Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
OnePlus Nord 2T : test / review

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Prijs OnePlus Nord 2T
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Specificaties
CPU / GPU Prestatie
Benchmark Antutu/3DMark
Netwerkprestatie
Wifi-prestaties
GPS-prestaties
Batterijduur
Belastingstest
Foto camera test
Externe geluidskwaliteit
Geluidskwaliteit (hoofdtelefoon)
Schermkwaliteit
Biometrie
Besturingssysteem
Test / beoordeling conclusie
Smartphones Reviews

OnePlus Nord 2T : test / review


Gepubliceerd op: 12-07-2022 / gewijzigd: 02-11-2022
OnePlus is een merk dat ik een beetje heb verwaarloosd omdat dit merk vooral high-end telefoons verkocht die vrij duur waren en aangezien ik geen onbeperkt budget heb, moet ik keuzes maken. Toen het OnePlus Nord-assortiment op de markt kwam, werd ik verleid door de OnePlus Nord N100, maar ik was eerlijk gezegd teleurgesteld. Dus ik bleef dit merk verwaarlozen tot de komst van de OnePlus Nord 2T omdat het verschillende elementen combineert die me interesseren in een smartphone, dus besloot ik de bank te breken om het te proberen!

Website waar ik de OnePlus Nord 2T gekocht heb:
https://eshop.orange...

Structure van mijn test

Ik test de telefoons volgens een vooraf vastgestelde structuur (zie hieronder) om je zoveel mogelijk informatie te geven. Helaas duurt dit lang. Sommige tests, zoals de netwerkprestatietests, duren enkele dagen en voor fototests moet ik soms wachten tot het weer geschikt is om in goede omstandigheden foto's te nemen. Ik ben daarom verplicht om de testen stap voor stap te publiceren, dus ik nodig je uit om terug te komen als de test niet compleet is op het moment van je bezoek.

Prijs OnePlus Nord 2T

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het OnePlus Nord 2T van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

07/11/2022: aankoop van de OnePlus Nord 2T voor €399
15/07/2022: ontvangst van de telefoon, de test kan beginnen

Waarom deze telefoon?

Zoals ik in de inleiding al zei, heb ik vanwege hun prijzen niet veel telefoons van dit merk getest, dus ik had een goede reden nodig om van gedachten te veranderen en het eerste dat me van gedachten deed veranderen, is de aanwezigheid van de Sony IMX 766-sensor als de hoofdsensor. Ik heb deze sensor nog niet kunnen testen en zou in theorie goede foto's moeten opleveren. Dat was dus het uitgangspunt.

Er zijn ook andere interessante elementen in deze telefoon zoals prestaties, schermkwaliteit, afwerkingsniveau, snel geheugen (UFS 3.1), gps dual band, ... Het neemt dus de elementen op die het succes van andere merken zoals Xiaomi maken met een meer premium en origineel formaat dan wat ik gewend ben te zien. Als je nog nooit een OnePlus hebt gehad, zou mijn ervaring je moeten helpen, want dit is mijn eerste OnePlus in deze prijsklasse.

Uitpakken

IMG_20220715_115431
De doos van de OnePlus Nord 2T is zeer sober door het gebruik van een vervilte zwarte en blauwe letters. Deze telefoon behoort niet tot de topklasse maar neemt de codes van de topklasse over en geeft een goede indruk bij het uitpakken. De doos bevat de telefoon, een 80W-oplader, een USB-kabel, een kartonnen hoes met de handleiding, siliconenbescherming en de naald voor de simlade.

Eerste configuratie

De configuratie van de OnePlus Nord 2T volgt over het algemeen de standaard Android-configuratie. OnePlus heeft geen extra laag toegevoegd om je aan te melden voor een cloud of dat soort service. Aan het einde van de configuratieprocedure kunt u echter een aantal keuzes maken om uw telefoon te configureren. De telefoon heeft daarentegen enkele voorgeïnstalleerde applicaties, maar niet zoveel als Samsung of Xiaomi.

Afwerking

oneplus nord 2t test avis review opinion bewertung analisis recensione full
Ik test meestal de meer neutrale versies van telefoons en deze keer was er geen voorraad voor de zwarte versie van de Nord 2T, dus moest ik de Jade Fog-versie kopen. Ik ben eindelijk heel blij dat ik deze versie heb gekocht, want de telefoon is echt fantastisch. De achterkant is geglazuurd en het is een melkachtig groen/wit dat qua kleur domineert en deze kleurencombinatie werkt erg goed. De achterkant laat veel vingerafdrukken achter en het oppervlak is een beetje glad, gelukkig zit er een transparant siliconen omhulsel in de doos.

IMG_20220715_120922
Het fotoblok is behoorlijk imposant, maar prachtig geïntegreerd in de achterkant van de telefoon, de omtrek met metallic effect versterkt de premium kant van deze telefoon. De sensoren zijn omgeven in een grote zwarte cirkel waardoor de camera er enorm uitziet, maar in werkelijkheid is de sensor veel kleiner dan het zwarte gebied. De onderste cirkel bevat ook twee sensoren. Het idee om twee grote cirkels te gebruiken, zorgt voor wat balans aan de achterkant waar andere telefoons fotomodules van verschillende grootte en dikte plaatsen.

IMG_20220715_121006
De omtrek van de telefoon is gemaakt van metaal (of een mooie imitatie van metaal) wat ook de premium kant versterkt. Deze telefoon onderscheidt zich van de anderen met zijn glazen achterkant en metalen omtrek. Andere telefoons gebruiken uiteraard hetzelfde recept om te behagen, maar het is hier de combinatie van alle elementen waardoor deze telefoon opvalt.

IMG_20220715_121045
Aan de onderkant bevindt zich een audio-uitgang, een geluidssensor, de SIM-lade en de USB-C-poort. De tweede luidspreker bevindt zich op luisterluidsprekerniveau (oorniveau), dus deze telefoon gebruikt twee verschillende luidsprekers om stereogeluid te produceren. De kwaliteit, het volume en de spreiding van het geluid kunnen dus anders zijn. De SIM-lade is vrij klein, maar er kunnen 2 simkaarten in de voor- / achtermodus worden geplaatst.

IMG_20220715_120946
Aan de rechterkant vinden we de startknop die vrij hoog is, hoger dan wat ik gewoonlijk test, maar het is een kwestie van gewoonte. Dan is er een aan / uit-type knop waarmee de telefoon kan overschakelen naar de bel- of trilmodus. Het is een vrij nette functie en het is aanpasbaar.

IMG_20220715_121028
De volumeknop zit aan de linkerkant en dat aan de andere kant, ik ben geen fan, want zelfs met een grote hand heb ik moeite om deze knop te bedienen met net zoveel precisie als de duim als het aan de rechterkant was. Ik begrijp de noodzaak om van merk tot merk op te vallen, maar als het ten koste gaat van de bruikbaarheid, is het geen erg goed idee. Ook hier is het een kwestie van gewenning maar aangezien ik vaak van telefoon wissel en de meeste telefoons rechts een volumeknop hebben, zal ik waarschijnlijk geen tijd hebben om eraan te wennen.

IMG_20220715_121132
Het scherm beslaat 85% van het gezicht van de telefoon, het wordt alleen onderbroken door een fotosensor linksboven die vrij groot is denk ik. De randen zijn zowel boven als onder vrij dun, het is bijna een ervaring op volledig scherm.

De OnePlus Nord 2T is een telefoon uit het middensegment, maar met een hoogwaardig ontwerp weet hij zich ook te onderscheiden van andere telefoons dankzij de kleur en de integratie van de fotosensor.


Specificaties


De onderstaande informatie komt uit de applicatie Device Info HW. De applicatie geeft gedetailleerde technische informatie over de geteste telefoon. Ik heb de OnePlus Nord 2T 8Gb / 128Gb versie getest met de Jade Fog finish, alle features van deze telefoon vind je in onderstaande screenshots.

Ik heb een aantal interessante punten opgemerkt:
- Dimensity-architectuur dus waarschijnlijk goede GPS-prestaties
- dual frequency gps
- UFS 3.1-geheugen voor snelle toegang
- MT6893 wifi-chip (getest op andere telefoons)
- 60/90Hz scherm met dubbele frequentie
- enorme lijst met beschikbare codecs



CPU / GPU Prestatie



De OnePlus Nord 2T is uitgerust met een Mediatek Dimensity 1300 CPU, het is een CPU die goede prestaties biedt en waarschijnlijk door geen enkele applicatie of game zal worden uitgedaagd. De belastingstest zal uitwijzen of dit niet het geval is. niet te veel warmte afgeeft en als het niet te veel energie verbruikt.

Voor het grafische gedeelte vertrouwt deze telefoon op een Arm Mali-G77 MC9 GPU, het is hetzelfde als op de Xiaomi 11T en ook hier zou deze GPU niet in moeilijkheden moeten komen als je zware applicaties of 3D-games.

Benchmark Antutu/3DMark

Ik behaalde een score van 501513 punten met Antutu V8, het is een goede score die deze telefoon op hetzelfde prestatieniveau plaatst als een Poco F4, hoewel ik bij mijn belastingstest merk dat de OnePlus efficiënter is op de CPU. Met dit type score kun je elk spel spelen zonder grote opofferingen te hoeven doen. Ik merk echter een aanzienlijke stijging van de temperatuur van de telefoon wanneer deze tot het uiterste wordt geduwd, maar ik kom op dit punt terug in mijn laadtest.



Gaming

Om de prestaties in het spel te testen, download ik het mobiele PUBG-spel en evalueer ik de vloeibaarheid, het grafische niveau en de diepte van het zicht. Dit spel is vrij veeleisend en stel je in staat om de prestaties van een telefoon te schatten.
youtube previewyoutube preview
Ik heb PUBG Mobile getest in Ultra-modus voor framesnelheid en HDR voor grafische weergave, ik had geen probleem met spelen, de game was perfect soepel en de game-ervaring was goed. Aan de andere kant heb ik een van de geluidsuitgangen met mijn hand geblokkeerd omdat de positie van de luidspreker niet ideaal is.

Netwerkprestatie

De OnePlus Nord 2T dekt de meeste frequenties die in Europa worden gebruikt, maar is iets minder genereus dan Xiaomi. Deze telefoon dekt 10 frequenties in 5G, 22 in 4G en 6 in 3G. Denk er dus aan om de frequenties voor uw land of die van het land waar u op vakantie gaat te controleren.

Signaal 4G (vanaf december 2020)

Ik heb besloten om de methode voor het meten van het netwerk te veranderen omdat ik merkte dat de configuratie van het mobiele netwerk in de loop van de tijd verandert. Dit maakt het moeilijker om telefoons te vergelijken omdat de omstandigheden niet meer exact hetzelfde zijn.

Om dit probleem te voorkomen, heb ik een apparaat opgezet dat 24 uur per dag een tiental parameters van het mobiele netwerk opvangt (bv.: cel id, rssi, rsrq, snr, frequentie,...). Ik plaats dan de telefoon naast het toestel gedurende 24 tot 48 uur met dezelfde metingen, zodat ik ze kan vergelijken.

Overzicht van de geteste telefoons met deze methode



Ik heb 1340 metingen gedaan in 4G (ik heb thuis geen 5G) om de netwerkgevoeligheid van deze OnePlus te beoordelen en ik kreeg een gemiddeld signaal van -96.305 dBm waar ik een gemiddeld signaal van -98.83 dBm kreeg met mijn referentieapparaat. De OnePlus heeft daarom een goede gevoeligheid voor het netwerk omdat deze telefoon het beter heeft gedaan dan de resultaten van mijn sonde, het is vrij zeldzaam.

Download/Upload snelheid

Om de downloadsnelheid te testen, heb ik een aantal 4G-cellen geïdentificeerd die goede prestaties bieden, waarbij ik al mijn apparaten een aantal keer test om te zien wat voor download- en uploadsnelheid ze kunnen bereiken.


Wifi-prestaties

Om te testen of een telefoon het netwerk goed kan ontvangen, meet ik in de buurt van mijn router en vervolgens op afstand (en altijd op dezelfde plaats). Dit geeft mij een gemiddelde in dBm waarbij een waarde van -90 dBm wijst op slechtere prestaties dan een waarde bij -30 dBm.


Wifi-signaal

Ik kreeg een gemiddeld signaal van -16 dB bij de router en een gemiddeld signaal van -56 dB op afstand. Dit zijn hele goede waardes die de OnePlus Nord 2T bovenaan de ranglijst plaatsen wat betreft wifi-gevoeligheid.



Download/Upload snelheid

Om de snelheid in Wifi te testen, maak ik verbinding met mijn router in 2.4Ghz en 5Ghz (indien beschikbaar) en gebruik ik de applicatie Ookla om de snelheid te meten.

GPS-prestaties


Om de nauwkeurigheid van het GPS-signaal te testen, gebruik ik twee positioneringsapplicaties om het verschil te evalueren tussen de werkelijke positie en de positie die door de telefoon wordt aangegeven. Deze test wordt buiten gedaan, zonder dat het signaal wordt belemmerd. Een nauwkeurigheid tot 3 meter kan gemakkelijk worden gecorrigeerd door een toepassing (bijv. Google Maps).

youtube previewyoutube preview
Telefoons die zijn uitgerust met Mediatek-chips voor GPS bieden meestal een hoger precisieniveau en dit is opnieuw het geval met deze OnePlus waar ik vrij snel een precisieniveau behaal op 1 meter en dit het nauwkeurigheidsniveau fluctueert niet veel. Deze telefoon ondersteunt ook twee frequenties per netwerk zoals L1/L5 voor GPS of E1/E5a voor Galileo.


Batterijduur

Om de levensduur van de batterij te testen heb ik een toepassing ontwikkeld die het batterijniveau minuut per minuut meet totdat de batterij leeg is. Deze toepassing verbruikt ongeveer tien procent van de bronnen van de telefoon en ik doe een test met 100 helderheid. Deze test is bedoeld om een contemplatief gebruik van een telefoon na te bootsen (bv. surfen op het internet, artikelen lezen, tijd doorbrengen op sociale netwerken). Deze resultaten gelden niet voor intensief gamen/streaming-gebruik.
Ik heb de laadsnelheid getest met mijn UGREEN 100W-oplader in QC3 en ik denk dat deze telefoon niet compatibel is met QC3 omdat de oplaadtijd te lang was. De oplaadtijd zal dus beter zijn met de meegeleverde oplader in de doos. Aan de andere kant, als ik de belastingscurve observeer, merk ik dat de belasting absoluut niet lineair is. Opladen gaat vrij snel tussen 0-40% (25min), vertraagt een beetje tussen 40-60% (20min) en vlakt af tussen 70-100% (80min). Ik heb nog nooit zo'n gedrag gezien bij het opladen van de batterij. De batterijlading neemt vaak af na 80%, maar niet in stappen zoals deze.
oneplus nord 2t charging
De OnePlus Nord 2T is uitgerust met een batterij van 4500 mAh, het is iets minder dan de meeste telefoons die ik test, omdat ik meer gewend ben om telefoons te testen met een batterij van 5000 mAh of meer. De OnePlus heeft echter een goede autonomiescore behaald. Ik heb 673 minuten batterijduur met 100% helderheid en 1492 minuten met 50% helderheid. Het is bijvoorbeeld beduidend beter dan een Poco F4 met gelijkwaardige batterijcapaciteit (554 / 1141 min) maar het is ook beter dan een Poco X4 Pro die is uitgerust met een 5000 mAh batterij (643/1371 min). De OnePlus Nord 2T heeft dan ook een bovengemiddelde accuduur. De grootte van het scherm speelt een rol, maar dat geldt ook voor energie-efficiëntie, ik kom hier in de volgende paragraaf op terug.

Belastingstest

Om de energie-efficiëntie van een telefoon te testen, duw ik alle componenten enkele minuten tot het uiterste, eerst achtereenvolgens en dan helemaal duwen tegelijk binnen. Ik observeer de echte rekenkracht, het vermogen om de telefoon op een goede temperatuur te houden, het batterijverbruik. Met dit soort tests kun je ook zien of de telefoon al zijn kracht kan benutten als alles tegelijkertijd draait, want zelfs als de CPU en de GPU krachtig zijn, geven ze misschien niet 100% van hun prestatie.

De OnePlus Nord 2T heeft een redelijk zuinige CPU, hij biedt bijna gelijke prestaties als de Poco X4 GT, maar met de helft van de energie. De CPU verbruikt gemiddeld 3,48W als hij helemaal wordt ingedrukt. Ik merk hetzelfde met de GPU die gemiddeld 1,9 W verbruikt wanneer hij tot het maximum wordt geduwd. Het is een van de zuinigste GPU's die ik tot nu toe heb getest. De efficiëntie houdt daar niet op, want door de CPU en de GPU tegelijkertijd tot het uiterste te drijven, heb ik slechts een zeer klein prestatieverlies. Dit betekent dat deze OnePlus Nord 2T, ondanks krachtigere maar minder efficiënte telefoons (bijv. Poco F4 GT), bijna gelijkwaardige prestaties kan bieden.

Ik heb nog niet genoeg telefoons getest met dit soort tests, maar voor nu staat deze OnePlus Nord 2T in de top drie voor energiezuinigheid. Het zou je 2-3 dagen batterijduur moeten kunnen geven bij normaal gebruik.

Ik heb tijdens de test een gemiddelde batterijtemperatuur van 36,98°C en een maximale temperatuur van 45°C gemeten. De telefoon wordt daardoor een beetje warm maar niet zo erg dat je de telefoon moet loslaten, hij zit in het gemiddelde van telefoons in dit bereik. De telefoon verloor 8% batterij gedurende de duur van de test, dit is meer dan de telefoons die ik de afgelopen weken heb getest, maar dit wordt verklaard door het feit dat de batterij een lagere capaciteit heeft.

Foto camera test

Om de kwaliteit van foto's geproduceerd door een telefoon te testen, doe ik een technische test (resolutie, scherpte, chromatische aberratie, ...) in de studio (identieke omstandigheden) om het technische gedeelte objectief te evalueren. Vanaf de tweede helft van 2020 heb ik mijn eigen laboratorium gebouwd om volledig objectieve technische metingen te doen. Ik maak dan foto's in reële omstandigheden om te zien hoe de camera presteert. Ik beoordeel deze foto's dan volgens mijn criteria, maar ik publiceer de foto's zodat je het resultaat kunt beoordelen volgens je criteria.

Hardware

De OnePlus Nord 2T is uitgerust met de volgende fotosensoren:
- Sony IMX 766 / 50 miljoen pixels
- ultragroothoeksensor / 8 miljoen pixels (niet-geïdentificeerde fabrikant)
- 2 megapixel dieptesensor
- Sony IMX 615/32 megapixel selfie-sensor

Fotokwaliteit


Fotokwaliteit (binnen/studio)

De studiotest wordt onder dezelfde omstandigheden uitgevoerd, zodat de resultaten op gelijke basis kunnen worden vergeleken. Ik kalibreer mijn verlichting voor elke test om dezelfde helderheid en kleurtemperatuur te verkrijgen. Deze test is een voorlopige analyse van de technische kwaliteiten van een camera. De meeste telefoons slagen niet voor deze test, je moet dus de resultaten van de andere tests in de volgende paragrafen ook lezen.

Hoofdsensor: Sony IMX 766 / 50 miljoen pixels
oneplus nord 2t test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo studio 6
Sony produceert over het algemeen goede sensoren en het is jaren geleden dat ik nieuwe modellen heb gezien. Dit is de eerste keer dat ik deze IMX 766 heb getest, ik ben benieuwd of hij beter kan presteren dan de IMX 686, die ten tijde van de lancering een van de beste was. Bovenstaande foto heb ik handmatig gemaakt om de gebruikelijke onderbelichting in de studio te voorkomen (zie fotogalerij). Er zijn verschillende interessante dingen te zien op deze foto. De scherpte is goed zonder overdreven te zijn, ik zie geen spoor van optimalisatie op het niveau van de contouren. Het beeld lijkt daardoor zachter dan een geoptimaliseerde foto. De colorimetrie lijkt iets te koud omdat de achtergrond van de foto wit zou moeten zijn maar blauwachtige tinten aanneemt, het rood is ook minder verzadigd. Zelfs boven de 100% zie ik geen ruis in het beeld. In de automatische modus krijg ik een onderbelicht beeld zoals vaak het geval is in de studio, dit probleem zou niet moeten bestaan voor buitenfoto's.

oneplus nord 2t test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo studio 13
Met deze tweede foto kun je de scherpte die deze sensor produceert beter realiseren. Deze foto bevestigt dat de scherpte goed is, de tekst onderaan het Canadese bankbiljet is perfect leesbaar, de texturen zijn ook erg scherp en ook hier zie ik geen spoor van optimalisatie. In de periferie neemt de scherpte iets af maar over het algemeen is de scherpte goed.


Secundaire sensor: onbekend / 8 miljoen pixels
oneplus nord 2t test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo studio 10
Ik weet niet welke sensor voor de ultra is gebruikt groothoekfoto's, zou ik het misschien kunnen vinden na het doen van de meer technische test. Sensoren van dit type slagen er niet in om zoveel licht vast te leggen als de hoofdsensoren, maar ik vind dat deze het redelijk goed doet omdat de foto enigszins onderbelicht is maar binnen een acceptabele marge. De scherpte is ook bovengemiddeld in het centrum waar ik bij dit type sensor meestal tekenen van zwakte heb. De colorimetrie lijkt mij niet erg getrouw en de vervorming is duidelijk zichtbaar maar het is hetzelfde met de meeste sensoren van dit type. Zelfs boven de 100% zie ik geen ruis.

oneplus nord 2t test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo studio 14
Mijn eerste indruk van bovengemiddelde scherpte wordt bevestigd met deze foto met de bankbiljetten. De tekst van het Canadese bankbiljet is ook leesbaar als de lagere resolutie niet pleit voor deze sensor. Het verlies aan scherpte aan de rand wordt ook veel beter opgevangen dan bij andere sensoren van dit type. Dit zou bevestigen dat ik deze sensor nog niet in een andere telefoon heb getest, want tenzij OnePlus de scherpte kan verhogen via zijn softwarelaag, heb ik nog geen ultragroothoeksensor met dit scherpteniveau getest.

Foto: technische test

Ik werd geïnspireerd door industriële technische tests om mijn eigen technische test te creëren om de technische kwaliteit van een camera te evalueren. Deze test is een objectieve beoordeling van het vermogen van een camera om een scène correct weer te geven.

Ik test de volgende elementen:
- centrumscherpte, perifere scherpte
- kleurechtheid op basis van 24 referentiekleuren
- mate van chromatische aberratie
- dynamisch bereik (vermogen om donkere en lichte partijen zonder verlies vast te leggen)
- vervorming

De technische evaluatie kan afwijken van de subjectieve evaluatie, omdat het gevoel van een foto wordt beïnvloed door de bewerking die door elke fabrikant wordt geleverd.

Nog niet beschikbaar / getest

Buiten fotokwaliteit

Hoofdsensor: Sony IMX 766
oneplus nord 2t test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo sun 16
Ik ging op een zonnige middag naar buiten om deze foto's te maken, dus de omstandigheden waren goed en een camera zou niet in de problemen moeten komen door dit soort van conditie. Over het algemeen slaagt de Sony IMX 766 erin om details goed vast te leggen (zonder de optimalisatie te pushen) en kleuren (zonder te overdrijven) en het dynamisch bereik is goed, maar dit laatste kan sterk variëren afhankelijk van de weging van lichte of donkere gebieden op het scherm. zoals in de volgende foto:
oneplus nord 2t test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo sun 22
We zien hier dat het dynamisch bereik zijn grenzen bereikt als meer dan 50% van de foto zich in een donkere ruimte bevindt, dit is waar HDR de foto's kan opslaan maar met soms een beetje kunstmatige behandeling . De volgende twee voorbeelden illustreren vrij goed wat HDR kan doen. Ik begin met een foto zonder HDR en een foto met een sterke weging naar de donkere partijen. Dan dezelfde foto met HDR.

Zonder HDR
oneplus nord 2t test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo sun 25
Met HDR
oneplus nord 2t test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo sun 26
De telefoon slaagt erin het overbelichte gebied te herstellen, maar dit gaat ten koste van enkele opofferingen.

Ik verwachtte een groter verschil met Sony's vorige generatie sensoren, dat wil niet zeggen dat deze slecht is (integendeel), maar ik verwachtte beter.

Secundaire sensor
oneplus nord 2t test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo sun 17
Deze sensor is ontworpen om landschapsfoto's te maken en doet het redelijk goed ondanks de inherente gebreken van dit genre van sensor. Zolang we op een klein scherm blijven, zullen de foto's mooi zijn maar als je ze op een groot scherm bekijkt, begin je de gebruikelijke gebreken te zien (vervorming, onscherpte aan de randen, chromatische aberratie, verlies van scherpte). Hoewel de foto iets minder helder is dan de equivalente foto gemaakt met de hoofdsensor, vind ik dat de opening tussen de hoofdsensor en de secundaire niet erg belangrijk is onder zonlicht.

Test foto / nacht

Hoofdsensor: Sony IMX766
oneplus nord 2t test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo night 11
Le mode nuit du OnePlus Nord 2T parvient à éclairer les photos de façon vraiment intéressante, j'ai même eu l'impression à un moment que le flash s'était allumé tout seul parce que les photos prises étaient plus lumineuses que la réalité. Pour certaines photos les objets proches semblent être éclairés par un halo de lumière. Si je zoome un peu, je vois rapidement des défauts de netteté et des traces de traitement mais le rendu de la luminosité et des couleurs est vraiment très réussi. Ce Sony IMX766 en combinaison avec le mode nuit est donc capable de produire des photos de nuit vraiment intéressantes.

Videokwaliteit


Stabilisatie

youtube previewyoutube preview
De OnePlus Nord 2T kan video stabiliseren op 4k 60fps en dat gebeurt niet vaak in het middenbereik. Sommige trillingen zijn nog steeds zichtbaar, maar over het algemeen is de stabilisatie effectief. Ik zie ook niet dit slow motion-effect dat vaak verschijnt bij stabilisatie.

Video normale condities
youtube previewyoutube preview
De OnePlus Nord 2T kan filmen in 4k 60 fps en het resultaat is redelijk goed. De scherpstelling is erg snel, de beweging is niet schokkerig (dankzij 60 fps), de kleuren zijn mooi verzadigd en de scherpte is goed. Ik ga waarschijnlijk een beetje muggenziften en zeggen dat het dynamisch bereik iets groter zou kunnen zijn, maar ik denk dat de meeste gebruikers het niet eens zullen merken. De lucht is op sommige plaatsen een beetje bleek en wordt wit terwijl hij in werkelijkheid heel blauw was.

Video low light

youtube previewyoutube preview
Ik had al een tijdje geen nachtvideo gemaakt, maar ik kon deze kans voor deze OnePlus niet missen omdat ik de sensor grondig moest testen. Ik was niet teleurgesteld omdat deze telefoon in staat is om 's nachts zeer interessante video's te maken. Het eerste dat me opviel was de helderheid omdat het gras om me heen erg licht was en me de indruk gaf dat de flits aan was, de video was helderder dan de werkelijkheid. Aanpassing aan licht (of gebrek aan licht) gaat erg snel, de focus verandert niet constant en de video is niet schokkerig. Er is natuurlijk een keerzijde, de scherpte is niet altijd even goed, de video is ruis, maar het resultaat is eerlijk gezegd goed. Door de AI-modus te gebruiken, kun je nog beter profiteren van de nachtmodus, maar ik vind dat het resultaat soms onvoorspelbaar is.

Externe geluidskwaliteit


Deze test is bedoeld om je een overzicht te geven van het volume en de geluidskwaliteit tijdens gesprekken en bij het luisteren naar muziek via de externe luidsprekers.

youtube previewyoutube preview

muziek
De OnePlus Nord 2T is uitgerust met twee externe luidsprekers, één op luisterniveau en één aan de onderkant van de telefoon. Ik dacht dat deze 2 luidsprekers verschillende geluidskwaliteit zouden leveren, maar ik merkte geen verschil bij het luisteren op afstand. De volumes die door de twee luidsprekers worden uitgezonden, zijn vrij gelijkaardig.

Het geluid geproduceerd door de OnePlus is van goede kwaliteit, de hoge frequenties worden redelijk goed weergegeven en zelfs als de lage frequenties wat diepte missen, is het geluid over het algemeen goed. Het volume is iets boven het gemiddelde.

Audio / gesprekskwaliteit

Het belvolume is boven het gemiddelde, de geluidskwaliteit is erg goed, er is geen Het is niet te hoog ook niet te laag. Met de luidspreker is het hetzelfde, het volume is bovengemiddeld en de geluidskwaliteit is goed.

Geluidskwaliteit (hoofdtelefoon)

Om de kwaliteit van de audio-uitgang van de telefoon te testen, sluit ik de audio-uitgang van het toestel aan op een meetinstrument, speel ik het geluid af op alle frequenties en meet ik de verschillen tussen het originele geluid en het geluid dat door de telefoon wordt geproduceerd. Op deze manier meet ik het vermogen van de telefoon om alle geluiden correct te reproduceren.
oneplus nord 2t dynamic range
De OnePlus Nord 2T levert geluid met een gemiddeld vermogen waarmee je naar muziek op een goed volume kunt luisteren zonder je trommelvliezen te doen barsten. De meeste frequenties worden correct weergegeven, maar ik merk een zwakte op tussen 100 Hz en 1 kHz en hogere hoge tonen. Ik heb deze telefoon vergeleken met de Poco X4 GT die ik onlangs heb getest en we kunnen zien dat de afwijking van de OnePlus van de norm veel regelmatiger en beperkter is dan de Poco die echt alle kanten op gaat. Deze test laat zien dat de OnePlus enkele zwakke punten aan de geluidskant heeft, maar dit zijn zwakke punten die weinig mensen zullen kunnen waarnemen omdat je een goed oor en een koptelefoon nodig hebt die voldoende geluidskwaliteit kan leveren om de verschillen waar te nemen.

Schermkwaliteit

Om het scherm te testen, gebruik ik een colorimetrische sonde die de kleurnauwkeurigheid van een scherm meet, en andere parameters om te kijken of een scherm in staat is om een afbeelding correct weer te geven. Ik test ook het helderheidsniveau om te bepalen of het scherm in staat zal zijn om een beeld in vol zonlicht weer te geven.

Colorimetrie

oneplus nord 2t calibration
Toen ik in dit stadium van de test kwam, verwachtte ik vanaf het begin goede colorimetrie te krijgen, omdat de telefoon me tot nu toe een goede indruk had gegeven. Helaas is het scherm erg slecht gekalibreerd en als ik zeg slecht gekalibreerd bedoel ik niet een klein kleurverschil. Ik had een dE groter dan 5 en een gamma van 1,7. Ik zei tegen mezelf dat OnePlus dezelfde keuze had gemaakt als Xiaomi door heldere en verzadigde kleuren te kiezen om kopers te vleien, maar overschakelen naar de "natuurlijke" modus was niet genoeg. Ik moest de instelling "warme kleuren" bijna tot het maximum duwen om iets fatsoenlijks te krijgen.

Met deze instellingen krijg ik een dE van 1.55 met een wit van 6719k. De colorimetrie is veel beter met deze instellingen, ik begrijp niet hoe een premium merk zo'n keuze kan maken. Ik kan begrijpen dat een sterk verzadigd beeld prettiger is om naar te kijken, maar als de kleuren te sterk afwijken geeft deze verzadiging een ongelofelijk beeld.



Helderheid / Contrast

Ik heb een helderheid gemeten van 470 cd/m² in de normale modus en met de maximale helderheid. Ik heb een helderheid van 594 cd/m² gemeten met lichtmodus en de sensor overspoeld met licht. Dit zijn correcte waarden zonder uitzonderlijk te zijn. In de automatische verlichtingsmodus moet het scherm onder de meeste omstandigheden buitenshuis leesbaar zijn.

Contrast
Ik heb een contrastverhouding van 32348:1 gemeten en hoewel deze score goed is, is deze aanzienlijk lager dan wat ik gewoonlijk meet op AMOLED-schermen. De standaard colorimetrie was niet correct maar het lukte me ook niet om de grijsschaal te herstellen, ik behaal een dE van 4.71 op de grijstinten en een gamma van 1.79. Dat is niet erg goed voor een telefoon in deze prijsklasse.

Biometrie

De telefoon is uitgerust met een in-screen vingerafdruksensor en degenen die mij regelmatig lezen weten dat ik niet echt van dit type vingerafdruksensor houd, maar ik moet toegeven dat de OnePlus-versie best goed werkt. Herkenning is minder direct dan een sensor aan de zijkant van de telefoon, maar het is een zeer goede sensor op het scherm.

Besturingssysteem


Ik had eerder slechts één OnePlus getest, dus ik heb niet zoveel tijd besteed aan het testen van OxygenOS als MIUI of SamsungUI, maar met deze tweede test kan ik een meer gedetailleerde mening vormen. Het eerste wat me opvalt is de zorg die wordt besteed aan de esthetiek van het besturingssysteem en dat begint bij de keuze van het lettertype. Vanuit de configuratie biedt OxygenOS de mogelijkheid om een ander lettertype te nemen en dat van OnePlus is echt mooi, het biedt een aangenamere ervaring dan met Roboto het standaardlettertype.

OnePlus heeft zijn telefoon ook niet gevuld met ongewenste apps (bloatware), er zijn er een paar, maar aanzienlijk minder dan Xiaomi of Samsung.

OxygenOS volgt de belangrijkste principes van Android-schermen, maar biedt andere aanpassingsmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een scherm met aangepaste tegels als je van boven naar rechts veegt. Er is ook een aanpassingsmenu in de instellingen waarmee je de telefoon op een nogal interessante manier kunt configureren, ik denk met name aan de keuze van het licht om de komst van een nieuw detail aan te geven. Dit lijkt misschien anekdotisch, maar het heeft zijn kleine effect.

Ik vind dat OxygenOS kan worden vergeleken met Xiaomi's SamsungUI of MIUI met een minder ingrijpende aanpak. OnePlus geeft geen advertenties weer en heeft veel ongewenste apps toegevoegd. Ik had ook niet het gevoel dat ik werd lastiggevallen om een OnePlus-account aan te maken.

Bugs

Ik ben geen bugs of crashes tegengekomen met deze telefoon, maar er zijn twee dingen die me soms een beetje irriteren. Ten eerste is er de aanwezigheid van de volumeknoppen aan de linkerkant van de telefoon, maar ik denk dat het een kwestie van gewoonte is. Het tweede punt houdt verband met het eerste, maar is naar mijn mening veel saaier. Om de telefoon uit te zetten, moet je de aan/uit-knop aan de rechterkant gebruiken in combinatie met de volumetoets die aan de andere kant van de telefoon zit en niet gemakkelijk te bedienen is voor een rechtshandige. De aan / uit-knop activeert Google Assistant in plaats van de telefoon uit te schakelen.

Ik moet ook vermelden dat de schermbeschermer gevoeliger lijkt voor krassen dan wat ik gewend ben te testen. Ik ben altijd heel voorzichtig bij het testen van mijn telefoons, zodat ze in perfecte staat zijn wanneer ik ze doorverkoop. Ik slaag er soms in om een telefoon maandenlang te houden zonder ook maar het minste spoor op het scherm te hebben. Het duurde niet meer dan twee dagen voordat ik krassen op de screenprotector zag verschijnen en ik weet niet eens hoe het kon gebeuren. Dit heeft uiteraard geen invloed op de kwaliteit van het scherm, maar het gebruikte type plastic is duidelijk kwetsbaarder dan op andere telefoons.

Update: ik ben ook een systematisch probleem tegengekomen wanneer ik fotobestanden één voor één probeer over te zetten via USB, de overdracht gaat in een eindeloze lus. Als ik een hele map overzet, werkt het.

Accessoires OnePlus Nord 2T

Vergelijk OnePlus Nord 2T met de anderen

Test / beoordeling conclusie


De eerste conclusie van deze test is dat ik telefoons van dit merk vaker zou moeten testen of in ieder geval middenklasse telefoons van OnePlus zou moeten testen. De eerste OnePlus die ik testte, zorgde er niet voor dat ik anderen wilde testen, gelukkig dwong mijn nieuwsgierigheid me nog steeds om een andere te testen en ik ben best blij dat ik dat heb gedaan.

Ik test veel mid-range telefoons en alle telefoons zien er uiteindelijk hetzelfde uit, OnePlus scoort al een punt door zich vrij duidelijk te onderscheiden van wat we vinden bij Xiaomi/Poco of zelfs bij Samsung in deze prijsklasse. Het is een erg mooie telefoon en gelukkig houden de positieve punten daar niet op.

De OnePlus Nord 2T is niet de meest capabele telefoon in deze prijsklasse, maar hij doet het nog steeds erg goed voor het spelen van zowat elk spel in goede omstandigheden. Prestaties interesseren niet iedereen, behalve wanneer het dagelijks extra comfort biedt en hier is het het snelle geheugen van de OnePlus dat je vloeiendheid biedt in alle dagelijkse gebaren. De prestaties stoppen niet bij de kracht van de telefoon, maar het vereist een goede netwerkgevoeligheid, goede wifi-gevoeligheid (en goede downloadprestaties) en goede GPS-nauwkeurigheid. Deze telefoon is dus behoorlijk compleet qua prestaties, hij reageert op alle fronten.

Hoe zit het met de foto? Hier had ik het meeste verwacht van deze telefoon, ik wilde deze Sony sensor testen. De fotokwaliteit is goed maar niet op het niveau dat ik had verwacht omdat het verschil met de vorige generatie niet spectaculair is maar in deze prijsklasse maakt de OnePlus goede foto's.

De batterij van de OnePlus heeft een lagere capaciteit dan wat ik dit jaar gewoonlijk test, maar de energieprestaties zijn goed en dit resulteert in een autonomie die gelijk is aan die van een minder efficiënte telefoon met een batterij van 5000 mAh . Als hij helemaal naar binnen wordt geduwd, wordt deze telefoon een beetje warm, maar niet zo erg dat je hem niet meer kunt vasthouden.

Het scherm is ook van goede kwaliteit, maar de fabrieksinstelling is echt niet goed, het is zelfs erger dan Xiaomi met hun "verzadigde kleuren" -modus. Het is daarom noodzakelijk om de instellingen een beetje aan te passen om een bijna perfecte colorimetrie te verkrijgen.

Ik heb geen grote zwakke punten gevonden bij deze telefoon, het ziet eruit als een premium telefoon maar dat gaat niet alleen om het uiterlijk, hij kan gemakkelijk concurreren met een premium telefoon. Een hoger bereik.

Sterktes

Prestaties
Wifi-gevoeligheid
4g-gevoeligheid
GPS-nauwkeurigheid
Foto-/videokwaliteit
Energiezuinigheid
Geluidskwaliteit
Eindniveau
Schermkwaliteit

Zwaktes

Slechte standaard schermkalibratie
Positie van de volumeknoppen
Er zijn 2 knoppen nodig om uit te schakelen
Schermbeveiliging
Kleine verschillen in audiofrequenties met de hoofdtelefoon

Alternatieven voor dit product

Nog niet beschikbaar / getest





Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Samsung Galaxy A55 test / recensie
Ik had Samsung's mid-range nog niet eerder getest, dus zal deze nieuwe Galaxy A55 net zo'n grote hit worden als zijn voorganger? Hier zijn zijn sterke en zwakke punten.
Samsung Galaxy A25 5G: test / beoordeling
Door tijdgebrek heb ik al een paar jaar geen Samsung instapmodel meer getest, maar nu ga ik er weer tegenaan met de A25 en vergelijk ik hem met zijn Chinese rivalen.
POCO F6 Pro: volledige test en beoordeling
POCO heeft het zware geschut bovengehaald om de top van het assortiment van andere merken te kietelen... kracht, elegantie en een nieuwe camera. Een succes of een vochtig onderdeurtje?
Xiaomi Redmi Note 13 beoordeling
De prijzen gaan voor alles omhoog, maar tot nu toe is Redmi er altijd in geslaagd om zijn instapmodellen voor rond de €200 te verkopen, zij het zonder veel innovatie. Is dit nog steeds het geval?
Redmi Note 13 Pro: volledige review (fotokwaliteit)
De Redmi Note 13 Pro legt de lat hoger met nog meer prestaties, een geweldig scherm en een 200-megapixel fotosensor. Gewoon marketing of een echt koopje?
POCO X6 5G : Test / Beoordeling
Het X-gamma van POCO is altijd synoniem geweest voor prestaties tegen een lage prijs, en de POCO X6 versterkt deze positie nog meer door nog meer kracht te bieden voor een zeer breed publiek.
Honor Magic6 Lite 5G : test / mening
Een sober, eersteklas en elegant ontwerp... een enorme fotosensor, goede prestaties, de Honor Magic 6 Lite heeft alles om in de smaak te vallen... in theorie toch!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro: test / recensie
De Redmi Note 12 Pro is uitgerust met een camerasensor van Sony, iets wat al lang niet meer is gebeurd, zal het eindelijk iets nieuws brengen?
Honor 90 Lite: test / beoordeling
Honor heeft de afgelopen jaren een aantal veranderingen ondergaan en ik had nog niet de kans gehad om een van hun laatste generatie smartphones te testen.
POCO X5 5G : test / review
De POCO X5 5G is een meesterlijke aankoop in het middensegment, hij weet alles of bijna alles te doen terwijl het budget beperkt blijft.
Google Pixel 6a review, tests en fotokwaliteit
Een nieuwe Pixel voor een betaalbare prijs, het kan! De Pixel 6a is een mid-range toestel met alle kwaliteiten van een high-end toestel.
Unihertz Luna : test / mening
Ik kende Unihertz pas 6 maanden geleden, ik was aangenaam verrast door het eerste model dat ik testte, zal de Luna mij ook weten te verrassen
POCO F5 : test / mening
Deze nieuwe POCO is de 17e telefoon van dit merk die ik test, dus ik heb veel tijd om te evalueren of dit nieuwe model de afleidingen waard is.
Redmi Note 11 : test / review
Ik test de Redmi-reeks sinds de Redmi 5 en dit merk heeft zichzelf gevestigd als de koning van het instapniveau, zal de Redmi Note 11 dezelfde weg volgen?
Redmi Note 11 Pro: test / review
De Redmi Note 11 Pro beweegt zich in de richting van een meer premium formaat, maar met elementen van het vorige model. Zal het de concurrentie nog aankunnen?
Poco M4 Pro 4G : test / review
Na een eerste versie in 5G, komt de Poco M4 Pro terug in een 4G-versie met een beter scherm, een betere camera en meer geheugen.
Poco X4 Pro 5G : test / review
De Poco X4 Pro is de tweede telefoon in de X Pro-reeks van Poco, de eerste was een succes, zal dit tweede model dezelfde weg volgen?
Redmi 10A: test en beoordeling
Sommige mensen kennen de crisis niet door iPhones te kopen voor meer dan 1000€, voor de anderen biedt Redmi een telefoon aan voor ongeveer 100€.
POCO M5 : test, mening en prijs
Ik heb bijna het hele POCO M-assortiment gekocht en ik vond dat het merk de laatste maanden niet veel vernieuwd had. Zal de M5 dit veranderen?
Unihertz Tank : test / recensie
Wil je een zombie-invasie overleven of gewoon overleven in de jungle met een smartphone? Ik denk dat ik iets voor je heb!
Poco X3 Pro: test / review
De Poco X3 Pro neemt de basis van de Poco X3 (wat een goede telefoon was) door 50% meer prestaties te bieden voor een min of meer gelijkwaardige prijs. Daarmee wordt hij de koning van de prestaties in het middensegment.
Poco F3 Test / Review
De Poco-familie met een nieuwe generatie van de F-serie, maar met een focus op prestaties in plaats van fotografie. De Poco F3 biedt ongeëvenaarde kracht in dit prijssegment, gamers zullen er blij mee zijn.
Doogee S96 Pro: test / review
Na een eerste positieve ervaring met het merk Doogee, besloot ik een tweede te kopen met deze S96 Pro die een interessante prestatie/kwaliteit/prijs verhouding lijkt te bieden.
Xiaomi 11T: test / review / fotokwaliteit
Het T-gamma gaat een tandje hoger en tikt aan tegen de top van het gamma van andere merken. Het heeft een 108 miljoen pixel camera en een amoled scherm.
Xiaomi Redmi Note 12: test / review
Ik test de Redmi reeks al 5 jaar en om de andere keer heb ik een interessant model gezien. In principe zou dit model interessant moeten zijn, maar zal Redmi de traditie volgen?
iiiF150 R2022 : test / review
De iiiF150 R2022 is gepositioneerd als een rugged smartphone met een zeer militair ontwerp. Deze telefoon wijkt duidelijk af van de gebruikelijke normen om een bijna brutale identiteit aan te nemen.
Redmi 10: test / review / recensie
Generatie na generatie slaagt Xiaomi erin om zijn instapmodellen zo op te waarderen dat ze de middenklasse modellen kietelen.
Realme GT 5G : uitgebreide test / review
Ik heb al een tijdje geen Realme meer getest, maar ik kon de kans niet laten liggen om deze nieuwe Realme GT te testen. De kracht van deze telefoon zal hem in staat stellen om te concurreren met de meest krachtige telefoons op de markt voor een lagere prijs.
Umidigi Bison Pro : test / review / recensie
Umidigi maakte een geweldige entree in de wereld van robuuste smartphones met de Umidigi Bison, ze zijn nu terug met de Pro-versie met een mooiere afwerking en betere prestaties.
TCL 10 Pro: test / review / prijs
Ik kende het merk TCL niet voordat ik de TCL 10 Pro testte, ik was positief verrast door het hoge afwerkingsniveau, maar houdt de rest ook stand?
Poco M4 Pro 5G: test / review en prijs
Poco is terug met een supersterk instapmodel en deze Poco M4 Pro is zeker een topper voor minder dan £200
Test van de Google Pixel 5 / foto kwaliteit
Ik wilde de Google Pixel 5 al heel lang testen, vooral voor de foto. Ik vond hem te duur dus heb ik hem tweedehands gekocht.
Redmi Note 11 Pro+ 5G : test / review
Na de Note 11, Note 11 Pro, is hier een derde versie van de "11"-generatie met een Pro+ 5G die een 11 Pro is met meer vermogen.
Poco F4 GT: test, volledige review/mening
De Poco F4 GT is een supercharged smartphone die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van hardcore gamers of degenen die gewoon de beste prestaties willen.
Oukitel WP18: test en review
Ik had al een paar maanden geen telefoon van dit type meer getest en ik besloot deze te testen omdat zijn prijspositionering hem ongetwijfeld interessant zal maken voor een zeer groot publiek.
Poco X4 GT review / test / recensie
Poco blijft naar de maan reiken met steeds krachtigere telefoons, maar gelukkig houden de kwaliteiten van de telefoon daar niet op.
Poco F4 : test / review / recensie
De F-reeks vertegenwoordigt de top van het gamma bij Poco en deze reeks is vaak synoniem met kracht, design en innovatie. Is dit nog steeds het geval met de F4?
OnePlus Nord 2T : test / review
Deze OnePlus is de tweede telefoon van dit merk die ik test, de eerste maakte geen indruk op me maar deze heeft een aantal sterke argumenten om me van gedachten te doen veranderen.
TCL 30 SE : test / review / prijs
Wie zei dat instappen niet interessant was? Voor 150€ is de TCL SE geen prestatiegerichte machine, maar hij heeft heel wat andere troeven in handen.
OnePlus Nord N100: test / review
Ik heb nog geen enkele OnePlus telefoon getest omdat ze te duur waren, maar met de N100 komt OnePlus in een meer betaalbare prijsklasse, dus ik moest hem wel testen.
Poco M3 Pro : test / review
Na het enorme succes van de Poco M3 eind 2020, lanceert Poco de PRO-versie met een prestatie/prijsverhouding die de markt van smartphones onder de 200€ nog zal doen schudden.
Samsung Galaxy A52: test / review
Ik test niet vaak Samsung toestellen zoals vele anderen al doen maar ik wilde een uitzondering maken voor de Galaxy A52 die waarschijnlijk veel verkoop zal genereren.
Redmi Note 10s : test / review
De Xiaomi-machine blijft meer modellen produceren dan welk merk ook en deze Redmi Note 10s komt tussen de Redmi Note 10 en Redmi Note 10 Pro
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden