Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
XGIMI Elfin : test / recensie / prijs

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Video review
Prijs XGIMI Elfin
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Besturingssysteem
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Test / beoordeling conclusie
Projectoren Tests Reviews

XGIMI Elfin : test / recensie / prijs


Gepubliceerd op: 16-11-2022 / gewijzigd: 16-11-2022
XGIMI is een Chinees bedrijf dat zijn eerste projectoren lanceerde via crowdfunding en ze hebben vandaag de grens van 4 miljoen projectoren gepasseerd, dus het is niet langer een klein bedrijf, het is een grote speler in de sector. Ik heb veel projectoren van dit merk getest, maar ik mis nog twee of drie modellen om te testen. Ik zal een deel van deze leemte opvullen door de XGIMI Elfin te testen.

Ik test projectoren meestal wanneer ze worden uitgebracht, maar ik heb de release van de Elfin gemist, dus ik had een achterstand in te halen. Gelukkig blijven projectoren commercieel en technisch langer aantrekkelijk dan een telefoon, dus mijn test heeft nog steeds een bestaansrecht.

Halloween-promotie (tot 29/10)


De prijs van de XGIMI Elfin daalt een paar dagen naar € 499, het is de laagste prijs sinds de lancering, mis deze kans niet!

Bekijk het aanbod

Video review


youtube previewyoutube preview


Website waar ik de XGIMI Elfin gekocht heb: https://shrsl.com/3s...

Prijs XGIMI Elfin

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het XGIMI Elfin van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

Nog niet beschikbaar / getest

Waarom deze projector?

De XGIMI Elfin is een draagbare projector, het is geen projector die overeenkomt met mijn gebruik van projectoren, want afgezien van enkele tests beweeg ik nooit met mijn projectoren. Dit betekent niet dat deze projector niet interessant is, integendeel. De Elfin is erg klein, maar heeft middelen! Het is een 1080p-projector die de DLP DMD 0.33-chipset gebruikt, zoals de Xiaomi Mi Smart Compact, die een mooi beeld produceert voor een projector van dit type. Ik verwacht daarom een projector te testen die een mooi beeld kan produceren met behoud van een compact formaat en die waarschijnlijk niet erg energie-intensief is. De prijspositionering van deze projector ligt iets boven de Xiaomi Mi Smart Compact, dus ik zal zien of dit verschil gerechtvaardigd is.

Uitpakken

xgimi elfin test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 2
XGIMI is niet langer een klein Chinees bedrijf dat zijn producten in gerecyclede kartonnen dozen verzendt, de Elfin-doos geeft een zeer goede eerste indruk met het gevoel van een goed afgewerkt product. De doos bevat de projector, een afstandsbediening (zonder de batterijen heb je er 2 nodig in AAA-formaat), een voeding met bijbehorende kabel en een grote handleiding. De afstandsbediening ziet er helemaal niet premium uit, het is vrij eenvoudig plastic, maar qua ergonomie bevat het de meeste functies die nodig zijn om de projector te beheren, XGIMI gebruikt bijna altijd dezelfde functies, de knoppen zijn ver genoeg uit elkaar om ze niet door elkaar te halen, zodat u snel de positie van de knoppen onthoudt en de afstandsbediening in het donker kunt gebruiken.

Besturingssysteem


De XGIMI Elfin voert een officiële versie van Android TV uit, dus je kunt apps downloaden uit de Play Store, maar net als andere XGIMI-projectoren werkt Netflix niet standaard (op het moment van schrijven). Het is een lang verhaal van rechten of licenties, maar zelfs als je de app kunt downloaden, werkt het niet. De oplossing? Ga door middel van zijladen. Je moet het installatiebestand (APK) van Netflix vinden en installeren vanaf een USB-sleutel of een netwerkstation. U kunt de betreffende APK waarschijnlijk vinden op sites zoals APK mirror, maar zorg ervoor dat de bron betrouwbaar is om te voorkomen dat u een schadelijke toepassing op uw projector installeert.

Afwerking

xgimi elfin test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 15
XGIMI ontwerpt prachtige producten, de eerste projector die ik testte was een XGIMI H1 en toen al onderscheidde deze projector zich van de anderen door een nogal uniek ontwerp. Hoewel de Elfin eenvoudiger en compacter is, vind ik dat hij ook een redelijk goede esthetiek heeft. Door zijn afmetingen is hij gemakkelijk draagbaar, je moet alleen onthouden dat hij niet is uitgerust met een batterij om hem volledig autonoom te maken.
xgimi elfin test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 7
De aansluiting aan de achterkant is vrij beperkt met een groot deel van de ruimte aan de achterkant gewijd aan de afvoer van warmte.
xgimi elfin test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 12
Op de gevel, in plaats van een gewoon wit oppervlak achter te laten, drukte XGIMI zwarte pixels af om de eentonigheid van het witte oppervlak te doorbreken.
xgimi elfin test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 13
De optische eenheid is vrij discreet en onderbreekt de finesse van de projector niet. Achter dit blok gaat een DLP DMD 0.33-chip schuil die op veel projectoren te vinden is, zoals de XGIMI Halo of de Xiaomi Mi Smart Compact. Deze chip heeft een native resolutie van 1366 x 768, het is door beeldextrapolatie (XPR) dat XGIMI erin slaagt een beeld in 1080p te verkrijgen.
xgimi elfin test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 14
Hieronder bevindt zich een grote zwarte cirkel waardoor de warmte kan worden afgevoerd maar die ook het geluid kan verspreiden. Ik zal kijken of dit het geval is wanneer ik hem aanzet. Hij is voorzien van een standaard schroefdraad om hem op een statief te bevestigen.

Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m bij 2,9m (hoogte 2,2m). Ik heb twee projectiewanden, een witte muur van 2,9 m breed met alleen witte verf met een mogelijke terugslag van 4 meter. Ik heb dan een 133 inch ALR scherm op een andere muur met een mogelijke setback van 2.8m. Ik gebruik hoofdzakelijk het ALR-scherm, behalve wanneer de opstelling of het type projector niet geschikt is voor deze situatie.

Batterijduur

Ondanks zijn draagbare uiterlijk is de XGIMI Elfin niet uitgerust met een batterij.

Stroomverbruik

De XGIMI Elfin is een projector die je elektriciteitsrekening niet zal opblazen omdat het verbruik schommelt tussen de 50 en 60W. Het verbruik is afhankelijk van de gebruikte helderheidsmodus, waarbij de prestatiemodus het verbruik bijvoorbeeld naar 60W zal duwen en de standaardmodus zal het naar 50W verminderen.

Werkingsgeluid

De Elfin geeft een hoorbaar ventilatiegeluid af, ik heb naast de projector zo'n 47dB gemeten en op 1 meter is het geluid bijna niet meer hoorbaar. De ruis is afhankelijk van de gebruikte helderheidsmodus. Als je de "performance" modus gebruikt, zal de projector veel meer ruis maken en zal je beeld er niet goed uitzien (slechte colorimetrie), dus ik raad je af om deze modus te gebruiken.

Connectiviteit

xgimi elfin test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 10
De aansluiting van deze projector is teruggebracht tot het absolute minimum, er is een HDMI-ingang, een USB-poort en een hoofdtelefoonuitgang aan de achterkant. Er is niets anders.

Beeld instellingen
De XGIMI Elfin biedt veel aanpassingsmogelijkheden, maar deze zijn meestal beschikbaar in alle projectoren die Android TV gebruiken. Er zijn een paar bijzonderheden voor deze projector, maar niets nieuws. Er zijn twee belangrijke ingangen om de kwaliteit van het beeld aan te passen, er is de "helderheid" modus waar je de projector bijvoorbeeld in de prestatiemodus kunt zetten om de helderheid heel sterk te verhogen en er is de beeldmodus waar je instellingen kunt kiezen uit meerdere vooraf geconfigureerde instellingen. Als de basisinstellingen niet naar wens zijn, kun je altijd kiezen voor een aangepaste opstelling waarbij je ofwel een heel goed oog of een sonde nodig hebt om ervoor te zorgen dat de veranderingen resulteren in een beter beeld.

Beeldkwaliteit

De Batman-trailer
youtube previewyoutube preview
Ik gebruik deze trailer omdat hij erg donker is en helpt om het contrast van de projector beter te beoordelen. Na kalibratie krijg ik een contrast van 390:1, het is geen heel hoog contrast maar ook niet abnormaal voor een projector van dit type. De colorimetrie is goed en zelfs als je in donkere scènes niet alles kunt zien, is het beeld van goede kwaliteit. Trailer Top Gun Maverick
youtube previewyoutube preview
Mijn telefoon heeft het licht in de eerste paar seconden verkeerd beheerd, maar daarna kun je zien dat deze kleine projector een heel mooi beeld kan produceren en dat de beeld is perfect vloeiend. Met de kalibratie zijn de kleuren natuurgetrouw, zowel op het niveau van de gezichten als voor de decoraties.

Colorimetrie

Ik heb de verschillende beschikbare modi getest om de nauwkeurigheid van de kleuren te evalueren (met de standaard helderheidsmodus) en hier is het resultaat:
"Movie"-modus: dE 9,67, wit bij 9354K, gamma 1,60
"Voetbal"-modus: dE 9.72, wit 9365K, gamma 1.61
"Gaming"-modus: dE 11.14, wit 9294K, gamma 1.49
"Kantoor"-modus: dE 6.19, wit 6780K, gamma 1.62
Als u geen tijd wilt besteden aan de instellingen om een beter beeld te krijgen, is de beste oplossing om de kantoormodus te kiezen, omdat deze de beste colorimetrie biedt (ideale waarde dE moet lager zijn dan 3 ). Hier is de CIE-grafiek om de verschillen te laten zien:
colors mode office
Wit is vrij dicht bij ideaal wit (= 6500k) maar alle kleuren hebben een zichtbaar kleurverschil (behalve geel).

Het is mogelijk om de colorimetrie te verbeteren met de volgende instellingen:
Contrast 55
Helderheid 42
Kleurtemperatuur: rood 65, blauw 40, groen 49
Met deze instellingen krijg ik een dE van 4,5, een wit van 6650K en een gamma van 2,1

Helderheid

De XGIMI Elfin heeft in theorie een helderheid van 800 ANSI lumen en voor zo'n kleine projector is dat een prestatie. In werkelijkheid kun je die 800 lumen pas gebruiken als je de projector als grote schijnwerper gebruikt. De door de fabrikanten aangekondigde lichtsterkte is een "technische" lichtsterkte, dit betekent dat de projector in principe in staat is om deze hoeveelheid licht uit te stralen, maar in de praktijk gaat het gebruik van deze lichtsterkte sterk achteruit in de kwaliteit van het beeld. Ik heb iets minder dan 800 lumen gemeten in de "prestatie" -modus, maar de colorimetrie is echt slecht met dit type configuratie. Gelukkig kun je een van de voorgestelde configuraties gebruiken om de kleuren te verbeteren, maar dit gaat ten koste van de helderheid. Na kalibratie krijg ik een helderheid tussen de 550 en 600 lumen en met dit helderheidsniveau zul je deze projector in een donkere kamer moeten gebruiken.

Ik krijg vaak de vraag met betrekking tot het gebruik van projectoren op klaarlichte dag. Ik zal twee afbeeldingen gebruiken om de gevolgen te illustreren van het gebruik van de projector met een andere lichtbron.

Hier is een foto gemaakt met het licht aan in de projectiekamer, de kamer wordt verlicht door een witte LED-lamp die een lagere helderheid afgeeft dan daglicht (zelfs bij bewolkt weer). Vergelijk je deze afbeelding met onderstaande, dan zie je al verschil in de donkere partijen, het zwart wordt lichtgrijs en het contrast is dus minder belangrijk.
IMG_20221120_122213
In volledige duisternis krijg ik liever een beeld zoals hieronder. Het oorspronkelijke contrast van de projector is niet geweldig, maar het verschil is nog steeds goed zichtbaar. De afbeelding was 87cm groot, het effect zal nog groter zijn op een grotere afbeelding omdat de helderheid afneemt met het kwadraat van de afstand.
IMG_20221120_122229


Scherpte

Toen ik de projector voor het eerst aanzette, vond ik meteen de bijzonderheid van de XGIMI-beelden met een echt heel uitgesproken scherpte. Deze scherpte wekt de indruk een ultragedetailleerd beeld te hebben en kan zelfs iets te veel zijn om te veel details te zien. Gelukkig is het mogelijk om de scherpte te verlagen om dit misleidende effect te verminderen. Als ik de scherpte over het hele scherm bekijk, zie ik dat de randgebieden veel minder scherp zijn dan het centrum zoals in het volgende voorbeeld:
IMG_20221120_123744
De lijnen met een afwijking van één pixel zijn perfect zichtbaar in het midden, de afbakening is heel duidelijk, zelfs als de overtollige optimalisatie duidelijk zichtbaar is. Vooral ter hoogte van de hoeken is de afname in helderheid zichtbaar. Dit is natuurlijk niet zo'n groot probleem bij het kijken naar een film, aangezien de meeste actie zich in het midden van het frame concentreert.

Contrast

Contrast is ook een onderwerp waar ik veel vragen over krijg. Fabrikanten kondigen zelden correcte waarden aan en vertrouwen vaak op dynamisch contrast, wat geen indicatie geeft van het vermogen van de projector om met donkere gebieden om te gaan. De XGIMI Elfin is een kleine projector met DLP DMD 0.33-chip, dus je zult nooit een buitengewoon contrast krijgen met dit soort projectoren. De modi "games" en "voetbal" zijn de modi waarin u het beste contrast krijgt (ongeveer 500:1), maar dit gaat ten koste van de colorimetrie, het beeld zal over het algemeen te koud zijn. Het is de "kantoor"-modus die de beste basiskleurimetrie heeft, maar met een contrast van 350:1.

Contraste / configuration:
Movie / 470:1
Football / 490:1
Game / 500:1
Office / 350:1
Après calibration: 390:1

Le contraste est surtout utile dans les scènes sombres (ex: Batman), pour les scènes claires le problème ne se pose pas echt.

Bewegingscompensatie

youtube previewyoutube preview
De XGIMI Elfin biedt 3 niveaus van bewegingsverbeteringen, ik heb de 3 niveaus in deze video getest waar je duidelijk de verbetering in zijwaartse bewegingen kunt zien (zie het bovenste blok) met compensatie ingeschakeld. Deze verbetering veroorzaakt een soap-effect uit de jaren 80 dat u kunt verminderen door het laagste compensatieniveau te gebruiken.

Beeldgrootte en projectieafstand

De Elfin heeft een throw ratio van 1,2, dit vertaalt zich naar een beeld van ongeveer 80cm breed met een afstand van 1m (in theorie). Toen ik mijn metingen deed, kreeg ik een beeld van 87 cm breed met een afstand van 104 cm. Met een regel van 3 kom ik uit op een breedte van 83cm per meter afstand. Er is echter een kleine opening vanwege de grijze rand rond de afbeelding (ongeveer 1 cm aan elke kant).

Audiokwaliteit

youtube previewyoutube preview
Om je een idee te geven van de geluidskwaliteit, heb ik een paar willekeurige nummers op Spotify afgespeeld en verschillende fragmenten doorgenomen om het geluid en het stemtype een beetje te variëren. Als je deze video niet kunt zien, is dat omdat YouTube heeft besloten deze te blokkeren vanwege copyright, maar ik denk dat hij wel rechtstreeks op YouTube kan worden gelezen. De XGIMI Elfin produceren een geluid van gemiddelde kwaliteit, ik kan niet zeggen dat het geluid slecht is, want bij gemiddeld volume worden de meeste frequenties goed weergegeven, maar het geluid mist diepte en zodra je het volume boven de 50 verhoogt, merk ik dat het geluid verzadigt vrij snel. Ik heb echt de indruk dat het geluid zich niet goed uit de behuizing van de projector weet te bevrijden maar a priori is dit niet abnormaal voor een projector van dit type. Ik zou zelfs zeggen dat de XGIMI Elfin voor een draagbare projector geluid van goede kwaliteit produceert, maar niet kan concurreren met een projector zoals de XGIMI Horizon.

Videospellen

youtube previewyoutube preview
Om de "gaming"-modus van deze projector te testen, gebruik ik Shadowrunner omdat dit spel gratis is, maar ook omdat het een spel is dat een snelle reactie vereist en daarom bijzonder gevoelig is voor invoervertraging. De XGIMI Elfin heeft een spelmodus met een extra Boost-modus die de invoervertraging tot een onmerkbaar niveau reduceert. Ik ondervond geen latentie bij het spelen van Shadowrunner en de beeldkwaliteit in combinatie met verminderde invoervertraging maakt deze projector een goed alternatief voor speciale gaming-projectoren. Om perfect te zijn, zou deze projector verder moeten kunnen gaan dan 60hz, maar om dit soort LED-projectoren te vinden, moet je naar een hogere prijsklasse gaan (bijv. Fengmi V10).

Bugs

Update:
Zoals ik hierboven schreef, werkt Netflix niet op deze projector of in ieder geval niet native. Een oplossing om het probleem te omzeilen, is door de applicatie "Desktopmanager" te downloaden uit de Play Store, waarmee u toegang krijgt tot Netflix. Zorg er echter voor dat u de Netflix-toepassing van de projector verwijdert voordat u deze opnieuw installeert met de andere toepassing.

ALR/CLR Projectiescherm

Ben je op zoek naar een goed CLR/ALR-scherm voor je projector? Ik heb misschien wat je nodig hebt:
ALR/CLR NothingProjector scherm

Test / beoordeling conclusie

Ik heb verschillende XGIMI-projectoren getest en ben tot nu toe altijd tevreden geweest met het resultaat en dit in nogal verschillende prijsklassen. De XGIMI Elfin bevestigt eens te meer dat XGIMI er wederom in geslaagd is een kwaliteitsprojector te produceren. Houd er rekening mee dat deze projector is ontworpen voor mobiel gebruik en dat het contrast en de helderheid daarom niet op het niveau zullen zijn van andere lamp- (of led-) projectoren in dezelfde prijsklasse, maar hij heeft nog veel meer voordelen te bieden.

De beeldkwaliteit van deze Elfin is verrassend voor een draagbare projector, want zelfs als het contrast niet erg hoog is, is hij op hetzelfde niveau als duurdere projectoren zoals de XGIMI Horizon of de Xiaomi Mi Slimme 2 Pro. Door de helderheid kan de projector niet bij daglicht worden gebruikt, maar voor een projector van dit formaat is de helderheid echt goed. De scherpte van het beeld is ook duidelijk maar iets te uitgesproken, het is gelukkig mogelijk om het beeld iets zachter te maken vanuit de instellingen. De colorimetrie is vrij variabel afhankelijk van de gekozen modus, maar met een paar aanpassingen is de nauwkeurigheid van de kleuren er ook.

De positieve punten houden daar niet op, ik zou ook een laag stroomverbruik, bedrijfsgeluid (in standaardmodus), bewegingscompensatie, verminderde invoervertraging voor gamen, automatische beeldaanpassing (keyston) toevoegen , de aanwezigheid van native Android TV en een best cool ontwerp.

De ideale projector? Misschien, maar mijn test zou niet compleet zijn zonder de zwakke punten te noemen. De geluidskwaliteit is goed voor een draagbare projector, maar niet vergelijkbaar met wat een thuisbioscoopprojector kan leveren. De helderheid laat geen gebruik toe in een te lichte kamer en het contrast is niet ideaal voor donkere films (vb. Batman, Alien,...). Het ontbreken van een batterij kan een probleem zijn voor een mobiel publiek of gebruik buitenshuis zonder toegang tot elektriciteit.

Sterktes

- compact formaat
- afwerking/ontwerp
- colorimetrie
- invoervertraging voor gaming
- bewegingscompensatie
- laag stroomverbruik
- discreet in standaardmodus

Zwaktes

- gemiddeld geluid
- geen native compatibiliteit met Netflix
- kan luidruchtig worden in uitvoeringsmodus
- geen batterij

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Philips Screeneo U5 laserprojector: recensies
Philips introduceert UST 4k-laserprojectoren met deze Screeneo U5 via crowdfunding. Het ruikt naar een goede deal!
Philips Screeneo UL5 videoprojector: test / review
Philips is niet de bekendste speler in de wereld van videoprojectoren, maar ze innoveren wel met de Screeneo UL5...een draagbare triple UST-laser!
Formovie Theater: test / mening / kalibratie
Volledige Formovie Theater test en gelijkwaardige vergelijking met zijn meest directe concurrent
XGIMI Mogo 2 Pro test / volledige review
Ik had de eerste Mogo getest en was verbaasd over de capaciteit van deze kleine batterij projector, 2 jaar later is hier zijn opvolger. Zal het beter kunnen?
Viewsonic X2 4k projector: test / review
Op papier heeft de Viewsonic X2 4k projector alle kwaliteiten die je je maar kunt wensen: hij is helder, heeft een goed contrast en is geweldig om mee te gamen. Wat ontbreekt er aan?
XGIMI Halo+ test en beoordeling
De XGIMI Halo+ lijkt op een in tweeën geknipte XGIMI Horizon, maar gelukkig is de kwaliteit en functionaliteit niet in tweeën gesplitst.
Dangbei Atom : test/mening
Draagbare projectoren zijn een rage, maar succesverhalen zijn schaars. De Formovie S5 effende het pad voor succes en deze Dangbei Atom zou wel eens in zijn voetsporen kunnen treden.
JMGO N1 Ultra : test / review
JMGO slaat hard toe (in theorie) met zijn nieuwe N1 Ultra projector. Iets meer dan 1000€ voor een racebeest, het lijkt onwerkelijk.
Optoma UHD38x 4k projector: test / beoordeling
Contrast, licht, kleur... de Optoma UHD38x heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om uw volgende videoprojector te worden. Ontdek zijn sterke en zwakke punten.
Thundeal TDA6 : test / recensie
De Thundeal TDA6 is een LCD-projector die ik kocht voor minder dan €200. Kan hij concurreren met de middenklasse DLP?
Xgimi Horizon: test / review (+ vs Horizon Pro)
Ik begon mijn avontuur in de wereld van projectoren met Xgimi met de H1, ik zal nu mijn 4e Xgimi projector testen met de Horizon (en de vergelijking met de Pro)
XGIMI Horizon Ultra : test / review
De XGIMI Horizon-serie bestaat al 2 jaar en de concurrentie heeft de tijd gehad om te reageren, maar deze nieuwe XGIMI Horizon Ultra zal de zaken rechtzetten.
NothingProjector ALR scherm Black Series : test / review
Vraag je je af of je iets hebt aan een ALR-scherm? Ik heb de NothingProjector Black Series getest met een reeks metingen om het nut aan te tonen.
Formovie S5: test / recensie
De Formovie S5 schudt de draagbare projectormarkt door elkaar met een laserbron, uitstekend geluid en belachelijk stroomverbruik.
Anker Nebula Cosmos Laser 4k: test / review
Ik vond de eerste Nebula projector die ik kocht erg goed, dus ik kon het niet laten om er nog een te testen met een 4k laser.
Wanbo T2R Max: test / beoordeling
Dit is de derde Wanbo projector die ik heb getest en het merk wordt met elk model beter en biedt steeds meer voor een lagere prijs.
Fengmi V10 (VX):  review/recensie en beoordeling
Ik werd verleid door deze Fengmi omdat hij op papier een unieke ervaring biedt in deze prijsklasse met 4k, prachtig geluid en een 240hz frequentie.
Optoma Cinemax D2 Smart: test / review
Een projector van dit merk had ik nog niet getest en voor deze eerste keer ga ik meteen naar de top van het assortiment kijken. Kan het concurreren met de Xiaomi Laser Cinema 2?
Wemax Nova laser 4k: test / review
Ik had nog niet de kans gehad om een ​​projector van het merk Wemax te testen, maar ik heb dit gat opgevuld met de Wemax Nova 4k
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Xiaomi verkoopt niet alleen telefoons, ze maken ook goede projectoren en deze Mi Smart Compact is waarschijnlijk een van de beste instap 1080p projectoren.
Blitzwolf BW-VP13 : test / review
Blitzwolf slaagt erin goedkope projectoren te produceren die in staat zijn tot goede beeldkwaliteit, maar je moet andere gebreken kunnen accepteren, zal deze VP13 het beter doen dan de vorige Blitzwolf die ik heb getest?
JMGO U2 4k laser : test / review
Ik heb al lang geen laserprojector meer getest en deze JMGO U2 heeft op papier alles in zich om alles te overtreffen wat ik tot nu toe getest heb... in theorie dan!
Wanbo T6 Max : test / review
Na de instapmodel Wanbo T6 Max te hebben getest, is het nu de beurt aan de Wanbo T6 Max die 1080p levert in een ultra draagbaar formaat.
Thundeal TD98 projector test & beoordeling
Dit is de eerste keer dat ik een projector test van dit merk dat al geruime tijd bestaat. Leuke ontdekking of complete flop?
Xiaomi Laser Cinema 2 : test / review
Ik test meestal entry of mid-range projectoren, maar deze keer brak ik mijn spaarvarken om de top van de top te testen met deze Xiaomi Laser Cinema 2
XGIMI Elfin: recensie
De XGIMI Elfin is een draagbare 1080p projector die in theorie alle kwaliteiten van een normale projector combineert, zal deze Elfin opnieuw een succes worden?
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi maakt allerlei producten en na de telefoons heeft Xiaomi ook een aantal goede projectors uitgebracht met dezelfde strategie om een goed product aan te bieden voor een prijs die lager ligt dan die van de concurrentie.
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs
Deze BenQ-projector is een 1080p-projector met een lamp die is ontworpen voor gamers en wordt verkocht voor een betaalbare prijs, het is ook de eerste BenQ-projector die ik heb getest.
Blitzwolf VT2 : test / review
De Blitzwolf VT 2 is een echte draagbare projector, hij is piepklein en werkt op een batterij, de ideale kandidaat om je films en series mee op vakantie te nemen.
Blitzwolf BW V2: test / beoordeling
Blitzwolf produceert instapprojectoren met een soms militair design, deze BW V2 lijkt een verandering in te zetten naar een hoger gamma.
Wanbo X1 : test / review
Ik test meestal projectoren uit het middensegment, maar ik maak soms een uitzondering voor het instapniveau als het product de moeite waard lijkt. Met de Wanbo X1 hoef je de bank niet te breken, maar is het beeld goed?
Blitzwolf BW VP9: test / review
Blitzwolf is een Chinees merk dat allerlei producten verkoopt, waaronder goedkope projectoren. Ik koos hun nieuwste model om te zien wat het waard is.
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden