik test meestal projectoren uit het middensegment, maar ik maak soms een uitzondering voor het instapniveau als het product de moeite waard lijkt. Met de Wanbo X1 hoef je de bank niet te breken, maar is het beeld goed?
Blitzwolf BW VP9: test / review
Blitzwolf is een Chinees merk dat allerlei producten verkoopt, waaronder goedkope projectoren. Ik koos hun nieuwste model om te zien wat het waard is.


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden