Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Prijs BenQ T575
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Besturingssysteem
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Test / beoordeling conclusie
Projectoren Tests Reviews

BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs


Gepubliceerd op: 05-11-2022 / gewijzigd: 05-11-2022
Deze projector is de tiende projector die ik dit jaar heb getest, ik heb er nog nooit zoveel getest als dit jaar, in dit tempo kan ik er misschien een per maand testen. Ik had me tot nu toe gefocust op Chinese merken zoals Xiaomi, Blitzwolf of Wanbo, maar ik dacht dat het verkennen van meer traditionele merken me geen kwaad kon doen. Na het testen van een Optoma, zal ik de BenQ TH575 testen, dit is een gaming-projector op instapniveau die beschikbaar is voor iets meer dan € 600 (op het moment van schrijven). Op dit prijsniveau zal het zichtbaar zijn op de radar van een redelijk groot publiek (zelfs buiten gamers).

Als je mijn tests leuk vindt, vergeet dan niet om je producten via mijn links te kopen, dit is de enige bron van inkomsten voor deze blog. Dankjewel!

Website waar ik de BenQ T575 gekocht heb: https://prf.hn/click...

Prijs BenQ T575

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het BenQ T575 van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

3 november 2022: bestel de BenQ TH575 op Coolblue.be
4 november 2022: supersnelle levering, de test kan beginnen

Waarom deze projector?

Ik besloot deze projector om verschillende redenen te testen. Eerst is er nieuwsgierigheid, ik wilde een lampprojector testen van een merk dat ik nog niet had getest. De prijs speelde natuurlijk ook een rol, want aangezien ik de meeste van mijn projectoren met mijn geld koop, is de prijs net zo belangrijk als voor jou. Naast deze twee redenen heeft deze projector nog een paar troeven om te benadrukken, zoals enorme helderheid, zeer goed contrast, verminderde latentie en talrijke aanpassingsmogelijkheden om het beeld te optimaliseren.

Uitpakken

benq th575 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 2
De doos van de BenQ TG575 is vrij basic met zijn neutrale kartonnen verpakking die geen indicatie geeft van het product. De doos bevat de projector, beschermd door een dikke laag schuim, een stroomkabel, een afstandsbediening (met 2 AAA-batterijen) en een handleiding.

Met de afstandsbediening kunt u de instellingen van de projector bedienen met in het bijzonder snelkoppelingen naar bepaalde eenvoudige functies om niet te verdwalen in de menu's. Ik vind deze afstandsbediening eenvoudiger en efficiënter dan de Optoma die ik zojuist heb getest, maar hij deelt dezelfde zwakte omdat het een infraroodafstandsbediening is. A priori wordt dit soort projector achter u geplaatst, dit betekent dat u de afstandsbediening naar achteren moet richten om met de projector te communiceren.

Besturingssysteem


Deze projector heeft geen besturingssysteem en moet dus via de HDMI-poort aan een inhoudsbron worden gekoppeld. Ik zal Google TV Chromecast en Nvidia Shield gebruiken om dit artikel van stroom te voorzien.

Afwerking

benq th575 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 5
Deze projector is een traditionele projector, waarmee ik bedoel dat we hier een product vinden dat lijkt op wat 10 of 20 jaar geleden werd gemaakt. Het is niet goed of slecht, het is gewoon een observatie in het licht van alle nieuwe golf van LED-projectoren die bezig zijn met een schoonheidswedstrijd om gezien te worden in uw woonkamer. BenQ blijft dus op een projectormodel dat waarschijnlijk alleen in een aparte ruimte gebruikt gaat worden.

benq th575 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 10
De optische unit aan de voorkant is vrij groot, maar in tegenstelling tot LED-koplampen heeft deze een fysieke zoom. De zoom- en scherpte-instellingen worden gemaakt met behulp van een tandwiel dat zich boven de optische eenheid bevindt. Er is dus geen automatische aanpassing van het beeld, alles gaat handmatig. Als de projector eenmaal is geplaatst, hoeft u a priori het formaat of de scherpte van het beeld niet meer aan te passen, dit handmatige proces is daarom niet erg storend. Ik ontdekte ook dat het wiel voor het aanpassen van de scherpte heel precies was, in tegenstelling tot wat ik had gezien bij instapproducten zoals Blitzwolf.

benq th575 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 11
Bovenop de projector bevinden zich verschillende knoppen om de projector te bedienen, deze knoppen moet u vooral zien als noodknoppen als u bijvoorbeeld geen batterijen meer heeft voor uw afstandsbediening, want als de projector eenmaal is geplaatst, denk ik niet dat het nodig is om elke keer te bewegen om met de menu's te werken.

benq th575 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 12
De projector kan op een muur/plafondsteun worden geïnstalleerd, hiervoor zijn verschillende bevestigingspunten voorzien. Er zijn ook 2 verstelbare pootjes om de hellingshoek te veranderen, maar deze pootjes zijn op een wat vreemde manier gepositioneerd vind ik omdat die aan de achterkant een onbalans in de positie van de projector zal veroorzaken.

Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m bij 2,9m (hoogte 2,2m). Ik heb twee projectiewanden, een witte muur van 2,9 m breed met alleen witte verf met een mogelijke terugslag van 4 meter. Ik heb dan een 133 inch ALR scherm op een andere muur met een mogelijke setback van 2.8m. Ik gebruik hoofdzakelijk het ALR-scherm, behalve wanneer de opstelling of het type projector niet geschikt is voor deze situatie.

Batterijduur

Deze projector is niet uitgerust met een batterij.

Stroomverbruik

IMG_20221112_101019
De BenQ TF575 heeft theoretisch een verbruik van 240W, maar dit verbruik kan variëren afhankelijk van de gekozen helderheidsmodus. In de normale modus verbruikt de projector eigenlijk 240 W, maar dit verbruik kan variëren tussen 180 en 240 W, afhankelijk van de gekozen helderheidsmodus. Na kalibratie in eco-modus kom ik uit op 210W. Deze projector is dan ook nogal hebberig qua elektriciteit.

Naast het verbruik straalt dit type lampprojector ook warmte uit. Ik nam de temperatuur bij de ventilatie-uitlaat en mat meer dan 44 ° C toen het 21 ° C was in mijn kamer. Verbruik en temperatuur zijn vaak met elkaar verbonden, er is hier niets abnormaals, maar als je een geïsoleerde projectieruimte hebt zoals de mijne, zal het kijken van een film onvermijdelijk de temperatuur van de kamer met een paar graden verhogen.

Werkingsgeluid

De BenQ TH575 is een lampprojector en zoals vaak het geval is bij dit soort projectoren is de ventilatie luidruchtig. Ik heb meer dan 50dB gemeten dicht bij de projector en ik heb nog steeds 40dB op één meter. Het is dus geen projector die je dicht bij je houdt maar aangezien je hem toch wat afstand moet geven, zou je hem niet te veel moeten horen als hij achter in je projectieruimte staat.

Connectiviteit

benq th575 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 8
De BenQ TH575 heeft vrij eenvoudige connectiviteit met 2 HDMI-poorten, een USB-poort, audio-ingang en -uitgang, maar geen digitale audio-uitgang of HDMI in eARC. Gezien de zwakte van de luidspreker van de projector, zal je waarschijnlijk een andere uitgang voor het geluid moeten gebruiken dan die van de projector.

Beeld instellingen
De BenQ TH575 heeft, net als de andere modellen in dezelfde reeks, veel mogelijkheden voor beeldaanpassingen. Ik heb een foto gemaakt van de verschillende instellingenschermen waar je het gebruik van je projector kunt optimaliseren. De beeldaanpassingen maken het mogelijk om een goed niveau van colorimetrie te verkrijgen zonder duizenden parameters te hoeven wijzigen.

Beeldkwaliteit

Ik zal deze paragraaf beginnen met de trailer van Batman omdat deze trailer erg donker is en op veel projectoren het beeld te donker en te laag in contrast is. Niet zo met deze projector. Donkere scènes worden zeer goed weergegeven en na kalibratie is de colorimetrie ook erg goed.
youtube previewyoutube preview
Voor de tweede test zal ik zoals gewoonlijk de Top Gun Maverick-trailer gebruiken en de conclusie is precies hetzelfde, het beeld is echt mooi, het contrast is goed en ondanks enkele kleine scheurtjes in de beeld, de weergave van deze projector is echt goed.
youtube previewyoutube preview
Ik moet bekennen dat ik niet zo'n mooi beeld had verwacht voor een projector in deze prijsklasse. Deze BenQ TH575 is perfect in staat om te concurreren met veel LED-projectoren die voor meer dan € 1000 worden verkocht. Natuurlijk heeft het enkele zwakke punten, maar ik zal ze in de andere secties van deze recensie beschrijven.

Colorimetrie

Ik heb alle beschikbare modi doorlopen om de nauwkeurigheid van de kleuren te beoordelen en ik was nogal verrast toen ik ontdekte dat geen enkele beschikbare modus een goede colorimetrie bood. Toen ik de projector probeerde te kalibreren, zag ik de optie "briljante kleuren". Door deze optie uit te schakelen kreeg ik al snel een betere score voor colorimetrie. De onderstaande metingen zijn gedaan met de optie "briljante kleuren" geactiveerd en de lamp in eco-modus:

Cinema-modus, dE 14.45 voor kleuren, dE 5.5 voor grijstinten
Living Room-modus , dE 11.95 voor kleuren en dE 11.62 voor grijstinten
Gaming-modus, dE van 13.86 voor kleuren en dE 5.5 voor grijstinten
Sportmodus, dE 13.92 voor kleuren en 5.5 voor grijstinten

Als je niet weet waar de dE voor staat, weet dan dat dit het colorimetrische verschil is ten opzichte van de referentiekleuren en dat het menselijk oog de verschillen waarneemt vanaf een dE van 3. Deze resultaten zijn daarom niet erg goed maar zoals ik hierboven schreef, is het waarschijnlijk vanwege de "briljante kleuren"-modus die het effect heeft van het verzadigen van de overdreven kleuren.

Na een eerste kalibratie-oefening krijg ik een dE van 4,13 voor de kleuren met een dE van 0,34 voor de grijzen, dus het is veel beter dan de fabrieksconfiguratie. Zo krijg ik een bijna perfect wit met een dE van 0,6 en een temperatuur van 6549K (perfect wit = 6500K).

Deze metingen werden verkregen bij de uitgang van de projector en houden dus geen rekening met het type scherm. Om dit resultaat van colorimetrie te verkrijgen, is het noodzakelijk om de kleuren te wijzigen met de volgende parameters:
Briljante kleuren UIT
Helderheid: 50
Contrast: 53
Kleur: 50
Tint: 0
Gamma: 2,2
Helderheidsmodus: ECO
Kleurtemperatuur: normaal
Kleurversterking:
Wit 205 /198/202
Rood 200/210/235
Groen 200/200/198
Blauw 210/201/250
Cyaan 180/260/180
Magenta 270/230/260
Y 160/214/200

Deze instellingen zullen waarschijnlijk enigszins aangepast moeten worden, afhankelijk van het type scherm dat wordt gebruikt, maar in ieder geval je hebt een werkbasis. Met deze kalibratie heb ik een contrast van ongeveer 1100:1 voor 1184 ansi lumen. Dit is een configuratie voor gebruik in het donker. Het is het groen dat het meest afwijkt van de norm en het is me niet gelukt om het in de buurt van een dE van 3 te brengen, anders zal het algemene gemiddelde van de dE lager zijn dan 3.

Deze projector is in staat om de meeste kleuren natuurgetrouw weer te geven, er is alleen groen dat iets buiten de norm valt, dit is vooral merkbaar in donkere scènes.

Helderheid

De BenQ TH575 is in theorie in staat om een helderheid van 3800 lumen te halen maar in de praktijk is het niet mogelijk om deze 3800 lumen met een goede beeldkwaliteit te gebruiken. Ik heb de helderheid in ECO-modus gemeten voor de volgende standen:
Woonkamer: 1766 lumen
Helderheid: 2775 lumen
Bioscoop: 1999 lumen
Game: 1904 lumen
Sport: 1921 lumen
Na kalibratie: 1214 lumen
Alleen de helderheidsmodus kan worden overwogen voor gebruik bij daglicht, maar zoals ik al zei in de paragraaf over de colorimetrie, zal dit worden gedaan om ten koste van de kwaliteit van het beeld. Voor andere standen kan deze projector een goede helderheid produceren maar niet voor gebruik bij daglicht of in ieder geval niet zonder contrastverlies.

Scherpte

IMG_20221112_100519
Deze projector is in staat om een beeld van prachtige scherpte te produceren, het instelwiel boven de optische eenheid stelt u in staat om vrij snel het juiste niveau van scherpte te vinden en het is niet nodig om de parameters te manipuleren om de scherpte verder te verbeteren. De horizontale en verticale lijnen zijn perfect scherp en ik zie geen chromatische aberratie of de aanwezigheid van kunstmatige contouren.

Contrast

Deze projector is theoretisch in staat om een contrast (FOFO) van 15000:1 te bereiken. Dit type contrast meet het verschil in helderheid tussen puur wit en puur zwart, dat is goed, dat is ook hoe ik contrast meet, maar ik krijg dit soort waarde nog lang niet. Het contrast varieert sterk van de ene beeldmodus tot de andere. Ik heb wat metingen gedaan en hier zijn de resultaten:
Bioscoopmodus: 1649:1
Spelmodus: 1695:1
Sportmodus: 1606:1
Helderheid van de modus : 2245:1
Woonkamermodus: 1600:1
Gebruiker1 modus na kalibratie: 1100:1
Deze metingen zijn gedaan vanuit de ECO-modus, het contrast met de maximale helderheidsmodus is zal hoger zijn, maar ten koste van de kleurnauwkeurigheid. Er is altijd een verschil tussen het maximale contrast en het contrast na kalibratie, dus laat je niet misleiden door de specificaties van de fabrikant. Met een contrast van 1100:1 na kalibratie is het geen hoog contrast, maar voor deze prijs is het redelijk correct. Als je minder veeleisend bent op de nauwkeurigheid van de kleuren, kun je een andere modus selecteren met een hoger contrast maar soms met een groot colorimetrisch verschil (de ergste is de helderheidsmodus). De gamemode doet het niet al te slecht met een colorimetrie tussen 5 en 7 en een contrast dat goed genoeg is voor donkere films. (maar met wat koude kleuren)

Bewegingscompensatie

youtube previewyoutube preview
snelle zijwaartse bewegingen is er een lichte scheur, maar dit kan worden verminderd door de "snelle" modus te gebruiken. Ik zie nog steeds scheuren na het activeren van de snelle modus, maar ik weet niet zeker of het ongetrainde oog het zou opmerken.

Beeldgrootte en projectieafstand

De projectieverhouding is een van de dingen die me het meest verbaasde bij deze projector en helaas niet op een goede manier. Deze projector heeft een projectieverhouding van 1,49/1,64 afhankelijk van het gebruikte zoomniveau. Dit betekent dat als het op 1 m wordt geplaatst, u een afbeelding krijgt van ongeveer 51 cm breed. Je hebt dus een vrij grote afstand nodig om een groot beeld te krijgen.

Audiokwaliteit

youtube previewyoutube preview
De geluidskwaliteit van de BenQ TH575 is duidelijk een zwak punt van de projector. Het geluid is niet krachtig genoeg, het verzadigt vrij snel en het mist diepte. Het is geen kwaliteitsgeluid voor het bekijken van een film in goede omstandigheden, dus je moet het koppelen met een luidspreker of het aansluiten op een extern audiosysteem.

Videospellen

youtube previewyoutube preview
Om gaming op deze projector te testen heb ik de gratis versie van Shadowrunner van Nvidia Shield gebruikt. Ik speel bijna nooit met een controller, dus ik ben niet zo goed in dit soort games, maar deze demo laat je zien dat de game-ervaring met deze projector uitstekend is. Input lag kan worden verminderd door de gaming-optie in de projector en er is geen merkbare vertraging tussen de controller en de game.Het uitstekende contrast en de goede colorimetrie van de projector maken het een uitstekende projector voor gaming.

Bugs

Nog niet beschikbaar / getest

ALR/CLR Projectiescherm

Ben je op zoek naar een goed CLR/ALR-scherm voor je projector? Ik heb misschien wat je nodig hebt:
ALR/CLR NothingProjector scherm

Test / beoordeling conclusie

Ik kocht de BenQ TH575 om een lampprojector te testen omdat ik dit type projector nog niet had getest. Ik ben echt blij dat ik dat gedaan heb, want het stelde me in staat om een projector te ontdekken die het bekijken waard is en die ook beschikbaar is voor minder dan 700€. De BenQ TH575 levert zeer goede beeldkwaliteit en niet alleen voor de prijscategorie waarin hij zich bevindt, hij kan zich met name qua contrast gemakkelijk meten met een hele reeks veel duurdere projectoren. Voor die prijs heb ik geen betere projector getest op contrast. De colorimetrie is goed, het contrast is goed, de scherpte is goed, op deze punten valt niets aan te merken!

Bij BenQ valt deze projector in de categorie gaming projectoren en dit resulteert in een optimalisatie van de input lag. Ook hier vervult deze projector zijn missie perfect door een zeer goede game-ervaring te bieden.De onmerkbare input lag en de beeldkwaliteit zullen je een uitstekende game-ervaring bieden.

Als ik hier zou kunnen stoppen voor de conclusie, zou ik u alleen maar kunnen aanraden deze projector te kopen, maar helaas heeft deze projector nog steeds enkele zwakke punten die uw aankoopbeslissing kunnen beïnvloeden:
- werking geluid: u zult de projector op een afstand moeten houden om het ventilatiegeluid niet te horen
- verbruik: tussen 180 en 240W is deze projector behoorlijk energie-intensief
- geluidskwaliteit: het geluid kwaliteit is niet goed genoeg om tevreden te zijn met het geluid van de projector
- de projectieverhouding: de projector moet ver genoeg van het scherm worden geplaatst om een groot beeld te krijgen

I zou hieraan willen toevoegen dat u, in tegenstelling tot sommige andere concurrerende producten, een beeldbron van het type dongle moet koppelen omdat deze projector geen besturingssysteem heeft.

Je moet deze projector beschouwen als een "eenvoudige" projector die een goede beeldkwaliteit biedt, maar voor al het andere moet je concessies doen.

Sterktes

- prijs-kwaliteitverhouding
- colorimetrie
- contrast
- helderheid
- scherpte
- instellingsopties
- invoervertraging verminderd voor gamen

Zwaktes

- werkingsgeluid
- stroomverbruik
- geeft warmte af
- worpverhouding
- audiokwaliteit
- opstarttijd/tijd om uit te schakelen

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Philips Screeneo U5 laserprojector: recensies
Philips introduceert UST 4k-laserprojectoren met deze Screeneo U5 via crowdfunding. Het ruikt naar een goede deal!
Philips Screeneo UL5 videoprojector: test / review
Philips is niet de bekendste speler in de wereld van videoprojectoren, maar ze innoveren wel met de Screeneo UL5...een draagbare triple UST-laser!
Formovie Theater: test / mening / kalibratie
Volledige Formovie Theater test en gelijkwaardige vergelijking met zijn meest directe concurrent
XGIMI Mogo 2 Pro test / volledige review
Ik had de eerste Mogo getest en was verbaasd over de capaciteit van deze kleine batterij projector, 2 jaar later is hier zijn opvolger. Zal het beter kunnen?
Viewsonic X2 4k projector: test / review
Op papier heeft de Viewsonic X2 4k projector alle kwaliteiten die je je maar kunt wensen: hij is helder, heeft een goed contrast en is geweldig om mee te gamen. Wat ontbreekt er aan?
XGIMI Halo+ test en beoordeling
De XGIMI Halo+ lijkt op een in tweeën geknipte XGIMI Horizon, maar gelukkig is de kwaliteit en functionaliteit niet in tweeën gesplitst.
Dangbei Atom : test/mening
Draagbare projectoren zijn een rage, maar succesverhalen zijn schaars. De Formovie S5 effende het pad voor succes en deze Dangbei Atom zou wel eens in zijn voetsporen kunnen treden.
JMGO N1 Ultra : test / review
JMGO slaat hard toe (in theorie) met zijn nieuwe N1 Ultra projector. Iets meer dan 1000€ voor een racebeest, het lijkt onwerkelijk.
Optoma UHD38x 4k projector: test / beoordeling
Contrast, licht, kleur... de Optoma UHD38x heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om uw volgende videoprojector te worden. Ontdek zijn sterke en zwakke punten.
Thundeal TDA6 : test / recensie
De Thundeal TDA6 is een LCD-projector die ik kocht voor minder dan €200. Kan hij concurreren met de middenklasse DLP?
Xgimi Horizon: test / review (+ vs Horizon Pro)
Ik begon mijn avontuur in de wereld van projectoren met Xgimi met de H1, ik zal nu mijn 4e Xgimi projector testen met de Horizon (en de vergelijking met de Pro)
XGIMI Horizon Ultra : test / review
De XGIMI Horizon-serie bestaat al 2 jaar en de concurrentie heeft de tijd gehad om te reageren, maar deze nieuwe XGIMI Horizon Ultra zal de zaken rechtzetten.
NothingProjector ALR scherm Black Series : test / review
Vraag je je af of je iets hebt aan een ALR-scherm? Ik heb de NothingProjector Black Series getest met een reeks metingen om het nut aan te tonen.
Formovie S5: test / recensie
De Formovie S5 schudt de draagbare projectormarkt door elkaar met een laserbron, uitstekend geluid en belachelijk stroomverbruik.
Anker Nebula Cosmos Laser 4k: test / review
Ik vond de eerste Nebula projector die ik kocht erg goed, dus ik kon het niet laten om er nog een te testen met een 4k laser.
Wanbo T2R Max: test / beoordeling
Dit is de derde Wanbo projector die ik heb getest en het merk wordt met elk model beter en biedt steeds meer voor een lagere prijs.
Fengmi V10 (VX):  review/recensie en beoordeling
Ik werd verleid door deze Fengmi omdat hij op papier een unieke ervaring biedt in deze prijsklasse met 4k, prachtig geluid en een 240hz frequentie.
Optoma Cinemax D2 Smart: test / review
Een projector van dit merk had ik nog niet getest en voor deze eerste keer ga ik meteen naar de top van het assortiment kijken. Kan het concurreren met de Xiaomi Laser Cinema 2?
Wemax Nova laser 4k: test / review
Ik had nog niet de kans gehad om een ​​projector van het merk Wemax te testen, maar ik heb dit gat opgevuld met de Wemax Nova 4k
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Xiaomi verkoopt niet alleen telefoons, ze maken ook goede projectoren en deze Mi Smart Compact is waarschijnlijk een van de beste instap 1080p projectoren.
Blitzwolf BW-VP13 : test / review
Blitzwolf slaagt erin goedkope projectoren te produceren die in staat zijn tot goede beeldkwaliteit, maar je moet andere gebreken kunnen accepteren, zal deze VP13 het beter doen dan de vorige Blitzwolf die ik heb getest?
JMGO U2 4k laser : test / review
Ik heb al lang geen laserprojector meer getest en deze JMGO U2 heeft op papier alles in zich om alles te overtreffen wat ik tot nu toe getest heb... in theorie dan!
Wanbo T6 Max : test / review
Na de instapmodel Wanbo T6 Max te hebben getest, is het nu de beurt aan de Wanbo T6 Max die 1080p levert in een ultra draagbaar formaat.
Thundeal TD98 projector test & beoordeling
Dit is de eerste keer dat ik een projector test van dit merk dat al geruime tijd bestaat. Leuke ontdekking of complete flop?
Xiaomi Laser Cinema 2 : test / review
Ik test meestal entry of mid-range projectoren, maar deze keer brak ik mijn spaarvarken om de top van de top te testen met deze Xiaomi Laser Cinema 2
XGIMI Elfin: recensie
De XGIMI Elfin is een draagbare 1080p projector die in theorie alle kwaliteiten van een normale projector combineert, zal deze Elfin opnieuw een succes worden?
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi maakt allerlei producten en na de telefoons heeft Xiaomi ook een aantal goede projectors uitgebracht met dezelfde strategie om een goed product aan te bieden voor een prijs die lager ligt dan die van de concurrentie.
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs
Deze BenQ-projector is een 1080p-projector met een lamp die is ontworpen voor gamers en wordt verkocht voor een betaalbare prijs, het is ook de eerste BenQ-projector die ik heb getest.
Blitzwolf VT2 : test / review
De Blitzwolf VT 2 is een echte draagbare projector, hij is piepklein en werkt op een batterij, de ideale kandidaat om je films en series mee op vakantie te nemen.
Blitzwolf BW V2: test / beoordeling
Blitzwolf produceert instapprojectoren met een soms militair design, deze BW V2 lijkt een verandering in te zetten naar een hoger gamma.
Wanbo X1 : test / review
Ik test meestal projectoren uit het middensegment, maar ik maak soms een uitzondering voor het instapniveau als het product de moeite waard lijkt. Met de Wanbo X1 hoef je de bank niet te breken, maar is het beeld goed?
Blitzwolf BW VP9: test / review
Blitzwolf is een Chinees merk dat allerlei producten verkoopt, waaronder goedkope projectoren. Ik koos hun nieuwste model om te zien wat het waard is.
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden