Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
XGIMI Halo+ test en beoordeling

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Prijs XGIMI Halo+
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Besturingssysteem
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Test / beoordeling conclusie
Projectoren Tests Reviews

XGIMI Halo+ test en beoordeling


Gepubliceerd op: 26-02-2023 / gewijzigd: 29-01-2024
Het XGIMI-projectorengamma was vroeger beperkt tot 2 soorten projectoren (H en Z), maar naarmate het merk is gegroeid, hebben ze veel alternatieven ontwikkeld en ik heb de gelegenheid gehad om bijna al hun modellen te testen. Ik heb het draagbare formaat met batterij (Mogo Pro) getest, het draagbare formaat zonder batterij (Elfin), het home cinema formaat (Horizon) en nu ga ik de Halo+ testen die moet worden beschouwd als een compacte vorm van het home cinema formaat. Ik moet nu alleen nog de laserreeks testen met de Aura en dan heb ik alle XGIMI modellen getest!

XGIMI is een Chinees merk met een nogal premium positionering, hun producten zijn over het algemeen goed ontworpen en behoorlijk compleet. In de prijsklassen waar hun projectoren aanwezig zijn, zijn er uiteraard alternatieven maar XGIMI heeft nog steeds een voorsprong op veel andere producten.

Aan de hand van de test van de Halo + kun je zien of dit model zijn beloftes waarmaakt maar ook of de prijspositionering juist is.

Website waar ik de XGIMI Halo+ gekocht/ontvangen heb: https://shrsl.com/3y...

Prijs XGIMI Halo+

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het XGIMI Halo+ van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

21 februari 2023: ontvangst van de XGIMI Halo+
26 februari 2023: start van de projectortest.

Waarom deze projector?

Wanneer iemand mij om advies vraagt over een projector, stel ik eerst een paar vragen om het soort gebruik en de budgetlimiet te begrijpen. Uiteindelijk raad ik vaak een projector aan van het merk XGIMI omdat zij projectoren hebben voor alle soorten gebruik en voor een budget vanaf 300/400€. Uiteindelijk is het enkel voor de extremen waar ik soms andere merken aanraad als je bijvoorbeeld een budget hebt onder de 300€ of een budget boven de 2000€.

De Halo + lijkt op een doormidden gesneden Horizon en valt qua prijsklasse natuurlijk tussen de Elfin en de Horizon in. Hij heeft dezelfde basisfuncties als de Horizon reeks met minder bulk en een paar kleine verschillen die waarschijnlijk geen invloed zullen hebben op een groot deel van de kopers, je moet je alleen bewust zijn van de beperkingen.

Uitpakken

xgimi halo plus test review avis recensione prueba bewertung 1

De XGIMI dozen zien er allemaal hetzelfde uit, het merk heeft zijn visuele identiteit gevonden en slaagt erin om bij elke nieuwe productlancering consistent te blijven. De doos zoals u die op de foto ziet is verpakt in een grotere kartonnen doos met een dikke laag noppenfolie om de projector te beschermen.

In de doos zit uiteraard de projector die ook beschermd wordt door een laag schuimrubber. Er is ook een stroomkabel, een transformator, een handleiding en een afstandsbediening (zonder batterijen).

De handleiding is geen handleiding voor het gebruik van de projector, het is eigenlijk een handleiding voor het gebruik van Netflix op deze projector aangezien de native Netflix applicatie niet werkt op XGIMI projectoren (op het moment van schrijven).


Besturingssysteem


XGIMI gebruikt al geruime tijd Android TV in hun projectoren, dus daar zijn geen verrassingen. Dit besturingssysteem werkt erg goed op zichzelf, je hebt niets anders nodig om van je projector te genieten. De meest gangbare applicaties zijn beschikbaar, ik gebruik vooral Kodi, YouTube en Amazon Prime om films en series te kijken.

De hele interface is te bedienen vanaf de afstandsbediening en de apps die beschikbaar zijn in de Play Store zijn in principe geoptimaliseerd voor gebruik met de afstandsbediening. Alleen games zijn misschien niet bruikbaar met de afstandsbediening, maar in dat geval hoef je alleen maar een bluetooth-controller aan de projector te koppelen.

Het enige wat ik graag had gezien in Android TV is de mogelijkheid om uitgebreidere beeldaanpassingen te doen. Je kunt de eigenschappen van het beeld wijzigen vanuit de instellingen, maar die mogelijkheden zijn te beperkt om over kalibratie te spreken. Gelukkig valt de basisconfiguratie van XGIMI projectoren mee en zal het voor de gemiddelde consument geen verschil maken.

Afwerking

xgimi halo plus test review avis recensione prueba bewertung 9

Als u bekend bent met de XGIMI Horizon, zal deze XGIMI Halo + er vrij vertrouwd uitzien. Het lijkt op een doormidden gesneden XGIMI Horizon met hetzelfde type ontwerp met zijn mooie metalen grille en overheersende optische blok.
xgimi halo plus test review avis recensione prueba bewertung 10

De grille beslaat ¾ van de projector met slechts een paar verschillen aan sommige kanten. Aan de voorkant zit een dieptesensor die het beeld automatisch scherpstelt. Vermijd dus iets voor deze sensor te plaatsen, het lijkt misschien voor de hand liggend maar als u de projector aan de achterkant van een kast plaatst is het mogelijk dat de rand van de kast een deel van de detectiestraal blokkeert.

Het Harman Kardon logo is weer aanwezig zoals op de Horizon of Elfin. Dit zijn niet dezelfde luidsprekers als op de Horizon, maar twee 5W compatibele luidsprekers die DTS-HD, DTS-Studio Sound, Dolby Audio, Dolby Digital en Dolby Digital + geluid kunnen leveren.

xgimi halo plus test review avis recensione prueba bewertung 12

De achterkant is een beetje anders, met een rooster met sleuven voor warmteafvoer en de aansluitingen aan de bovenkant van de projector. Deze projector geeft wel warmte af, maar niet genoeg om als ruimteverwarming te worden gebruikt, zoals helaas bij sommige modellen het geval is.

xgimi halo plus test review avis recensione prueba bewertung 16

Er zitten aanraakgevoelige bedieningsknoppen op de bovenkant van de projector, waarmee u het afspelen van een video zonder afstandsbediening kunt regelen. Deze knoppen zijn vrij gevoelig en dit kan een probleem zijn als u de projector in de omgekeerde positie wilt gebruiken. De onderkant van het beeld is de onderkant van de lens. Als u hem bovenop een kast wilt gebruiken, moet u de projector op zijn kop zetten. Ik had hetzelfde probleem met de Horizon, ik gebruikte kleine Lego-stukjes om een opening te maken tussen de projector en het oppervlak waar hij op stond.
xgimi halo plus test review avis recensione prueba bewertung 20

Op het onderste gedeelte bevindt zich een schroefdraad om deze projector op een statief te plaatsen, alsook een klep waarmee u de projector kunt kantelen zonder een vulring of een Legoblokje te hoeven gebruiken zoals ik vaak doe. De XGIMI Halo+ is dus gebaseerd op de belangrijkste kenmerken van de Horizon-serie en de vorige versie van de Halo. Geen revolutie aan deze kant, maar het blijft een mooi product.

Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m bij 2,9m (hoogte 2,2m). Ik heb twee projectiewanden, een witte muur van 2,9 m breed met alleen witte verf met een mogelijke terugslag van 4 meter. Ik heb dan een 133 inch ALR scherm op een andere muur met een mogelijke setback van 2.8m. Ik gebruik hoofdzakelijk het ALR-scherm, behalve wanneer de opstelling of het type projector niet geschikt is voor deze situatie.

Batterijduur

De Halo+ is uitgerust met een batterij van 59 kW, die afhankelijk van het gebruik een variabele looptijd heeft. Op het laagste helderheidsniveau zou de projector 144kw per uur moeten verbruiken, wat zou resulteren in een looptijd van 30 minuten. De levensduur van de batterij is gelukkig beter, waarom? Het helderheidsniveau in de batterijstand is lager en daarmee ook het stroomverbruik. U moet rekenen op een looptijd van ongeveer 2 uur.

Stroomverbruik

De Halo+ heeft 4 helderheidsstanden (prestatie, standaard, oogbescherming en spaarstand) en het is de keuze van de helderheidsstand die het stroomverbruik van de projector bepaalt. In de prestatiemodus verbruikt de projector ongeveer 80 Watt en daalt het stroomverbruik onder de 40 Watt.

In principe zult u de prestatiemodus niet nodig hebben omdat de beeldkwaliteit in deze configuratie niet erg goed is. Ik kom hier later op terug, maar u krijgt de beste beeldkwaliteit met de "eye protection" modus, uw stroomverbruik schommelt in dit geval tussen de 40 en 50 watt.

Werkingsgeluid

xgimi halo plus noise

XGIMI projectoren zijn meestal vrij stil en dat is ook bij deze Halo+ weer het geval. Ik heb 46dB gemeten direct aan de achterkant van de projector waardoor hij op een meter afstand onhoorbaar is.

Connectiviteit

xgimi halo plus test review avis recensione prueba bewertung 15

De connectiviteit aan de achterkant van de projector is beperkter dan die van de Horizon. Er is een stroomingang, een hoofdtelefoonuitgang, een HDMI 2.0-poort, een USB 2.0-poort en de aan/uit-knop. Dit is hetzelfde als op de XGIMI Elfin

Beeld instellingen
youtube previewyoutube preview


De beeldinstellingen zijn hetzelfde als op andere Android projectoren, je hebt de optie om de beeldmodus te kiezen tussen film, voetbal, game, desktop en custom. Je hebt ook de optie om het helderheidstype te kiezen tussen prestatie, standaard, oogbescherming en spaarstand.

Met de aangepaste instellingen kun je de kleurtemperatuur aanpassen en de verhouding rood, blauw en groen aanpassen. Je hebt ook de optie om automatisch HDR-detectie in te schakelen, het niveau van dynamische contrastinterventie te kiezen en digitale ruisonderdrukking in te schakelen.

Naast de kleur- en contrastinstellingen kunt u ook de grootte en vorm van het beeld aanpassen met trapeziumcorrectie en digitale zoom. Met dit type correctie kunt u het beeld aanpassen aan uw situatie, maar pas op dat u niet overdrijft. De keystone-correctie vermindert niet de lichtkegel die uit het optische blok van de projector komt. Hij heeft alleen effect op het beeld binnen die lichtkegel. Dit betekent dat als u te veel correctie gebruikt, u een groot grijs gebied rond uw beeld zult zien. Te veel correctie heeft ook gevolgen voor de beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Ik test de beeldkwaliteit op de volgende criteria:
- colorimetrie (= kleurechtheid)
- helderheid
- contrast
- scherpte
- soepelheid van beweging
Ik geef ook een indicatie van de parameters die gebruikt moeten worden om een kwaliteitsbeeld te verkrijgen. We kunnen het hier niet over kalibratie hebben omdat de parameters te basaal zijn om het beeld te fine-tunen, maar het is mogelijk om het resultaat te verbeteren.

Hier is een video van 10 minuten met verschillende soorten films/trailers om de beeldkwaliteit met de juiste parameters te illustreren:
youtube previewyoutube preview

U kunt deze video ook rechtstreeks op YouTube bekijken: XGIMI Halo+ test / demo

Colorimetrie

xgimi halo plus colors

Ik heb de colorimetrie gemeten voor alle beschikbare beeldmodi, waarbij ik eerst de standaard helderheidsmodus heb gebruikt. Ik kreeg de volgende waarden:
Filmmodus: dE 9.36
Voetbalmodus: dE 9.29
Kantoormodus: dE 7.23
Spelmodus: dE 12.02
Deze waarden kunnen variëren afhankelijk van de verlichting van uw projectiekamer en het type scherm, dus ze moeten worden gezien als richtlijnen. De desktop modus biedt de beste colorimetrie aan de uitgang van de projector, maar het beeld is over het algemeen te koud. Deze projector heeft een vrij hoge blauwdominantie en om een betere colorimetrie te verkrijgen, is het noodzakelijk om het gewicht van het blauw in de beeldcompositie te verminderen

Hoe doet u dit? U moet de beeldmodus "oogbescherming" selecteren, die het aandeel blauw in het beeld zal verminderen, maar dit zal niet voldoende zijn. U moet dan de aangepaste beeldmodus selecteren en vervolgens een aangepaste kleurtemperatuur. Hier kunt u het blauw verminderen en u moet niet aarzelen om het aanzienlijk te verlagen. Ik kreeg de beste resultaten rond de 30.

Als u geen probe hebt om de kleurnauwkeurigheid te controleren, zou ik u aanraden het blauw te verlagen totdat het beeld een gele tint krijgt. De weging van het blauw zal ook afhangen van het type monitor dat u gebruikt.

Helderheid

Deze projector heeft een theoretische helderheid van 900 ANSI lumen. De realiteit is wat anders en dat is vaak het geval met projectoren (niet alleen XGIMI). Het gebruik van volledige helderheid heeft vaak een negatieve invloed op de beeldkwaliteit, dus u moet rekening houden met de helderheid als het beeld goed is ingesteld.

Met de prestatiemodus kunt u meer dan 800 lumen bereiken, maar deze helderheidsmodus is onbruikbaar omdat deze een te koud beeld genereert. Als u de aanbevelingen in de vorige paragraaf betreffende colorimetrie volgt, krijgt u een helderheid iets boven 500 ANSI lumen. Ik kreeg bijvoorbeeld 584 lumen in de modus film en standaardlicht en 530 in de modus oogbescherming met de blauwe reductie

Met 500 lumen moet u deze projector in een donkere kamer gebruiken omdat de geringste lichtbron de leesbaarheid van het beeld snel beïnvloedt.

Scherpte

XGIMI projectoren hebben de neiging om de scherpte een beetje te forceren, maar dat is bij deze projector niet het geval, de scherpte is direct goed. In de volgende beelden kun je zelf zien dat de scherpte zowel in het centrum als in de periferie goed is. Ik merk alleen een hele kleine chromatische aberratie op, maar die is alleen merkbaar als je heel erg dicht op het beeld zitContrast

Het contrast is niet het sterkste punt van dit soort LED-projectoren, ik haal meestal een contrast van ongeveer 500:1, ongeacht het merk of model. Het is geen ideaal contrast voor het bekijken van donkere beelden, maar het is ook geen deal breaker met uw projector.
Ik heb met deze projector een contrastratio gemeten tussen 400 en 500:1. De contrastratio varieert afhankelijk van de helderheidsmodus en de gekozen beeldmodus. Dynamisch contrast lijkt geen effect te hebben.

Bewegingscompensatie

youtube previewyoutube preview

Alle XGIMI projectoren hebben bewegingscompensatie om snelle bewegingen glad te strijken. Waarom is dit belangrijk? XGIMI projectoren (en vele andere) zenden 60 beelden per seconde uit waar de inhoud beschikbaar is in 24 beelden per seconde. Dit verschil veroorzaakt schokken in het beeld, gelukkig kan dit worden gecorrigeerd.

Kijk naar het witte blok bovenaan het scherm en het effect van de correctie op de beweging ervan. Zonder correctie scheurt het witte blok als het beweegt. De mate van correctie hangt af van uw tolerantie voor dit effect. Te veel compensatie geeft een onnatuurlijk gevoel in de bewegingen.

Beeldgrootte en projectieafstand

Deze projector heeft een projectieverhouding van 1,2, zoals veel XGIMI-projectoren. Dit betekent dat je voor elke meter afstand tot het scherm de afstand met 0,8 moet vermenigvuldigen om de breedte van het scherm te krijgen. Bij twee meter heeft u dus een beeldbasis van 160 cm. Je moet echter ook rekening houden met een grijze rand van ongeveer 2 cm aan elke kant van het beeld.

De projectieafstand bepaalt dus de grootte van uw beeld, maar u moet ook rekening houden met de helderheid om de ideale afstand te vinden voordat het beeld te donker wordt.

Uitgaande van een helderheid van 520 lumen ("eye protection"-modus) kunt u de projector ongeveer 2,30 m van het scherm plaatsen om een beelddiagonaal van ongeveer 1,85 meter te verkrijgen. Boven deze grens wordt het beeld te donker

Audiokwaliteit

youtube previewyoutube preview


Ik heb veel XGIMI projectoren getest en deze Halo+ is gepositioneerd tussen de Horizon en Elfin series. Deze positionering is erg duidelijk in het geluid. De Elfin had een te licht en niet meeslepend geluid, de Horizon heeft een krachtig en meeslepend geluid. De Halo+ heeft ook een krachtig en meeslepend geluid, maar het kwaliteitsniveau is lager dan dat van de XGIMI Horizon. De hoge tonen zijn minder fijn en de bas heeft minder diepte. Als ik buiten het XGIMI-productgamma ga vergelijken met andere projectoren in dezelfde prijsklasse, valt de vergelijking uit in het voordeel van de Halo+. XGIMI heeft het geluid goed onder controle!

Videospellen

youtube previewyoutube preview

Om de game-ervaring te testen, gebruik ik een Nvidia Shield die ik via HDMI op de projector aansluit en wanneer mogelijk schakel ik de projector in de gaming-modus. De Halo+ heeft een gaming modus met een turbo boost modus die de input lag naar een onmerkbaar niveau brengt (minder dan 30ms). Met dit niveau van input lag kun je elk spel in goede omstandigheden spelen

Ik heb deze projector getest met Shadowrunner omdat dit een spel is dat een snelle reactietijd vereist. Ik ondervond geen lag problemen bij het spelen van het spel en als ik crashte in het spel, is dat gewoon omdat ik geen goede gamer ben. Ik heb ook een probleem met mijn controller die de neiging heeft naar links te gaan zonder dat ik iets doe. De paar vertragingen in de video komen van mijn wifi verbinding.

Bugs

Nog niet beschikbaar / getest

ALR/CLR Projectiescherm

Ben je op zoek naar een goed CLR/ALR-scherm voor je projector? Ik heb misschien wat je nodig hebt:
ALR/CLR NothingProjector scherm

Test / beoordeling conclusie

Ik heb de indruk dat XGIMI een recept heeft gevonden dat werkt en dat toepast in alle prijssegmenten, het doet me denken aan Xiaomi in de smartphone wereld. Er is een XGIMI voor elke prijsklasse vanaf €300. De XGIMI Halo+ zit tussen de XGIMI Horizon en de XGIMI Elfin in en is vooral geïnspireerd op de Horizon-reeks

De XGIMI Halo+ heeft een bovengemiddelde colorimetrie, ook al mist hij net dat beetje om in de grote competitie te komen. Het contrast is vrij laag, maar op hetzelfde niveau als LED projectoren met dezelfde technologie. Door het lage contrast verliest u details in donkere scènes, maar dat geldt voor alle projectoren van dit type, ongeacht de prijs.
Deze projector is bedoeld om overal mee naartoe te nemen, dus hij produceert geen uitstekende helderheid. Dat is ook normaal, want deze projector is ontworpen voor gebruik in het donker. U kunt echter nog steeds een groot beeld (+/- 1,80m) krijgen in goede omstandigheden

De scherpte is goed en de bewegingscompensatie zorgt ervoor dat snelle bewegingen vloeiend verlopen. De geluidskwaliteit is ook goed en komt dicht in de buurt van wat een XGIMI Horizon kan leveren.

Andere sterke punten van deze projector zijn het lage stroomverbruik, de lage ruis en de zeer lage input lag waardoor u elke consolegame op 1080p 60hz kunt spelen (XBOX, PS5, ...).

Afgezien van het gebrek aan Netflix-compatibiliteit heeft deze projector geen grote zwakke punten. Zwakke punten zoals contrast of helderheid zijn niet uniek voor de XGIMI. In deze prijsklasse zult u niet veel alternatieven vinden die zo compleet zijn als deze

Wat zijn de alternatieven?
Bij XGIMI is er de XGIMI Elfin, die iets minder kost. De helderheid na kalibratie, colorimetrie en contrast zijn vergelijkbaar, maar de Elfin heeft een minder meeslepend geluid. Hij is ook minder krachtig, dus het lezen van grote bestanden kan een probleem zijn.

Bij Xiaomi is er de "oude" Xiaomi Mi Smart 2 Compact die imposanter is met betere helderheid, vergelijkbaar geluid, minder goede colorimetrie.

Wil je meer contrast en helderheid in deze prijsklasse, dan is er bijvoorbeeld de BenQ TH575 die ik ook getest heb, maar deze projector is veel krachtiger en maakt veel meer lawaai.

Sterktes

Geluidsweergave
Scherpte
Bewegingscompensatie
Ingangsvertraging voor gaming
Laag stroomverbruik
Laag bedrijfsgeluid

Zwaktes

Native Netflix compatibiliteit (vereist Desktop manager)
Alleen donker gebruik
Laag contrast

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Philips Screeneo U5 laserprojector: recensies
Philips introduceert UST 4k-laserprojectoren met deze Screeneo U5 via crowdfunding. Het ruikt naar een goede deal!
Philips Screeneo UL5 videoprojector: test / review
Philips is niet de bekendste speler in de wereld van videoprojectoren, maar ze innoveren wel met de Screeneo UL5...een draagbare triple UST-laser!
Formovie Theater: test / mening / kalibratie
Volledige Formovie Theater test en gelijkwaardige vergelijking met zijn meest directe concurrent
XGIMI Mogo 2 Pro test / volledige review
Ik had de eerste Mogo getest en was verbaasd over de capaciteit van deze kleine batterij projector, 2 jaar later is hier zijn opvolger. Zal het beter kunnen?
Viewsonic X2 4k projector: test / review
Op papier heeft de Viewsonic X2 4k projector alle kwaliteiten die je je maar kunt wensen: hij is helder, heeft een goed contrast en is geweldig om mee te gamen. Wat ontbreekt er aan?
XGIMI Halo+ test en beoordeling
De XGIMI Halo+ lijkt op een in tweeën geknipte XGIMI Horizon, maar gelukkig is de kwaliteit en functionaliteit niet in tweeën gesplitst.
Dangbei Atom : test/mening
Draagbare projectoren zijn een rage, maar succesverhalen zijn schaars. De Formovie S5 effende het pad voor succes en deze Dangbei Atom zou wel eens in zijn voetsporen kunnen treden.
JMGO N1 Ultra : test / review
JMGO slaat hard toe (in theorie) met zijn nieuwe N1 Ultra projector. Iets meer dan 1000€ voor een racebeest, het lijkt onwerkelijk.
Optoma UHD38x 4k projector: test / beoordeling
Contrast, licht, kleur... de Optoma UHD38x heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om uw volgende videoprojector te worden. Ontdek zijn sterke en zwakke punten.
Thundeal TDA6 : test / recensie
De Thundeal TDA6 is een LCD-projector die ik kocht voor minder dan €200. Kan hij concurreren met de middenklasse DLP?
Xgimi Horizon: test / review (+ vs Horizon Pro)
Ik begon mijn avontuur in de wereld van projectoren met Xgimi met de H1, ik zal nu mijn 4e Xgimi projector testen met de Horizon (en de vergelijking met de Pro)
XGIMI Horizon Ultra : test / review
De XGIMI Horizon-serie bestaat al 2 jaar en de concurrentie heeft de tijd gehad om te reageren, maar deze nieuwe XGIMI Horizon Ultra zal de zaken rechtzetten.
NothingProjector ALR scherm Black Series : test / review
Vraag je je af of je iets hebt aan een ALR-scherm? Ik heb de NothingProjector Black Series getest met een reeks metingen om het nut aan te tonen.
Formovie S5: test / recensie
De Formovie S5 schudt de draagbare projectormarkt door elkaar met een laserbron, uitstekend geluid en belachelijk stroomverbruik.
Anker Nebula Cosmos Laser 4k: test / review
Ik vond de eerste Nebula projector die ik kocht erg goed, dus ik kon het niet laten om er nog een te testen met een 4k laser.
Wanbo T2R Max: test / beoordeling
Dit is de derde Wanbo projector die ik heb getest en het merk wordt met elk model beter en biedt steeds meer voor een lagere prijs.
Fengmi V10 (VX):  review/recensie en beoordeling
Ik werd verleid door deze Fengmi omdat hij op papier een unieke ervaring biedt in deze prijsklasse met 4k, prachtig geluid en een 240hz frequentie.
Optoma Cinemax D2 Smart: test / review
Een projector van dit merk had ik nog niet getest en voor deze eerste keer ga ik meteen naar de top van het assortiment kijken. Kan het concurreren met de Xiaomi Laser Cinema 2?
Wemax Nova laser 4k: test / review
Ik had nog niet de kans gehad om een ​​projector van het merk Wemax te testen, maar ik heb dit gat opgevuld met de Wemax Nova 4k
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Xiaomi verkoopt niet alleen telefoons, ze maken ook goede projectoren en deze Mi Smart Compact is waarschijnlijk een van de beste instap 1080p projectoren.
Blitzwolf BW-VP13 : test / review
Blitzwolf slaagt erin goedkope projectoren te produceren die in staat zijn tot goede beeldkwaliteit, maar je moet andere gebreken kunnen accepteren, zal deze VP13 het beter doen dan de vorige Blitzwolf die ik heb getest?
JMGO U2 4k laser : test / review
Ik heb al lang geen laserprojector meer getest en deze JMGO U2 heeft op papier alles in zich om alles te overtreffen wat ik tot nu toe getest heb... in theorie dan!
Wanbo T6 Max : test / review
Na de instapmodel Wanbo T6 Max te hebben getest, is het nu de beurt aan de Wanbo T6 Max die 1080p levert in een ultra draagbaar formaat.
Thundeal TD98 projector test & beoordeling
Dit is de eerste keer dat ik een projector test van dit merk dat al geruime tijd bestaat. Leuke ontdekking of complete flop?
Xiaomi Laser Cinema 2 : test / review
Ik test meestal entry of mid-range projectoren, maar deze keer brak ik mijn spaarvarken om de top van de top te testen met deze Xiaomi Laser Cinema 2
XGIMI Elfin: recensie
De XGIMI Elfin is een draagbare 1080p projector die in theorie alle kwaliteiten van een normale projector combineert, zal deze Elfin opnieuw een succes worden?
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi maakt allerlei producten en na de telefoons heeft Xiaomi ook een aantal goede projectors uitgebracht met dezelfde strategie om een goed product aan te bieden voor een prijs die lager ligt dan die van de concurrentie.
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs
Deze BenQ-projector is een 1080p-projector met een lamp die is ontworpen voor gamers en wordt verkocht voor een betaalbare prijs, het is ook de eerste BenQ-projector die ik heb getest.
Blitzwolf VT2 : test / review
De Blitzwolf VT 2 is een echte draagbare projector, hij is piepklein en werkt op een batterij, de ideale kandidaat om je films en series mee op vakantie te nemen.
Blitzwolf BW V2: test / beoordeling
Blitzwolf produceert instapprojectoren met een soms militair design, deze BW V2 lijkt een verandering in te zetten naar een hoger gamma.
Wanbo X1 : test / review
Ik test meestal projectoren uit het middensegment, maar ik maak soms een uitzondering voor het instapniveau als het product de moeite waard lijkt. Met de Wanbo X1 hoef je de bank niet te breken, maar is het beeld goed?
Blitzwolf BW VP9: test / review
Blitzwolf is een Chinees merk dat allerlei producten verkoopt, waaronder goedkope projectoren. Ik koos hun nieuwste model om te zien wat het waard is.
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden