Smartphones Reviews
OnePlus Nord 2T : test / review
Gepubliceerd op: 12-07-2022 / gewijzigd: 02-11-2022
OnePlus is een merk dat ik een beetje heb verwaarloosd omdat dit merk vooral high-end telefoons verkocht die vrij duur waren en aangezien ik geen onbeperkt budget heb, moet ik keuzes maken. Toen het OnePlus Nord-assortiment op de markt kwam, werd ik verleid door de OnePlus Nord N100, maar ik was eerlijk gezegd teleurgesteld. Dus ik bleef dit merk verwaarlozen tot de komst van de OnePlus Nord 2T omdat het verschillende elementen combineert die me interesseren in een smartphone, dus besloot ik de bank te breken om het te proberen!
Website waar ik de OnePlus Nord 2T gekocht heb:
https://eshop.orange...
Structure van mijn test
Ik test de telefoons volgens een vooraf vastgestelde structuur (zie hieronder) om je zoveel mogelijk informatie te geven. Helaas duurt dit lang. Sommige tests, zoals de netwerkprestatietests, duren enkele dagen en voor fototests moet ik soms wachten tot het weer geschikt is om in goede omstandigheden foto's te nemen. Ik ben daarom verplicht om de testen stap voor stap te publiceren, dus ik nodig je uit om terug te komen als de test niet compleet is op het moment van je bezoek.Prijs OnePlus Nord 2T
Onderstaande lijst toont de prijzen voor het OnePlus Nord 2T van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!
Tijdslijn
07/11/2022: aankoop van de OnePlus Nord 2T voor €39915/07/2022: ontvangst van de telefoon, de test kan beginnen
Waarom deze telefoon?
Zoals ik in de inleiding al zei, heb ik vanwege hun prijzen niet veel telefoons van dit merk getest, dus ik had een goede reden nodig om van gedachten te veranderen en het eerste dat me van gedachten deed veranderen, is de aanwezigheid van de Sony IMX 766-sensor als de hoofdsensor. Ik heb deze sensor nog niet kunnen testen en zou in theorie goede foto's moeten opleveren. Dat was dus het uitgangspunt.Er zijn ook andere interessante elementen in deze telefoon zoals prestaties, schermkwaliteit, afwerkingsniveau, snel geheugen (UFS 3.1), gps dual band, ... Het neemt dus de elementen op die het succes van andere merken zoals Xiaomi maken met een meer premium en origineel formaat dan wat ik gewend ben te zien. Als je nog nooit een OnePlus hebt gehad, zou mijn ervaring je moeten helpen, want dit is mijn eerste OnePlus in deze prijsklasse.
Uitpakken

Eerste configuratie
De configuratie van de OnePlus Nord 2T volgt over het algemeen de standaard Android-configuratie. OnePlus heeft geen extra laag toegevoegd om je aan te melden voor een cloud of dat soort service. Aan het einde van de configuratieprocedure kunt u echter een aantal keuzes maken om uw telefoon te configureren. De telefoon heeft daarentegen enkele voorgeïnstalleerde applicaties, maar niet zoveel als Samsung of Xiaomi.Afwerking







De OnePlus Nord 2T is een telefoon uit het middensegment, maar met een hoogwaardig ontwerp weet hij zich ook te onderscheiden van andere telefoons dankzij de kleur en de integratie van de fotosensor.
Specificaties
De onderstaande informatie komt uit de applicatie Device Info HW. De applicatie geeft gedetailleerde technische informatie over de geteste telefoon. Ik heb de OnePlus Nord 2T 8Gb / 128Gb versie getest met de Jade Fog finish, alle features van deze telefoon vind je in onderstaande screenshots.
Ik heb een aantal interessante punten opgemerkt:
- Dimensity-architectuur dus waarschijnlijk goede GPS-prestaties
- dual frequency gps
- UFS 3.1-geheugen voor snelle toegang
- MT6893 wifi-chip (getest op andere telefoons)
- 60/90Hz scherm met dubbele frequentie
- enorme lijst met beschikbare codecs
CPU / GPU Prestatie
De OnePlus Nord 2T is uitgerust met een Mediatek Dimensity 1300 CPU, het is een CPU die goede prestaties biedt en waarschijnlijk door geen enkele applicatie of game zal worden uitgedaagd. De belastingstest zal uitwijzen of dit niet het geval is. niet te veel warmte afgeeft en als het niet te veel energie verbruikt.
Voor het grafische gedeelte vertrouwt deze telefoon op een Arm Mali-G77 MC9 GPU, het is hetzelfde als op de Xiaomi 11T en ook hier zou deze GPU niet in moeilijkheden moeten komen als je zware applicaties of 3D-games.
Benchmark Antutu/3DMark
Ik behaalde een score van 501513 punten met Antutu V8, het is een goede score die deze telefoon op hetzelfde prestatieniveau plaatst als een Poco F4, hoewel ik bij mijn belastingstest merk dat de OnePlus efficiënter is op de CPU. Met dit type score kun je elk spel spelen zonder grote opofferingen te hoeven doen. Ik merk echter een aanzienlijke stijging van de temperatuur van de telefoon wanneer deze tot het uiterste wordt geduwd, maar ik kom op dit punt terug in mijn laadtest.Gaming
Om de prestaties in het spel te testen, download ik het mobiele PUBG-spel en evalueer ik de vloeibaarheid, het grafische niveau en de diepte van het zicht. Dit spel is vrij veeleisend en stel je in staat om de prestaties van een telefoon te schatten.

Netwerkprestatie
De OnePlus Nord 2T dekt de meeste frequenties die in Europa worden gebruikt, maar is iets minder genereus dan Xiaomi. Deze telefoon dekt 10 frequenties in 5G, 22 in 4G en 6 in 3G. Denk er dus aan om de frequenties voor uw land of die van het land waar u op vakantie gaat te controleren.Signaal 4G (vanaf december 2020)
Ik heb besloten om de methode voor het meten van het netwerk te veranderen omdat ik merkte dat de configuratie van het mobiele netwerk in de loop van de tijd verandert. Dit maakt het moeilijker om telefoons te vergelijken omdat de omstandigheden niet meer exact hetzelfde zijn.
Om dit probleem te voorkomen, heb ik een apparaat opgezet dat 24 uur per dag een tiental parameters van het mobiele netwerk opvangt (bv.: cel id, rssi, rsrq, snr, frequentie,...). Ik plaats dan de telefoon naast het toestel gedurende 24 tot 48 uur met dezelfde metingen, zodat ik ze kan vergelijken.
Overzicht van de geteste telefoons met deze methode
Ik heb 1340 metingen gedaan in 4G (ik heb thuis geen 5G) om de netwerkgevoeligheid van deze OnePlus te beoordelen en ik kreeg een gemiddeld signaal van -96.305 dBm waar ik een gemiddeld signaal van -98.83 dBm kreeg met mijn referentieapparaat. De OnePlus heeft daarom een goede gevoeligheid voor het netwerk omdat deze telefoon het beter heeft gedaan dan de resultaten van mijn sonde, het is vrij zeldzaam.
Download/Upload snelheid
Om de downloadsnelheid te testen, heb ik een aantal 4G-cellen geïdentificeerd die goede prestaties bieden, waarbij ik al mijn apparaten een aantal keer test om te zien wat voor download- en uploadsnelheid ze kunnen bereiken.
Wifi-prestaties
Om te testen of een telefoon het netwerk goed kan ontvangen, meet ik in de buurt van mijn router en vervolgens op afstand (en altijd op dezelfde plaats). Dit geeft mij een gemiddelde in dBm waarbij een waarde van -90 dBm wijst op slechtere prestaties dan een waarde bij -30 dBm.Wifi-signaal
Ik kreeg een gemiddeld signaal van -16 dB bij de router en een gemiddeld signaal van -56 dB op afstand. Dit zijn hele goede waardes die de OnePlus Nord 2T bovenaan de ranglijst plaatsen wat betreft wifi-gevoeligheid.
Download/Upload snelheid
Om de snelheid in Wifi te testen, maak ik verbinding met mijn router in 2.4Ghz en 5Ghz (indien beschikbaar) en gebruik ik de applicatie Ookla om de snelheid te meten.
GPS-prestaties
Om de nauwkeurigheid van het GPS-signaal te testen, gebruik ik twee positioneringsapplicaties om het verschil te evalueren tussen de werkelijke positie en de positie die door de telefoon wordt aangegeven. Deze test wordt buiten gedaan, zonder dat het signaal wordt belemmerd. Een nauwkeurigheid tot 3 meter kan gemakkelijk worden gecorrigeerd door een toepassing (bijv. Google Maps).

Batterijduur
Om de levensduur van de batterij te testen heb ik een toepassing ontwikkeld die het batterijniveau minuut per minuut meet totdat de batterij leeg is. Deze toepassing verbruikt ongeveer tien procent van de bronnen van de telefoon en ik doe een test met 100 helderheid. Deze test is bedoeld om een contemplatief gebruik van een telefoon na te bootsen (bv. surfen op het internet, artikelen lezen, tijd doorbrengen op sociale netwerken). Deze resultaten gelden niet voor intensief gamen/streaming-gebruik. Ik heb de laadsnelheid getest met mijn UGREEN 100W-oplader in QC3 en ik denk dat deze telefoon niet compatibel is met QC3 omdat de oplaadtijd te lang was. De oplaadtijd zal dus beter zijn met de meegeleverde oplader in de doos. Aan de andere kant, als ik de belastingscurve observeer, merk ik dat de belasting absoluut niet lineair is. Opladen gaat vrij snel tussen 0-40% (25min), vertraagt een beetje tussen 40-60% (20min) en vlakt af tussen 70-100% (80min). Ik heb nog nooit zo'n gedrag gezien bij het opladen van de batterij. De batterijlading neemt vaak af na 80%, maar niet in stappen zoals deze.
Belastingstest
Om de energie-efficiëntie van een telefoon te testen, duw ik alle componenten enkele minuten tot het uiterste, eerst achtereenvolgens en dan helemaal duwen tegelijk binnen. Ik observeer de echte rekenkracht, het vermogen om de telefoon op een goede temperatuur te houden, het batterijverbruik. Met dit soort tests kun je ook zien of de telefoon al zijn kracht kan benutten als alles tegelijkertijd draait, want zelfs als de CPU en de GPU krachtig zijn, geven ze misschien niet 100% van hun prestatie.De OnePlus Nord 2T heeft een redelijk zuinige CPU, hij biedt bijna gelijke prestaties als de Poco X4 GT, maar met de helft van de energie. De CPU verbruikt gemiddeld 3,48W als hij helemaal wordt ingedrukt. Ik merk hetzelfde met de GPU die gemiddeld 1,9 W verbruikt wanneer hij tot het maximum wordt geduwd. Het is een van de zuinigste GPU's die ik tot nu toe heb getest. De efficiëntie houdt daar niet op, want door de CPU en de GPU tegelijkertijd tot het uiterste te drijven, heb ik slechts een zeer klein prestatieverlies. Dit betekent dat deze OnePlus Nord 2T, ondanks krachtigere maar minder efficiënte telefoons (bijv. Poco F4 GT), bijna gelijkwaardige prestaties kan bieden.
Ik heb nog niet genoeg telefoons getest met dit soort tests, maar voor nu staat deze OnePlus Nord 2T in de top drie voor energiezuinigheid. Het zou je 2-3 dagen batterijduur moeten kunnen geven bij normaal gebruik.
Ik heb tijdens de test een gemiddelde batterijtemperatuur van 36,98°C en een maximale temperatuur van 45°C gemeten. De telefoon wordt daardoor een beetje warm maar niet zo erg dat je de telefoon moet loslaten, hij zit in het gemiddelde van telefoons in dit bereik. De telefoon verloor 8% batterij gedurende de duur van de test, dit is meer dan de telefoons die ik de afgelopen weken heb getest, maar dit wordt verklaard door het feit dat de batterij een lagere capaciteit heeft.
Foto camera test
Om de kwaliteit van foto's geproduceerd door een telefoon te testen, doe ik een technische test (resolutie, scherpte, chromatische aberratie, ...) in de studio (identieke omstandigheden) om het technische gedeelte objectief te evalueren. Vanaf de tweede helft van 2020 heb ik mijn eigen laboratorium gebouwd om volledig objectieve technische metingen te doen. Ik maak dan foto's in reële omstandigheden om te zien hoe de camera presteert. Ik beoordeel deze foto's dan volgens mijn criteria, maar ik publiceer de foto's zodat je het resultaat kunt beoordelen volgens je criteria.Hardware
De OnePlus Nord 2T is uitgerust met de volgende fotosensoren:- Sony IMX 766 / 50 miljoen pixels
- ultragroothoeksensor / 8 miljoen pixels (niet-geïdentificeerde fabrikant)
- 2 megapixel dieptesensor
- Sony IMX 615/32 megapixel selfie-sensor
Fotokwaliteit
Fotokwaliteit (binnen/studio)
De studiotest wordt onder dezelfde omstandigheden uitgevoerd, zodat de resultaten op gelijke basis kunnen worden vergeleken. Ik kalibreer mijn verlichting voor elke test om dezelfde helderheid en kleurtemperatuur te verkrijgen. Deze test is een voorlopige analyse van de technische kwaliteiten van een camera. De meeste telefoons slagen niet voor deze test, je moet dus de resultaten van de andere tests in de volgende paragrafen ook lezen.
Hoofdsensor: Sony IMX 766 / 50 miljoen pixels


Secundaire sensor: onbekend / 8 miljoen pixels


Foto: technische test
Ik werd geïnspireerd door industriële technische tests om mijn eigen technische test te creëren om de technische kwaliteit van een camera te evalueren. Deze test is een objectieve beoordeling van het vermogen van een camera om een scène correct weer te geven.
Ik test de volgende elementen:
- centrumscherpte, perifere scherpte
- kleurechtheid op basis van 24 referentiekleuren
- mate van chromatische aberratie
- dynamisch bereik (vermogen om donkere en lichte partijen zonder verlies vast te leggen)
- vervorming
De technische evaluatie kan afwijken van de subjectieve evaluatie, omdat het gevoel van een foto wordt beïnvloed door de bewerking die door elke fabrikant wordt geleverd.
Nog niet beschikbaar / getest
Buiten fotokwaliteit
Hoofdsensor: Sony IMX 766


Zonder HDR


Ik verwachtte een groter verschil met Sony's vorige generatie sensoren, dat wil niet zeggen dat deze slecht is (integendeel), maar ik verwachtte beter.
Secundaire sensor

Test foto / nacht
Hoofdsensor: Sony IMX766

Videokwaliteit
Stabilisatie

Video normale condities

Video low light

Externe geluidskwaliteit
Deze test is bedoeld om je een overzicht te geven van het volume en de geluidskwaliteit tijdens gesprekken en bij het luisteren naar muziek via de externe luidsprekers.

muziek
De OnePlus Nord 2T is uitgerust met twee externe luidsprekers, één op luisterniveau en één aan de onderkant van de telefoon. Ik dacht dat deze 2 luidsprekers verschillende geluidskwaliteit zouden leveren, maar ik merkte geen verschil bij het luisteren op afstand. De volumes die door de twee luidsprekers worden uitgezonden, zijn vrij gelijkaardig.
Het geluid geproduceerd door de OnePlus is van goede kwaliteit, de hoge frequenties worden redelijk goed weergegeven en zelfs als de lage frequenties wat diepte missen, is het geluid over het algemeen goed. Het volume is iets boven het gemiddelde.
Audio / gesprekskwaliteit
Het belvolume is boven het gemiddelde, de geluidskwaliteit is erg goed, er is geen Het is niet te hoog ook niet te laag. Met de luidspreker is het hetzelfde, het volume is bovengemiddeld en de geluidskwaliteit is goed.
Geluidskwaliteit (hoofdtelefoon)
Om de kwaliteit van de audio-uitgang van de telefoon te testen, sluit ik de audio-uitgang van het toestel aan op een meetinstrument, speel ik het geluid af op alle frequenties en meet ik de verschillen tussen het originele geluid en het geluid dat door de telefoon wordt geproduceerd. Op deze manier meet ik het vermogen van de telefoon om alle geluiden correct te reproduceren.
Schermkwaliteit
Om het scherm te testen, gebruik ik een colorimetrische sonde die de kleurnauwkeurigheid van een scherm meet, en andere parameters om te kijken of een scherm in staat is om een afbeelding correct weer te geven. Ik test ook het helderheidsniveau om te bepalen of het scherm in staat zal zijn om een beeld in vol zonlicht weer te geven.Colorimetrie

Met deze instellingen krijg ik een dE van 1.55 met een wit van 6719k. De colorimetrie is veel beter met deze instellingen, ik begrijp niet hoe een premium merk zo'n keuze kan maken. Ik kan begrijpen dat een sterk verzadigd beeld prettiger is om naar te kijken, maar als de kleuren te sterk afwijken geeft deze verzadiging een ongelofelijk beeld.
Helderheid / Contrast
Ik heb een helderheid gemeten van 470 cd/m² in de normale modus en met de maximale helderheid. Ik heb een helderheid van 594 cd/m² gemeten met lichtmodus en de sensor overspoeld met licht. Dit zijn correcte waarden zonder uitzonderlijk te zijn. In de automatische verlichtingsmodus moet het scherm onder de meeste omstandigheden buitenshuis leesbaar zijn.
Contrast
Ik heb een contrastverhouding van 32348:1 gemeten en hoewel deze score goed is, is deze aanzienlijk lager dan wat ik gewoonlijk meet op AMOLED-schermen. De standaard colorimetrie was niet correct maar het lukte me ook niet om de grijsschaal te herstellen, ik behaal een dE van 4.71 op de grijstinten en een gamma van 1.79. Dat is niet erg goed voor een telefoon in deze prijsklasse.
Biometrie
De telefoon is uitgerust met een in-screen vingerafdruksensor en degenen die mij regelmatig lezen weten dat ik niet echt van dit type vingerafdruksensor houd, maar ik moet toegeven dat de OnePlus-versie best goed werkt. Herkenning is minder direct dan een sensor aan de zijkant van de telefoon, maar het is een zeer goede sensor op het scherm.Besturingssysteem
Ik had eerder slechts één OnePlus getest, dus ik heb niet zoveel tijd besteed aan het testen van OxygenOS als MIUI of SamsungUI, maar met deze tweede test kan ik een meer gedetailleerde mening vormen. Het eerste wat me opvalt is de zorg die wordt besteed aan de esthetiek van het besturingssysteem en dat begint bij de keuze van het lettertype. Vanuit de configuratie biedt OxygenOS de mogelijkheid om een ander lettertype te nemen en dat van OnePlus is echt mooi, het biedt een aangenamere ervaring dan met Roboto het standaardlettertype.
OnePlus heeft zijn telefoon ook niet gevuld met ongewenste apps (bloatware), er zijn er een paar, maar aanzienlijk minder dan Xiaomi of Samsung.
OxygenOS volgt de belangrijkste principes van Android-schermen, maar biedt andere aanpassingsmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een scherm met aangepaste tegels als je van boven naar rechts veegt. Er is ook een aanpassingsmenu in de instellingen waarmee je de telefoon op een nogal interessante manier kunt configureren, ik denk met name aan de keuze van het licht om de komst van een nieuw detail aan te geven. Dit lijkt misschien anekdotisch, maar het heeft zijn kleine effect.
Ik vind dat OxygenOS kan worden vergeleken met Xiaomi's SamsungUI of MIUI met een minder ingrijpende aanpak. OnePlus geeft geen advertenties weer en heeft veel ongewenste apps toegevoegd. Ik had ook niet het gevoel dat ik werd lastiggevallen om een OnePlus-account aan te maken.
Bugs
Ik ben geen bugs of crashes tegengekomen met deze telefoon, maar er zijn twee dingen die me soms een beetje irriteren. Ten eerste is er de aanwezigheid van de volumeknoppen aan de linkerkant van de telefoon, maar ik denk dat het een kwestie van gewoonte is. Het tweede punt houdt verband met het eerste, maar is naar mijn mening veel saaier. Om de telefoon uit te zetten, moet je de aan/uit-knop aan de rechterkant gebruiken in combinatie met de volumetoets die aan de andere kant van de telefoon zit en niet gemakkelijk te bedienen is voor een rechtshandige. De aan / uit-knop activeert Google Assistant in plaats van de telefoon uit te schakelen.Ik moet ook vermelden dat de schermbeschermer gevoeliger lijkt voor krassen dan wat ik gewend ben te testen. Ik ben altijd heel voorzichtig bij het testen van mijn telefoons, zodat ze in perfecte staat zijn wanneer ik ze doorverkoop. Ik slaag er soms in om een telefoon maandenlang te houden zonder ook maar het minste spoor op het scherm te hebben. Het duurde niet meer dan twee dagen voordat ik krassen op de screenprotector zag verschijnen en ik weet niet eens hoe het kon gebeuren. Dit heeft uiteraard geen invloed op de kwaliteit van het scherm, maar het gebruikte type plastic is duidelijk kwetsbaarder dan op andere telefoons.
Update: ik ben ook een systematisch probleem tegengekomen wanneer ik fotobestanden één voor één probeer over te zetten via USB, de overdracht gaat in een eindeloze lus. Als ik een hele map overzet, werkt het.
Accessoires OnePlus Nord 2T
Vergelijk OnePlus Nord 2T met de anderen
Test / beoordeling conclusie
De eerste conclusie van deze test is dat ik telefoons van dit merk vaker zou moeten testen of in ieder geval middenklasse telefoons van OnePlus zou moeten testen. De eerste OnePlus die ik testte, zorgde er niet voor dat ik anderen wilde testen, gelukkig dwong mijn nieuwsgierigheid me nog steeds om een andere te testen en ik ben best blij dat ik dat heb gedaan.
Ik test veel mid-range telefoons en alle telefoons zien er uiteindelijk hetzelfde uit, OnePlus scoort al een punt door zich vrij duidelijk te onderscheiden van wat we vinden bij Xiaomi/Poco of zelfs bij Samsung in deze prijsklasse. Het is een erg mooie telefoon en gelukkig houden de positieve punten daar niet op.
De OnePlus Nord 2T is niet de meest capabele telefoon in deze prijsklasse, maar hij doet het nog steeds erg goed voor het spelen van zowat elk spel in goede omstandigheden. Prestaties interesseren niet iedereen, behalve wanneer het dagelijks extra comfort biedt en hier is het het snelle geheugen van de OnePlus dat je vloeiendheid biedt in alle dagelijkse gebaren. De prestaties stoppen niet bij de kracht van de telefoon, maar het vereist een goede netwerkgevoeligheid, goede wifi-gevoeligheid (en goede downloadprestaties) en goede GPS-nauwkeurigheid. Deze telefoon is dus behoorlijk compleet qua prestaties, hij reageert op alle fronten.
Hoe zit het met de foto? Hier had ik het meeste verwacht van deze telefoon, ik wilde deze Sony sensor testen. De fotokwaliteit is goed maar niet op het niveau dat ik had verwacht omdat het verschil met de vorige generatie niet spectaculair is maar in deze prijsklasse maakt de OnePlus goede foto's.
De batterij van de OnePlus heeft een lagere capaciteit dan wat ik dit jaar gewoonlijk test, maar de energieprestaties zijn goed en dit resulteert in een autonomie die gelijk is aan die van een minder efficiënte telefoon met een batterij van 5000 mAh . Als hij helemaal naar binnen wordt geduwd, wordt deze telefoon een beetje warm, maar niet zo erg dat je hem niet meer kunt vasthouden.
Het scherm is ook van goede kwaliteit, maar de fabrieksinstelling is echt niet goed, het is zelfs erger dan Xiaomi met hun "verzadigde kleuren" -modus. Het is daarom noodzakelijk om de instellingen een beetje aan te passen om een bijna perfecte colorimetrie te verkrijgen.
Ik heb geen grote zwakke punten gevonden bij deze telefoon, het ziet eruit als een premium telefoon maar dat gaat niet alleen om het uiterlijk, hij kan gemakkelijk concurreren met een premium telefoon. Een hoger bereik.
Sterktes
Prestaties
Wifi-gevoeligheid
4g-gevoeligheid
GPS-nauwkeurigheid
Foto-/videokwaliteit
Energiezuinigheid
Geluidskwaliteit
Eindniveau
Schermkwaliteit
Zwaktes
Slechte standaard schermkalibratie
Positie van de volumeknoppen
Er zijn 2 knoppen nodig om uit te schakelen
Schermbeveiliging
Kleine verschillen in audiofrequenties met de hoofdtelefoon
Alternatieven voor dit product
Nog niet beschikbaar / getest

Hoofd van mezelf op deze blog
Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.
Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Vragen/Opmerkingen