Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
Thundeal TDA6 : test / recensie

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Prijs Thundeal TDA6
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Besturingssysteem
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Test / beoordeling conclusie
Projectoren Tests Reviews

Thundeal TDA6 : test / recensie


Gepubliceerd op: 02-12-2023 / gewijzigd: 02-12-2023
Nu Black Friday nadert, ben ik op jacht naar koopjes om interessante producten te vinden tegen bodemprijzen op Aliexpress en deze keer kocht ik deze Thundeal TDA6 projector voor 162 EUR in plaats van 300 EUR. Ik had eerder dit jaar al een projector van dit merk getest (de Thundeal TD98) en omdat ik tevreden was met die eerste aankoop, kocht ik een tweede. De Thundeal TDA6 is een instapmodel LCD-projector en alleen met deze paar woorden zou ik de conclusie van deze test al moeten kunnen schrijven, aangezien de meeste instapmodellen LCD-projectoren dezelfde kwaliteiten en fouten hebben... dus wat heeft het voor zin om hem te testen?

De eerste reden die mij motiveerde om deze projector te kopen, en waarschijnlijk ook de reden die jou zal motiveren om hem te kopen, is simpelweg de prijs. Voor minder dan de prijs van een instap-TV heb ik een projector die een groot beeld kan produceren. OK, het is een projector en de vergelijking is niet helemaal eerlijk, maar de prijs zal ongetwijfeld het uitgangspunt zijn. In gedachten houdend dat dit een instapprojector is, ga ik niet proberen aan te tonen dat hij niet zo goed is als een projector van £500, dat weet ik al. Ik wilde alleen laten zien waartoe deze projector in staat is om je te helpen bij het maken van je keuze.

Als je geniet van mijn tests, overweeg dan alsjeblieft om je producten te kopen door op mijn links te klikken voordat je koopt, want zo kan ik doorgaan met het testen van andere producten.

Website waar ik de Thundeal TDA6 gekocht/ontvangen heb: https://s.click.alie...

Prijs Thundeal TDA6

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Thundeal TDA6 van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

11 november 2023: Thundeal TDA96 gekocht op Aliexpress

17 november 2023: Projector geleverd

Waarom deze projector?

Ik probeer projectoren in alle prijsklassen te testen om een goed overzicht te krijgen van de projectormarkt. Uiteraard weet ik dat een projector van €300 niet zal kunnen concurreren met een projector van €2000, maar het instapbereik ontwikkelt zich geleidelijk en levert interessante resultaten op. Ik krijg ook veel verzoeken om voor de eerste keer een projector aan te schaffen tegen een betaalbare prijs, dus ik koop regelmatig dit soort producten om mijn bezoekers te kunnen adviseren op basis van echte ervaring in plaats van een theoretische mening op een datasheet.
Ik heb de Thundeal TD98 een paar maanden geleden getest en was op verschillende punten positief verrast. De beeldkwaliteit was zeker niet vergelijkbaar met een projector van €500, maar deze projector vertegenwoordigde een interessante evolutie in vergelijking met alle andere LCD-projectoren die ik eerder had getest. Zal dit opnieuw het geval zijn met de Thundeal TDA6? Dat ga ik je vertellen in deze review.

Uitpakken

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 2


Chinese instapmerken zoals Thundeal hebben de laatste jaren een lange weg afgelegd. De verpakking is hier een goed voorbeeld van. De eerste projectoren van dit type die ik kocht waren verpakt in anonieme kartonnen dozen die je het idee gaven dat je een krat sinaasappels had besteld. De doos van de Thundeal TDA6 lijkt op de dozen die in het middensegment worden gebruikt en Thundeal heeft zich ongetwijfeld laten inspireren door XGIMI voor het ontwerp van hun product.

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 19


De doos bevat de projector met een deksel voor het optische blok, een afstandsbediening (zonder batterijen), een HDMI-kabel, een handleiding en een voedingskabel. De projector wordt goed beschermd door een dikke laag zwart schuim en dat is hard nodig als ik zie hoe de doos eruit zag toen ik hem ontving.

Besturingssysteem


thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 25


De Thundeal TDA6 gebruikt een besturingssysteem dat is afgeleid van Android en hoewel dit systeem werkt en deze projector op zichzelf doet staan, denk ik niet dat het enige toekomst heeft zoals de meeste systemen van dit type. De projector heeft zijn eigen mediaspeler en een paar applicaties zoals Youtube, maar dit zijn geen officiële applicaties en soms zijn bepaalde functies beperkt. Je hebt ook geen toegang tot de Play Store zoals op de officiële versies van Android. Ik raad je dus aan om een externe oplossing te gebruiken zoals een Google Chromecast TV om volledige toegang te krijgen tot de Android-ervaring met officiële applicaties die na verloop van tijd geüpdatet zullen blijven worden.

Als we het applicatiegedeelte buiten beschouwing laten, kun je met het besturingssysteem ook de projector configureren, bijvoorbeeld om de wifi in te stellen, het beeld aan te passen, het geluid aan te passen, ... dus je zult deze Android-laag nog steeds nodig hebben om de projector aan te passen aan je behoeften.

Afwerking

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 3b


De vorige Thundeal die ik heb getest, had een traditioneel lampprojectorontwerp. Deze nieuwe TDA6 is vrij geïnspireerd op de XGIMI Horizon-serie projectoren, door gebruik te maken van het kubusformaat en het metallic uiterlijk. Het resultaat is vrij geslaagd, en de esthetiek van deze projector maakt hem geloofwaardiger dan het vorige model, maar daar houdt de vergelijking met XGIMI op. Deze projector is volledig van plastic gemaakt, en ook al lijkt het plastic van goede kwaliteit te zijn, het verschil met een middenklasse projector is zeer merkbaar

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 14


Het grote optische compartiment aan de voorkant kan worden beschermd door een klep om te voorkomen dat stof zich te snel ophoopt. Dit optische compartiment heeft uiteraard een cruciale invloed op de beeldkwaliteit. Het vergroot niet alleen het beeld, maar de samenstelling van de lens speelt ook een rol in de uniformiteit en scherpte van het beeld. Dit is vaak een probleem bij projectoren van dit type, waarbij de helderheid en scherpte niet gelijkmatig zijn, en we zullen later in deze test zien dat dit ook het geval is bij deze projector.

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 11


Er is ook een dieptesensor die het beeld automatisch scherpstelt. Dit type projector heeft een minimale afstand van ongeveer 1m20 nodig om het beeld scherp te kunnen stellen, onder deze afstand zal het beeld helemaal wazig zijn.

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 6


Aan elke kant zit een rooster dat warmte afvoert en geluid verspreidt. Deze roosters zijn belangrijk omdat dit type projector veel warmte afgeeft die door ventilatoren naar buiten moet worden afgevoerd.

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 9


Aan de onderkant van de projector zit een standaard schroefdraad voor een statief of muur-/plafondbevestiging.

Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m bij 2,9m (hoogte 2,2m). Ik heb twee projectiewanden, een witte muur van 2,9 m breed met alleen witte verf met een mogelijke terugslag van 4 meter. Ik heb dan een 133 inch ALR scherm op een andere muur met een mogelijke setback van 2.8m. Ik gebruik hoofdzakelijk het ALR-scherm, behalve wanneer de opstelling of het type projector niet geschikt is voor deze situatie.

Batterijduur

De Thundeal TDA6 is niet uitgerust met een batterij.

Stroomverbruik

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 38


Ik heb een verbruik gemeten van 135 watt aan de stekker, dit verbruik fluctueert niet veel. Het verbruik is hoger dan dat van de Mogo2Pro of de Xiaomi Mi Smart compact, maar de Thundeal is helderder.

Werkingsgeluid

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 36 1


LCD projectoren hebben bijna allemaal hetzelfde euvel, ze zijn veel lawaaieriger dan DLP projectoren. Ik heb 45dB gemeten in de buurt van de projector, wat 5dB minder is dan de Thundeal TD98 die ik een paar maanden geleden heb getest. Het is ook 20 tot 30 dB minder dan andere LCD projectoren van Wanbo of Blitzwolf. Ik kan niet zeggen dat de Thundeal TDA6 stil is, maar hij is nog steeds een stuk stiller dan de andere LCD-modellen die ik heb getest.

Vergeleken met een Mogo2Pro moet ik de Mogo2Pro laten winnen omdat hij erg stil is.

Dit werkingsgeluid is onvermijdelijk voor dit type projector omdat de warmte moet worden afgevoerd en dit gebeurt door tamelijk luidruchtige ventilatoren. Deze projector geeft ook vrij veel warmte af, wat een paar graden extra kan geven aan de projectieruimte. Mijn projectieruimte is ongeveer 20m² en is geïsoleerd, dus ik kon duidelijk de invloed van de projector op de temperatuur van de ruimte voelen

Je moet er dus voor zorgen dat je de projector uit de buurt van je oren houdt, zodat je niet te veel lawaai hoort of de warmte voelt die uit de zijkanten komt

Connectiviteit

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 16


De Thundeal TDA6 heeft royale aansluitmogelijkheden voor een projector in deze prijsklasse. Hij heeft een ethernetpoort (hoewel hij ook met wifi kan werken), er zijn ook 2 HDMI-poorten, 2 USB 2.0-poorten, een AV-uitgang en een hoofdtelefoonuitgang

Beeld instellingen
thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 43


In de Android-laag van de projector kun je een paar beeldparameters wijzigen. De instellingen zijn vrij beperkt, er is niet genoeg om een kalibratie te doen, dus je zult het moeten doen met het kiezen van een van de beschikbare modi of het doorlopen van de weinige instellingen in de gebruikersmodus om te proberen de situatie te verbeteren.

Ik heb heel weinig verschil gemeten tussen deze verschillende configuraties, en daar kom ik later in de test nog op terug.

Beeldkwaliteit

youtube previewyoutube preview


Om de videokwaliteit van deze projector te illustreren, heb ik dezelfde trailers gebruikt als voor de andere projectoren. Ik begin met de Costa Rica 4k video, die rijk is aan alle soorten kleuren, maar je kunt vanaf de eerste paar seconden zien dat er iets ontbreekt, het beeld is te koud en er is een zichtbaar verlies in kleurweergave. De tweede trailer is van de film Top Gun Maverick, de koude kleuren zijn hier minder zichtbaar omdat de sfeer van de film zich er beter voor leent, maar als je bekend bent met deze trailer, zullen de verschillen je opvallen. Dan is er nog de Batman-trailer, die ik gebruik om aan te tonen dat hij donkere scènes kan weergeven, en je kunt natuurlijk geen wonderen verwachten met een projector in deze prijsklasse. Dit was allemaal perfect voorspelbaar en normaal, mijn doel is niet om de reputatie van deze projector te vernietigen, maar om je te laten zien wat je kunt verwachten. De keuze is dan aan jou, want je zult altijd een of andere concessie moeten doen voor een projector in deze prijsklasse

Ik noem regelmatig de XGIMI Mogo 2 Pro in deze review omdat deze qua prijs het dichtst in de buurt komt van de DLP's die ik heb getest. Hier zie je hoe dezelfde video zich verhoudt:

youtube previewyoutube preview


Hier zie je duidelijk dat de Mogo 2 Pro een warmer beeld geeft (een beetje te warm zelfs) en dat de kleurweergave veel beter is. Als je de eerste slang bevriest, zie je wat een kleinere kleurruimte kan doen. Het Thundeal beeld is nog steeds goed te bekijken, maar het Mogo2Pro beeld is veel rijker in kleur.

Colorimetrie

Kleurgetrouwheid

thundeal tda6 color accuracy gamut


Het gebruik van LCD in plaats van DLP heeft een directe invloed op de kleuren, omdat de kleurruimte veel kleiner is. Wat betekent dit? Het betekent dat het aantal kleuren dat beschikbaar is voor weergave veel lager is, wat resulteert in een kleurlozer beeld. De zwarte driehoek geeft de kleurruimte aan die deze projector idealiter zou moeten kunnen bereiken en de driehoek met de witte randen komt overeen met de kleurruimte die deze projector kan reproduceren.

Ik heb de kleurechtheid van deze Thundeal TDA6 gemeten met mijn probe, alle beschikbare configuraties getest en kwam uit op een dE van meer dan 10. Dit is niet erg goed, idealiter zou je moeten streven naar een dE van 3. Het blauw is te dominant, waardoor het beeld vrij koud is.

Bovendien is de kleurruimte erg klein, ze dekt amper 50% van de REC709-ruimte. Het is dus niet met deze projector dat je een hoogwaardige bioscoopervaring krijgt, maar ik denk dat als je nog nooit een projector hebt gehad, dit probleem niet zo opvalt. Beelden zullen een beetje kouder zijn en je verliest een beetje aan dynamisch beeldbereik, niets verrassends voor dit type projector of deze prijsklasse

De Mogo 2 Pro doet het hier ook beter met een bredere kleurdekking en vooral veel betere kleurechtheid

Helderheid

Helderheid

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 41


Fabrikanten van dit type projector gebruiken vaak compleet buitensporige waarden voor helderheid, en in de meeste gevallen is dat helemaal niet waar. Dit is ook het geval bij deze projector. Ik heb een helderheid gemeten van tussen de 400 en 500 ANSI lumen, dus het is geen superheldere projector, hoewel de Thundeal het met dit helderheidsniveau beter doet dan een Mogo2Pro.

Je moet deze projector daarom gebruiken in volledige duisternis, en ik heb hier een voorbeeld dat het verschil illustreert tussen gebruik bij daglicht en gebruik in volledige duisternis. [
thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 40


Er is nog een kenmerk van het licht dat je moet begrijpen. Het optische compartiment verspreidt het licht niet gelijkmatig, dus het midden van het beeld is helderder dan de randen. Ik heb 41% lichtverlies gemeten tussen het midden en de rand. Dit is goed te zien als ik een volledig wit beeld projecteer, er is dan een donkere halo rondom het beeld. Dit is heel normaal bij dit type projector, het is minder opvallend bij een Mogo2Pro
thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 42


Scherpte

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 48


De scherpte van de Thundeal TDA6 is prima in het midden, maar verslechtert in de periferie. Het is hetzelfde als bij helderheid, het is het optische blok dat verantwoordelijk is en het is ook vaak het geval bij dit type projector. Het effect is niet erg merkbaar als je naar een film kijkt, maar in de periferie is het duidelijk zachter dan in het midden

Contrast

Contrast

thundeal tda6 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 46


Contrast is wat het mogelijk maakt om details te onderscheiden in donkere scènes en het is de grote zwakte van de meeste DLP projectoren, maar het is ook het geval voor LCD projectoren in deze prijsklasse.

Als ik alleen het FOFO contrast meet, krijg ik een enorm contrast van meer dan 3000:1 en met zo'n waarde zou je denken dat deze kleine Thundeal het beter kan dan een €3000 projector, maar vergeet dat, de realiteit is anders.

Veel testers beperken zich tot FOFO-contrast omdat dat zo makkelijk te meten is, maar dit type meting vertelt niet het hele verhaal over een projector. Idealiter zou je ANSI-contrast moeten meten om een idee te krijgen van het werkelijke contrast. Een goed ANSI-contrast is meer dan 200:1, maar deze projector komt niet boven de 10:1 uit. Het contrast is dus net zo laag als bij DLP's op instapniveau, zoals de Mogo2Pro

Bewegingscompensatie

youtube previewyoutube preview


De Thundeal TDA6 heeft geen mechanisme om snelle bewegingen te corrigeren. Dit is goed te zien in deze video, waar het blok aan de bovenkant van het scherm een beetje scheurt bij elke zijwaartse beweging, het is hetzelfde voor andere projectoren van dit type

Beeldgrootte en projectieafstand

Op een projectieafstand van 1 meter krijg je een beeld van 70 cm breed, maar omdat je een minimale afstand van ongeveer 1m20 nodig hebt voor een scherp beeld, moet je deze projector op een grotere afstand plaatsen. Op 2 meter krijg je een beeld van 140 cm breed. De Thundeal TDA6 heeft geen optische zoom, dus de grootte van het geprojecteerde beeld varieert alleen met de afstand

Naast de grootte van het beeld moet je ook rekening houden met de helderheid, die afneemt met het kwadraat van de afstand. Met een afstand van 2 meter krijg je een beeld van 140 cm breed met een diagonaal van 160 cm en met een maximale helderheid van 500 lumen is het beeld perfect helder. Ik vind dat de acceptabele limiet van helderheid op een afstand van ongeveer 2,50 meter ligt, daarboven begint het beeld er te donker uit te zien.

Audiokwaliteit

youtube previewyoutube preview


Om de geluidskwaliteit van deze projector te testen heb ik Spotify gebruikt om wat muziek te streamen en zoals gewoonlijk zal deze video waarschijnlijk geblokkeerd worden op mijn site vanwege de auteursrechten van de geselecteerde nummers. Als dit het geval is, nodig ik je uit om de volgende link te gebruiken om de video op YouTube te bekijken:

Watch on YouTube

In de eerste paar seconden van de video hoor je waarschijnlijk het geluid van de ventilator van de projector, omdat de opnametelefoon vlak naast de projector was geplaatst met de microfoon in de richting van de ventilatoruitlaat. De projector is eigenlijk stiller (hoewel verre van stil). Ik was behoorlijk verrast door de geluidskwaliteit van deze projector, lage tonen zijn vrij krachtig en hoge frequenties worden niet gedempt. In tegenstelling tot de meeste andere criteria, vond ik het geluid van de Thundeal TDA6 beter dan dat van de XGIMI Mogo 2 Pro. Het geluid is krachtiger en heeft een betere dynamiek.

Videospellen

youtube previewyoutube preview


De Thundeal TDA6 projector is geen gaming projector en dit is merkbaar wanneer je dit soort spellen speelt (Shadowrunner). Bewegingen zijn niet erg vloeiend en ik voelde een merkbare lag tijdens het spelen, waardoor dit soort spellen moeilijk te spelen zijn. Ik heb een input lag gemeten van meer dan 100ms, dus je kunt snelle FPS games zoals deze al uitsluiten.

De kleurafwijking van de projector is goed merkbaar in deze video en het is geen probleem voor dit soort koude omgevingen. Het effect is minder positief voor een film of serie.

Bugs

Nog niet beschikbaar / getest

ALR/CLR Projectiescherm

Ben je op zoek naar een goed CLR/ALR-scherm voor je projector? Ik heb misschien wat je nodig hebt:
ALR/CLR NothingProjector scherm

Test / beoordeling conclusie

Ik schreef in de inleiding van deze test dat het niet mijn doel was om aan te tonen dat deze projector minder goed was dan een projector van 500 pond, dat wist ik al voordat ik hem kocht. Mijn doel was eerder om de ervaring die je met een projector van dit type kunt krijgen zo getrouw mogelijk na te bootsen.

De beeldkwaliteit heeft een paar zwakke punten: kleurimetrie, kleurruimte, scherpte, contrast,... en dat is hetzelfde voor alle goedkope LCD-projectoren die ik tot nu toe heb getest. Met dat in gedachten hoef je alleen maar te beslissen of deze tekortkomingen voor jou acceptabel zijn. Als je bijvoorbeeld een stevig budget hebt, dan kun je met deze projector een geweldig beeld krijgen voor een beperkt budget. Als je niet dringend een projector hoeft te kopen, zou ik aanraden om wat geld opzij te zetten voor een DLP-instapmodel zoals de XGIMI Mogo 2 Pro of de Formovie S5

Ik kocht deze projector voor iets meer dan £160 en voor die prijs kan ik nauwelijks klagen, vooral omdat hij een paar verbeteringen biedt ten opzichte van de andere projectoren van dit type die ik heb getest. Natuurlijk is er de gebruikelijke koude verkleuring, verminderde kleurruimte en een laag contrast, maar op het gebied van geluidskwaliteit heb ik een grote verbetering opgemerkt. Het geluid van de ventilator is nog steeds hoorbaar, maar het volume is veel lager dan bij de vorige generaties. Het formaat van de projector komt ook dichter in de buurt van dat van een 'moderne' projector en hij kan flexibeler worden geplaatst dan het vorige model.

Concluderend, als je een krap budget hebt en de prijs onder de €250 ligt, kun je met deze projector kennismaken met de wereld van videoprojectoren zonder de bank te breken. Als je daarentegen geen haast hebt, raad ik je aan nog even te wachten en in plaats daarvan te kiezen voor een XGIMI Mogo 2 Pro of een Formovie S5.

Sterktes

Audio kwaliteit

Prijs

Formaat

Zwaktes

Colorimetrie

Contrast

Kleurruimte

Ventilatorruis

Beelduniformiteit

Geen bewegingscompensatie

Ingangsvertraging

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Philips Screeneo U5 laserprojector: recensies
Philips introduceert UST 4k-laserprojectoren met deze Screeneo U5 via crowdfunding. Het ruikt naar een goede deal!
Philips Screeneo UL5 videoprojector: test / review
Philips is niet de bekendste speler in de wereld van videoprojectoren, maar ze innoveren wel met de Screeneo UL5...een draagbare triple UST-laser!
Formovie Theater: test / mening / kalibratie
Volledige Formovie Theater test en gelijkwaardige vergelijking met zijn meest directe concurrent
XGIMI Mogo 2 Pro test / volledige review
Ik had de eerste Mogo getest en was verbaasd over de capaciteit van deze kleine batterij projector, 2 jaar later is hier zijn opvolger. Zal het beter kunnen?
Viewsonic X2 4k projector: test / review
Op papier heeft de Viewsonic X2 4k projector alle kwaliteiten die je je maar kunt wensen: hij is helder, heeft een goed contrast en is geweldig om mee te gamen. Wat ontbreekt er aan?
XGIMI Halo+ test en beoordeling
De XGIMI Halo+ lijkt op een in tweeën geknipte XGIMI Horizon, maar gelukkig is de kwaliteit en functionaliteit niet in tweeën gesplitst.
Dangbei Atom : test/mening
Draagbare projectoren zijn een rage, maar succesverhalen zijn schaars. De Formovie S5 effende het pad voor succes en deze Dangbei Atom zou wel eens in zijn voetsporen kunnen treden.
JMGO N1 Ultra : test / review
JMGO slaat hard toe (in theorie) met zijn nieuwe N1 Ultra projector. Iets meer dan 1000€ voor een racebeest, het lijkt onwerkelijk.
Optoma UHD38x 4k projector: test / beoordeling
Contrast, licht, kleur... de Optoma UHD38x heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om uw volgende videoprojector te worden. Ontdek zijn sterke en zwakke punten.
Thundeal TDA6 : test / recensie
De Thundeal TDA6 is een LCD-projector die ik kocht voor minder dan €200. Kan hij concurreren met de middenklasse DLP?
Xgimi Horizon: test / review (+ vs Horizon Pro)
Ik begon mijn avontuur in de wereld van projectoren met Xgimi met de H1, ik zal nu mijn 4e Xgimi projector testen met de Horizon (en de vergelijking met de Pro)
XGIMI Horizon Ultra : test / review
De XGIMI Horizon-serie bestaat al 2 jaar en de concurrentie heeft de tijd gehad om te reageren, maar deze nieuwe XGIMI Horizon Ultra zal de zaken rechtzetten.
NothingProjector ALR scherm Black Series : test / review
Vraag je je af of je iets hebt aan een ALR-scherm? Ik heb de NothingProjector Black Series getest met een reeks metingen om het nut aan te tonen.
Formovie S5: test / recensie
De Formovie S5 schudt de draagbare projectormarkt door elkaar met een laserbron, uitstekend geluid en belachelijk stroomverbruik.
Anker Nebula Cosmos Laser 4k: test / review
Ik vond de eerste Nebula projector die ik kocht erg goed, dus ik kon het niet laten om er nog een te testen met een 4k laser.
Wanbo T2R Max: test / beoordeling
Dit is de derde Wanbo projector die ik heb getest en het merk wordt met elk model beter en biedt steeds meer voor een lagere prijs.
Fengmi V10 (VX):  review/recensie en beoordeling
Ik werd verleid door deze Fengmi omdat hij op papier een unieke ervaring biedt in deze prijsklasse met 4k, prachtig geluid en een 240hz frequentie.
Optoma Cinemax D2 Smart: test / review
Een projector van dit merk had ik nog niet getest en voor deze eerste keer ga ik meteen naar de top van het assortiment kijken. Kan het concurreren met de Xiaomi Laser Cinema 2?
Wemax Nova laser 4k: test / review
Ik had nog niet de kans gehad om een ​​projector van het merk Wemax te testen, maar ik heb dit gat opgevuld met de Wemax Nova 4k
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Xiaomi verkoopt niet alleen telefoons, ze maken ook goede projectoren en deze Mi Smart Compact is waarschijnlijk een van de beste instap 1080p projectoren.
Blitzwolf BW-VP13 : test / review
Blitzwolf slaagt erin goedkope projectoren te produceren die in staat zijn tot goede beeldkwaliteit, maar je moet andere gebreken kunnen accepteren, zal deze VP13 het beter doen dan de vorige Blitzwolf die ik heb getest?
JMGO U2 4k laser : test / review
Ik heb al lang geen laserprojector meer getest en deze JMGO U2 heeft op papier alles in zich om alles te overtreffen wat ik tot nu toe getest heb... in theorie dan!
Wanbo T6 Max : test / review
Na de instapmodel Wanbo T6 Max te hebben getest, is het nu de beurt aan de Wanbo T6 Max die 1080p levert in een ultra draagbaar formaat.
Thundeal TD98 projector test & beoordeling
Dit is de eerste keer dat ik een projector test van dit merk dat al geruime tijd bestaat. Leuke ontdekking of complete flop?
Xiaomi Laser Cinema 2 : test / review
Ik test meestal entry of mid-range projectoren, maar deze keer brak ik mijn spaarvarken om de top van de top te testen met deze Xiaomi Laser Cinema 2
XGIMI Elfin: recensie
De XGIMI Elfin is een draagbare 1080p projector die in theorie alle kwaliteiten van een normale projector combineert, zal deze Elfin opnieuw een succes worden?
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi maakt allerlei producten en na de telefoons heeft Xiaomi ook een aantal goede projectors uitgebracht met dezelfde strategie om een goed product aan te bieden voor een prijs die lager ligt dan die van de concurrentie.
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs
Deze BenQ-projector is een 1080p-projector met een lamp die is ontworpen voor gamers en wordt verkocht voor een betaalbare prijs, het is ook de eerste BenQ-projector die ik heb getest.
Blitzwolf VT2 : test / review
De Blitzwolf VT 2 is een echte draagbare projector, hij is piepklein en werkt op een batterij, de ideale kandidaat om je films en series mee op vakantie te nemen.
Blitzwolf BW V2: test / beoordeling
Blitzwolf produceert instapprojectoren met een soms militair design, deze BW V2 lijkt een verandering in te zetten naar een hoger gamma.
Wanbo X1 : test / review
Ik test meestal projectoren uit het middensegment, maar ik maak soms een uitzondering voor het instapniveau als het product de moeite waard lijkt. Met de Wanbo X1 hoef je de bank niet te breken, maar is het beeld goed?
Blitzwolf BW VP9: test / review
Blitzwolf is een Chinees merk dat allerlei producten verkoopt, waaronder goedkope projectoren. Ik koos hun nieuwste model om te zien wat het waard is.
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden