Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
⌚Kospet Tank T2: test / mening

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Introductie-aanbieding
Prijs Kospet Tank T2
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Connectiviteit
Batterijduur
Schermkwaliteit
Features
Besturingssysteem
App
Compatibiliteit
Metingen
Test / beoordeling conclusie
Smartwatch Test Reviews Nl

⌚Kospet Tank T2: test / mening


Gepubliceerd op: 30-01-2024 / gewijzigd: 30-01-2024
Het is lang geleden dat ik een horloge heb getest en ik heb de indruk dat de rage rond connected horloges een beetje is weggeëbd. 2 jaar geleden werd ik bijna elke week gecontacteerd door Chinese horlogefabrikanten en vandaag is de overgrote meerderheid van deze merken verdwenen. Kospet heeft het overleefd en is in de loop van de tijd zelfs gegroeid om zich een plaats te veroveren in het Chinese segment van verbonden horloges. De eerste modellen hadden een zekere onschuld en onvolwassenheid over zich, maar Kospet is nu volwassen geworden met steeds geavanceerdere horloges en ik ga nu de Kospet Tank T2 testen

Ik heb ongeveer tien Kospet-horloges getest en ik heb zo'n beetje elke variatie van de 'Tank'-reeks doorlopen. Deze horloges zijn oorspronkelijk ontworpen om schokken te weerstaan met een assertief militair ontwerp, deze nieuwe Kospet Tank T2 heeft niets te maken met de eerste Kospet Tank die ik heb getest. Het horloge ziet er meer uit als een traditioneel horloge, het doet me denken aan een Festina horloge dat ik een paar jaar geleden had en een ongetraind oog zou voor de gek gehouden kunnen worden

Introductie-aanbiedingDe Kospet Tank T2 is verkrijgbaar op de officiële website voor iets meer dan £100 en is verkrijgbaar in 4 kleuren. Ik heb de zilveren versie getest. Ik heb een promo code om de prijs met 15% te verlagen (KOLNYT215)

Als je de code niet zelf wilt invoeren, klik dan eerst op deze link:

Activeer promo code

Je wordt doorverwezen naar de homepage maar de promo code wordt automatisch toegevoegd aan je winkelmandje zoals te zien is in de volgende afbeelding:

shopping cart promo code


Ga dan direct naar de Kospet Tank T2 pagina:

Kospet Tank T2 / kospet.com

Maak er het beste van, want ik weet niet hoe lang deze code geldig zal zijn.

Prijs Kospet Tank T2

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Kospet Tank T2 van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

30 januari 2024: Ik heb het horloge ontvangen en de test kan beginnen. Hoewel het testen van het horloge vrij snel gaat, heb ik tijd nodig om te sporten en de batterij onder echte omstandigheden te testen. Ik heb waarschijnlijk minstens 2 weken nodig om de test af te ronden.

Waarom deze telefoon?

Ik test vooral producten die nuttig zijn in mijn dagelijks leven en horloges maken daar, net als smartphones, duidelijk deel van uit. Oorspronkelijk werden horloges alleen gebruikt om de tijd op af te lezen en dat is nog steeds een belangrijk element in hun gebruik, maar voor mij zijn horloges handig om mee te sporten, om slaap bij te houden en om snel toegang te krijgen tot bepaalde meldingen. Dit zijn geen essentiële dingen, maar ik kan me niet voorstellen om terug te gaan naar een traditioneel horloge dat alleen de tijd aangeeft

Ik heb de afgelopen 3 jaar zo'n dertig horloges getest, zowel instapmodellen als tophorloges (zoals de Galaxy Watch). Kospet begon op instapniveau met horloges die licht afgewerkt waren en vrij basale functies hadden. De hartslagmetingen waren bijvoorbeeld niet erg betrouwbaar, maar daar is ongeveer 1 jaar geleden verandering in gekomen. Het afwerkingsniveau is omhoog gegaan, maar de betrouwbaarheid ook.

De Kospet Tank T2 is ongetwijfeld het horloge met het hoogste afwerkingsniveau van het merk, ik ben benieuwd of ze ook al het andere hebben verbeterd om een compleet horloge te kunnen bieden en uit het segment van de robuuste horloges te breken met een geweldig product.

Structure van mijn test

Ik test producten volgens een vooraf vastgestelde structuur (zie hieronder) om je zo veel mogelijk informatie te geven. Helaas kost dit veel tijd. In tegenstelling tot sommige sites waar producten op één dag worden getest, gebruik ik de producten die ik test minimum enkele weken en soms zelfs enkele maanden. Als de test niet compleet is op het moment van je bezoek, nodig ik je uit om later terug te komen of je vraag te stellen in de commentaren.

Uitpakken

kospet tank t2 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 1


Kospet horloges worden verpakt in dozen van een vergelijkbaar formaat en formaat. Deze dozen zijn prachtig geïllustreerd om het product te benadrukken en tegelijkertijd de inhoud goed te beschermen. De doos voor de Kospet Tank T2 zit vol met accessoires, en niet dat het nodig is, maar het gebruik van een armband van dit type vereist een paar accessoires. Met een siliconen bandje kun je het bandje eenvoudig strakker of losser maken zodat het om je pols past, maar met een gerasterd bandje zoals dit is het bandje niet flexibel. Om het langer of korter te maken, heb je een paar hulpmiddelen nodig en je vindt alles wat je nodig hebt in de doos

De doos bevat ook schermbeschermingsstickers, een siliconen polsband als de basisarmband niet past, een polsbandverlenger en de gebruikelijke productpresentaties en handleiding


Eerste configuratie

Als je het horloge voor de eerste keer start, moet je het koppelen met je smartphone - het lijkt niet mogelijk om het zonder te gebruiken. Kospet heeft zijn eigen applicatie ontwikkeld voor het koppelen van het horloge met de telefoon, dus het enige wat je hoeft te doen is het horloge te detecteren en het vervolgens via Bluetooth met het horloge te koppelen. De applicatie kan maar met één horloge tegelijk werken, wat voor de hand liggend lijkt, maar aangezien ik meerdere horloges van dit merk heb, ben ik genoodzaakt om de koppeling van het ene horloge te verbreken om een ander horloge te kunnen koppelen. Dat vind ik een beetje jammer, want bij andere merken kun je meerdere horloges in dezelfde applicatie gebruiken.

Zodra je het horloge aan je smartphone hebt gekoppeld, moet je de autorisaties configureren en beslissen wat er met het horloge kan worden gedeeld, zoals autorisaties voor meldingen of de mogelijkheid om direct vanaf het horloge te bellen. Er is echter één beperking als het gaat om contacten: het horloge kan maar ongeveer 70 contacten ontvangen. Als je niet aangeeft welke contacten, kiest het horloge de eerste 70 in alfabetische volgorde

Voor de rest lijkt het erg op wat ik op andere Kospet-horloges heb gezien. De configuratie is eenvoudig, maar vergeet niet de geautoriseerde applicaties te configureren, anders ontvang je niets op het horloge.

Afwerking

kospet tank t2 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 6


De Kospet Tank T2 is het eerste Kospet horloge dat je zou kunnen verwarren met een traditioneel horloge. Het formaat, het bandje en de knoppen zijn heel anders dan bij andere Kospet-modellen. Het 'zilveren' model dat ik heb getest geeft de indruk van metaal te zijn gemaakt, maar dit is niet het geval, of het aandeel metaal is vrij laag. Het horloge is duidelijk zwaarder dan de andere modellen die ik heb getest, maar het is nog steeds aanzienlijk lichter dan mijn Swatch en Festina horloges

kospet tank t2 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 16


Het horloge is uitgerust met een 1,43-inch Amoled-scherm. Met dit type scherm is het contrast veel beter dan met een LCD-scherm, en omdat elke pixel afzonderlijk kan worden geregeld zonder dat er randverlichting nodig is, zou dit horloge een zeer goede batterijlevensduur moeten hebben. Het scherm is in ieder geval zeer duidelijk en leesbaar, met een resolutie van 466x466 pixels, hoewel ik geen informatie heb over het verlichtingsniveau.

kospet tank t2 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 10


De band met metaaleffect is nieuw voor Kospet, en geeft een heel andere indruk van het horloge. Voor de wijzerplaat is hetzelfde materiaal en dezelfde kleur gebruikt om een zekere homogeniteit te garanderen. Ik hoefde de grootte van het bandje niet aan te passen aan mijn pols, want ik denk niet dat ik een te grote pols heb, ondanks mijn lengte. Ik denk niet dat ik een te grote pols heb ondanks mijn lengte, dus ik denk dat deze basisconfiguratie geschikt zou moeten zijn voor veel gebruikers zonder dat ze de grootte van het bandje hoeven aan te passen.

Hoewel ik niet controversieel wil zijn, zal dit type bandje zeker populairder zijn bij een mannelijk publiek.

kospet tank t2 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 12


Aan de achterkant zitten de gebruikelijke hartslagsensoren, die een klein groen lampje uitstralen als ze werken.

kospet tank t2 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 8


Aan de zijkanten zitten de gebruikelijke twee knoppen, één om het horloge aan en uit te zetten en de andere om met één klik naar de sportmodus te gaan. De aan/uit-knop kan ook worden gebruikt om terug te gaan in de tijd en om terug te gaan naar het scherm.

Zo zag de eerste Kospet Tank die ik testte eruit:

kospet tank m1 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 12


Ik denk dat de evolutie vrij duidelijk is en deze Tank T2 markeert een stap naar grotere volwassenheid voor het merk. Misschien vind ik over 5 jaar dat de Tank T2 niet volwassen genoeg was, maar het verschil tussen de eerste Kospet en de T2 is vrij duidelijk.

Connectiviteit

Het horloge maakt verbinding met je telefoon via Bluetooth, maar je kunt het horloge ook zonder deze verbinding gebruiken nadat je het minstens één keer hebt gesynchroniseerd. Als je Bluetooth gebruikt, kun je onder andere meldingen ontvangen of de gegevens van het horloge regelmatiger synchroniseren. Als je niet snel hoeft te synchroniseren, kun je de Bluetooth-verbinding van het horloge uitschakelen om de batterij te sparen.

Batterijduur

Toen ik het horloge ontving, had de batterij een capaciteit van 70%. Een week later zit ik op 57% en heb ik minstens een uur gesport, maar ik schakel het scherm uit als ik mijn pols beweeg. De levensduur van de batterij is dus veelbelovend. Ik zal deze paragraaf bijwerken na een paar weken gebruik.

Schermkwaliteit

kospet tank t2 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 17


Met een resolutie van 466x466 pixels en een grootte van 1,43 inch heeft het scherm een goede pixeldichtheid, je moet echt heel goed kijken om individuele pixels te kunnen onderscheiden. Het scherm is daarom in staat om kleine tekens weer te geven zonder verlies van leesbaarheid en omdat de wijzerplaten configureerbaar zijn, vind je altijd wel iets wat bij je past.

Het scherm is een amoledscherm, wat betekent dat het contrast veel beter is dan bij een LCD-scherm. Er is dus geen schittering aan de randen door tegenlicht en zwart is perfect zwart.

Features

Het Kospet Tank T2 horloge heeft dezelfde basisfuncties als andere Kospet horloges in dezelfde prijsklasse. Dit horloge is erg compleet, want het heeft alle basisfuncties die je op veel horloges vindt, maar je kunt er ook je oproepen mee beheren. En dan heb ik het niet over een sim- of esimkaart, maar over synchronisatie met de telefoon, zodat je direct op het horloge kunt bellen en gebeld kunt worden. Je kunt dus een nummer bellen vanaf je horloge

Hier is een overzicht van de functies van het horloge:

- meting van de dagelijkse activiteit

- meting van de slaap

- meting van de hartslag

- meting van het zuurstofgehalte in het bloed

- meting van de bloeddruk

- weer

- telefonie: toegang tot recente gesprekken, toegang tot contacten, toegang tot het kiezen van een nummer

- sportmodus: vele sporten zijn beschikbaar

- meldingen en berichten ontvangen (maar geen mogelijkheid om te antwoorden)

- muziekspeler (Spotify bedienen op je telefoon)

- wekker

- timer/stopwatch

- zaklamp

- telefoonlocatie

- telefooncamera

- rekenmachine

- ademhalingsoefening

- spraakassistent (gekoppeld aan die op je telefoon)

Het synchroniseren van contacten is mogelijk, maar is beperkt tot 70 contacten in alfabetische volgorde. Kies daarom bij voorkeur de meest voorkomende contacten om niet met een te beperkte lijst te eindigen

Besturingssysteem


Hartslagmeting

Om de betrouwbaarheid van de hartslagmetingen van een horloge te vergelijken, gebruik ik een Polar band. Ik sport dan tegelijkertijd met de band en het horloge zodat ik de gegevens kan vergelijken

Sessie 1 - spinningfiets - 30 minuten

Kospet: 104 (gemiddelde hartslag) / 145 (maximale hartslag) / 248 calorieën

Polar: 117 (gemiddelde hartslag) / 131 (maximale hartslag) / 332 calorieën

Sessie 2 - buitenfietsen - 37 minuten

Kospet: 108 (gemiddelde hartslag) / 162 (maximale hartslag) / 333 calorieën

Polar: 147 (gemiddelde hartslag) / 170 (maximale hartslag) / 615 calorieën

Ik heb andere fietssessies gedaan die hetzelfde resultaat opleverden. Het horloge is dus niet nauwkeurig genoeg om je sportprestaties bij te houden, en ik denk dat dit deels te wijten is aan het type band. Met een siliconen bandje kun je het bandje behoorlijk strak trekken zonder dat je beperkt wordt in je bewegingen. Dat is niet het geval met een metalen bandje, je moet altijd een kleine opening laten tussen de huid en het bandje, en ik denk dat deze opening het gebrek aan betrouwbaarheid kan verklaren.

Slaapmeting

Ik kan slaapcycli niet vergelijken met een medisch apparaat, maar ik kan wel de duur en het aantal keren ontwaken vergelijken die door het horloge worden gemeten. Als algemene regel geldt dat de slaapduur redelijk betrouwbaar is, op voorwaarde dat je niet na 22.00 uur in een ruststand ligt, want als ik een film kijk en rustig zou moeten zijn, denkt het horloge dat ik een dutje doe. Het is voor alle horloges hetzelfde, de afwezigheid van beweging na 22.00 uur wordt geïnterpreteerd als slaap

De meeste horloges die ik test laten zien dat ik een tekort aan diepe slaap heb, wat ook het geval is bij dit horloge. De slaapfasen wisselen elkaar af met regelmatige tussenpozen, maar het horloge lijkt korte ontwakingen niet te detecteren. De afgelopen dagen ben ik verschillende keren wakker geworden zonder mijn bed uit te komen, maar het horloge heeft deze wektijden nooit gedetecteerd, het was van mening dat ik in een lichte slaapfase was.

Achteraf kan ik zien dat de slaapfasen vrij nauwkeurig lijken te zijn, want afhankelijk van het aantal fasen kan ik duidelijk een verschil voelen als ik wakker word. Je hebt 4 cycli van diepe slaap nodig voor een goede nachtrust, en als ik er maar 3 heb, is mijn vermoeidheid duidelijker.

Het meten van zuurstof in het bloed

Ik heb ook geen medisch apparaat om dit type meting mee te vergelijken, maar aangezien ik altijd een score tussen 97 en 99% haal, neem ik aan dat deze gegevens kloppen.

Het meten van de bloeddruk

Ik heb de meting vergeleken tussen een medisch apparaat en het horloge. Met het medische apparaat kreeg ik een bloeddruk van 132/77

kospet tank t2 blood pressure 2


Met het horloge heb ik tegelijkertijd een bloeddruk van 131/81 gemeten

kospet tank t2 blood pressure 1


Hoewel deze waarden redelijk dicht bij elkaar liggen, moet je altijd voorzichtig zijn met het gebruik van een horloge om de bloeddruk te meten. Ik denk dat als je bloeddruk te hoog of te laag is, het horloge dit zou moeten kunnen detecteren, maar waarschijnlijk met een afwijking van de werkelijkheid

Het meten van het aantal stappen

Ik heb verschillende tests gedaan op harde oppervlakken en met regelmatige beweging, behaalde ik een hoger aantal stappen dan de werkelijkheid, maar met een vrij matige afwijking van ongeveer 5 tot 10%. De snelheid waarmee stappen worden genomen en de daaruit voortvloeiende trillingen spelen vaak een grote rol in de kwaliteit van horlogemetingen. Deze waarden moeten daarom niet letterlijk worden genomen, maar eerder als een indicatie dat je vrij duidelijk het verschil ziet tussen een dag waarop je veel hebt gelopen en een dag waarop je hebt gerust

App

De applicatie Kospet Fit bestaat al meer dan een jaar en is op dezelfde manier georganiseerd als andere applicaties van hetzelfde type. Het beginscherm groepeert de belangrijkste indicatoren, zoals hartslag, aantal stappen, calorieën, slaap, etc. Dit scherm is aanpasbaar, dus je kunt zelf bepalen welke informatie voor jou belangrijk is.

Dan is er een scherm voor het starten van een sportsessie vanaf de telefoon, wat vooral handig is als je buiten sport, omdat je hier de gegevens van het horloge kunt combineren met de GPS-gegevens van de telefoon. Je kunt een sportsessie ook rechtstreeks vanaf het horloge starten, maar dan heb je nog steeds de telefoon nodig voor GPS-tracking. Als je een sportsessie start vanaf het horloge, worden de gegevens de volgende keer dat je synchroniseert naar de applicatie gestuurd, maar ik vind het niet eenvoudig om deze gegevens terug te vinden. Je moet eigenlijk naar de geschiedenis gaan in het sportgedeelte en dan door alle sporten gaan tot je de sport vindt die je op het horloge had gekozen. Ik heb nog nergens een overzicht gevonden van alle sportsessies zonder dat je het type sport hoeft te kiezen. Gelukkig kun je sporten die je niet interesseren verwijderen, zodat je niet elke keer door de lijst hoeft te gaan

Vervolgens kun je je horloge aanpassen, zowel wat betreft het uiterlijk als hoe het zich gedraagt. Er zijn een aantal wijzerplaten beschikbaar om het display van het horloge aan te passen aan je behoeften. Je kunt ook het gedrag van het horloge instellen, bijvoorbeeld door het type melding te definiëren, de frequentie van de metingen, enz. Vergeet niet om meldingen van de applicatie toe te staan - dit is een van de meest gestelde vragen over horloges. Om meldingen op je horloge te ontvangen, moet je ermee instemmen dat het horloge de meldingen ontvangt, maar je moet er ook zeker van zijn dat de applicatie aan de bron van de meldingen (bijv. YouTube, Whatsapp, enz.) geautoriseerd is om met het horloge te communiceren.

Op dit moment kun je niet meer dan één horloge tegelijk beheren in de applicatie, maar Kospet vertelt me dat deze functie beschikbaar zal zijn in een toekomstige update. Dit is op zich geen groot probleem, want afgezien van profielen zoals het mijne waarbij ik meerdere horloges moet testen, zullen de meeste kopers er maar één tegelijk hebben

Het laatste tabblad is alleen voor het beheren van je Kospet account en eventueel contact opnemen met support

.

Compatibiliteit

Het Kospet Tank T2 horloge kan gebruikt worden op alle telefoons die compatibel zijn met de Kospet Fit applicatie.

Metingen

Het besturingssysteem van de Kospet Tank T2 is eigen, wat betekent dat je geen nieuwe applicaties kunt installeren - alles is geïntegreerd in een uniform systeem.
Het beginscherm kan worden aangepast door een van de wijzerplaten op het horloge te kiezen of door de Kospet Fit applicatie te gebruiken. Op de horizontale as aan de linkerkant heb je toegang tot de verschillende beschikbare widgets. Je kunt kiezen uit de volgende widgets die je interesseren: activiteit van de dag, slaap, hartslag, bloedzuurstof, bloeddruk, weer, mediaspeler, telefonie en sport. De schermen zijn prachtig geïllustreerd en de kwaliteit van het scherm versterkt het gevoel van kwaliteit van elk scherm.

Aan de linkerkant van de horizontale as heb je toegang tot alle functies van het horloge en kun je ook het type interface kiezen. Er zijn 3 of 4 modellen (lijst of grafisch) waaruit je kunt kiezen in het configuratiescherm van het horloge.

Op de verticale as bevat het bovenste scherm de gebruikelijke snelkoppelingen en kun je de instellingen openen, terwijl het onderste scherm de meldingen toont volgens wat je in de applicatie hebt geconfigureerd.

Bugs

Nog niet beschikbaar / getest

Vergelijk Kospet Tank T2 met de anderen

Test / beoordeling conclusie

De Kospet Tank T2 onderscheidt zich behoorlijk van de andere Kospet-horloges die ik tot nu toe heb getest, vooral door de constructie met metallic-effect. Het ontwerp van een horloge maakt het natuurlijk niet effectiever, maar het is wel een belangrijk criterium voor dit soort producten, want alle horloges moeten de tijd correct vertellen, dus het uiterlijk speelt een grote rol bij de subjectieve keuze van een horloge. Op dit criterium denk ik dat Kospet goed werk heeft geleverd, want met dit ontwerp kan Kospet twijfel zaaien en je laten denken dat je een traditioneel horloge draagt. Als tijdens de testperiode verschillende mensen vragen of ik een nieuw horloge heb, is dat een goed teken

Naast het puur esthetische aspect heeft dit horloge een goed, helder scherm met een hoog contrast. De menu's zijn goed georganiseerd en de kleine lettertjes zijn heel gemakkelijk te lezen. Als je al eerder een connected horloge hebt gebruikt (zelfs van een ander merk), zul je geen moeite hebben om je weg te vinden met deze Kospet. Het heeft alle functies die je van een horloge mag verwachten, hoewel het misschien een zelfstandige GPS-chip mist, maar horloges die dit wel hebben zijn over het algemeen duurder.

Ik heb de relevantie van de gegevens die het horloge verzamelt geanalyseerd en vond een aantal goede dingen en een aantal minder goede dingen. Aan de goede kant was ik positief verrast door de slaapmeting, want ook al is het niet wetenschappelijk, ik denk dat slaapfases correct lijken te worden gedetecteerd. Waakfases daarentegen niet. De hartslagmeting is niet nauwkeurig genoeg om dit horloge te gebruiken om je sportprestaties te meten. Ik was ook positief verrast door de bloeddrukmetingen. Horloges zijn geen betrouwbare instrumenten om de bloeddruk te meten, maar de resultaten die ik met dit horloge kreeg, kwamen aardig in de buurt van wat ik kreeg met een echte bloeddrukmeter.
Ik denk dat de aankoop van dit horloge vooral wordt bepaald door het uiterlijk en de paar andere functies die je misschien interesseren. Als je op zoek bent naar een horloge om je sportprestaties te meten, is dit misschien niet het juiste horloge voor jou. Aan de andere kant, als je je meldingen wilt bijhouden, wilt bellen of gebeld wilt worden, je dagelijkse activiteiten eenvoudig wilt kunnen volgen, een goede batterijduur wilt hebben... dan zal deze Kospet Tank T2 zeker aan je behoeften voldoen!

Sterktes

Ontwerp/esthetiek

Batterijduur

Schermkwaliteit

Gebruiksgemak

Mogelijkheid om te bellen en gebeld te worden

Aantal functies

Aantal sporten beschikbaar

Zwaktes

Betrouwbaarheid van metingen voor sporters

Detectie van fasen van waakzaamheid

Geen geïntegreerde GPS

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Kospet T3 Ultra test en review / smartwatch
Met zo'n naam verwacht je iets sterks. De Kospet Tank T3 Ultra is een goed uitziende, robuuste smartwatch met heel veel functies.
Kospet Tank T2 : test / mening
Kospet heeft een lange weg afgelegd sinds ik begon met het testen van horloges van dit merk, en deze keer is het op het gebied van afwerking dat Kospet een sprong voorwaarts maakt.
Kospet Tank M2 : test / recensie
Of je nu heel onhandig bent of iets doet waarbij je je horloge kunt beschadigen, Kospet heeft een oplossing met de tweede versie van zijn Tank horloge.
Mibro Watch X1 : test / review
Kospet Tank M1 : test / review
Na het testen van een eerste robuust horloge (Kospet Rock), test ik nu de Kospet Tank M1 die zijn robuuste identiteit volledig aanneemt.
Kospet Tank S1: test / recensie
Het Tank-assortiment bij Kospet was gericht op robuustheid en niet op esthetiek. De Kospet Tank S1 keert het idee een beetje om door te streven naar esthetiek boven robuustheid.
Xiaomi Smart Band 7: test / recensie
De Mi Band is terug met deze 7e versie die zich duidelijk onderscheidt van eerdere generaties zonder de prijs te zien stijgen.
Xiaomi Mi Watch Lite : test / review
Na de lancering van de Mi Band armbanden brengt Xiaomi nu ook horloges op de markt met het merk Mi Watch. Zal Xiaomi erin slagen om de markt te veroveren zoals het deed met zijn smartphones?
Amazfit Bip U : review / test
De Amazfit Bip U is de derde Amazfit smartwatch die ik dit jaar heb getest, het is ook de goedkoopste. Ik zal echter hetzelfde testprotocol toepassen om te zien wat het waard is in vergelijking met andere smartwatches.
Samsung Galaxy Watch 3 test / review
Na het testen van goedkope smartwatches wilde ik het high-end segment testen met de nieuwe Galaxy Watch 3. Is die smartwatch de prijs waard?
Amazfit GTS review / test
Huami is een van de grootste fabrikanten van smartwatches, ik heb de Amazfit GTS getest, die veel mogelijkheden biedt voor sportliefhebbers zonder het spaarvarken te hoeven breken.
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden