Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
Lankeleisi mg600 Plus

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Speciale aanbieding
Overzicht
Vragen en antwoorden
Sterke en zwakke punten
Kortingscode Discount

Lankeleisi mg600 Plus


Gepubliceerd op: 22-08-2023 / gewijzigd: 02-10-2023


De wereld van elektrische fatbikes wordt bevolkt door zoveel verschillende merken en modellen dat het moeilijk is om er je weg in te vinden. Zonder te pretenderen dat ik de sterke en zwakke punten van alle bestaande modellen kan uitleggen, ga ik me richten op een paar modellen en een uniek voordeel behalen voor mijn bezoekers. Vandaag bekijk ik de Lankeleisi mg600 plus fatbike, die een paar troeven heeft die op het eerste gezicht niet voor de hand liggen

Speciale aanbieding


De Lankeleisi mg600 Plus is niet op veel sites verkrijgbaar, ik vond hem alleen op Buybestgear en kreeg een extra korting voor mijn bezoekers. Als je nu al zeker weet dat je dit model wilt kopen, profiteer dan zolang de aanbieding loopt. Buybestgear is de enige site die dit model fiets mag verkopen. Als je hem ergens anders vindt, vergeet dan niet de garantie te controleren om onaangename verrassingen te voorkomen.

Buybestgear

Normale prijs: 1999€ (met een basiskorting van 200€)
Extra korting met de code BBGWILLEN: +/- 1959€
Totale korting: 240€
Om te profiteren: Dubbele korting op Buybestgear

5% korting promo code


Ik heb ook eenmalige promotiecodes voor 5% korting. Als je er een wilt, laat dan een bericht achter in de comments en ik mail je je persoonlijke code.

Overzicht


fat bike lankeleisi mg600 plus test avis review opinion bewertung analysis 4

De Lankeleisi mg600 Plus is een fatbike met een paar speciale kenmerken. Hij heeft natuurlijk grote wielen, zoals alle fietsen van dit type, maar Lankeleisi heeft de accu aan de voorkant van het frame geïntegreerd zonder het formaat van de fiets al te veel te vervormen. De fiets lijkt meer op een fiets dan op een kleine motor waarvan elementen zijn verwijderd. De kleurkeuze geeft hem een unieke uitstraling en de gekleurde velgen zorgen ervoor dat hij zich onderscheidt van andere modellen. Deze esthetische keuze zal je niet sneller of gemakkelijker laten fietsen, maar fat bikes zijn vaak erg lelijk, wat bij deze fiets niet het geval is. Het is natuurlijk erg subjectief, maar kopers lijken dit punt vaak op te pikken.

De motor is een 1000W Bafang motor, een nieuwe versie sinds juni 2023. Dit is een 1000W motor die ondersteuning biedt tot 25 km/u en een koppel van 70 Nm. De maximumsnelheid voor alle motoren van dit type in Europa is 25 km/u. Er zijn snellere motoren, maar die worden niet langer als fietsen beschouwd. Er zijn genoeg fietsen met 1000W vermogen, dus het is geen revolutie, maar het is de 70 Nm die het verschil zou kunnen maken, want met zo'n koppel krijg je een zeer goede acceleratie en kan de fiets steilere beklimmingen aan (tot 35°!). Het stuur is voorzien van een gaskleurring, net als op een motorfiets, zodat je zonder de minste inspanning kunt genieten van een geweldige acceleratie.

De motor biedt 5 ondersteuningsniveaus waarmee je het gedrag van de fiets kunt aanpassen aan je voorkeuren en aan het soort weg. Deze fiets kan vooruit zonder de pedalen te gebruiken, met volledige ondersteuning tot 25 km/u. Om sneller te gaan, moet je natuurlijk de pedalen gebruiken. Op het vlakke kun je heel goed in de eerste ondersteuningsstanden blijven om de accu te sparen en alleen ondersteuningsstand 5 gebruiken als dat nodig is.

De theoretische actieradius is ongeveer 60 km als je de hele tijd ondersteuning gebruikt en deze actieradius kan theoretisch oplopen tot 120 km als je het trappen en de ondersteuning afwisselt. De realiteit hangt af van je gewicht, de weg, de temperatuur en andere factoren, waardoor de actieradius ongetwijfeld zal dalen tot ongeveer 40 tot 50 km als je de ondersteuning de hele tijd gebruikt. De actieradius is dus erg goed en de Samsung 20 Ah batterij is erg efficiënt. De accu kan direct op de fiets worden opgeladen, maar je kunt hem er ook helemaal uithalen. Het volledig opladen duurt 6 tot 7 uur.

fat bike lankeleisi mg600 plus test avis review opinion bewertung analysis 3


De fiets is volledig uitgerust met spatborden voor en achter, een kickstand, krachtige voor- en achterverlichting en een bagagedrager. Er ontbreken retroreflectoren, dus controleer goed of deze in jouw land verplicht zijn. Het zadel is imposant en wordt ondersteund door grote veren voor maximale schokdemping. De combinatie van de grote banden, voorvering en zadel betekent dat je lange afstanden kunt rijden met maximaal comfort. Het frame is een combinatieframe waardoor je onder alle omstandigheden gemakkelijk op de fiets stapt. De fiets kan 180 kg dragen, dus je kunt in principe iemand achterop meenemen, en het vermogen is voldoende om een goed comfortniveau te handhaven.

De derailleur is een Shimano M315-7 met 7 versnellingen, maar je kunt je afvragen wat het nut is van zo'n derailleur op zo'n krachtige fiets, aangezien de overgrote meerderheid van de gebruikers waarschijnlijk tevreden zal zijn met de ondersteuning die de motor biedt zonder met de versnellingen te spelen. Voor degenen die het maximale uit deze fiets willen halen, zorgen de versnellingen ervoor dat je nog hogere snelheden kunt bereiken. Het is ook mogelijk om de fiets te ontgrendelen, zoals wordt uitgelegd op de Buybestgear website.

Het stuur is uitgerust met de gebruikelijke functies om de fiets te starten, het ondersteuningsniveau te wijzigen en te schakelen. Het is ook uniek omdat het een versnellingsring heeft waarmee je moeiteloos kunt bewegen. Het stuur kan iets worden gekanteld, maar je kunt je rijpositie niet radicaal veranderen. Het kleurenscherm op het stuur geeft je alle informatie die je nodig hebt voor je reis, zoals je snelheid, batterijniveau, snelheid/assistentie en totaal aantal kilometers. Hoewel het scherm van goede kwaliteit is, is het niet altijd perfect leesbaar in fel zonlicht. Het is niet mogelijk om het als navigatiescherm voor een GPS-route te gebruiken.Vragen en antwoordenHoeveel weegt de Lankeleisi mg600 Plus?
Deze fiets is vrij zwaar, hij weegt bijna 37kg, dus het is geen fiets om mee te nemen in combinatie met het openbaar vervoer. Hij kan ook niet opgevouwen worden - hij is 190 cm lang, wat betekent dat hij niet in de kofferbak van je auto past.

Hoe krachtig is de motor?
1000W / 48V met een koppel van 70Nm

Wat is de maximumsnelheid?
In theorie kun je in de meeste Europese landen ondersteuning gebruiken tot 25 km/u, maar het is mogelijk om de fiets uit te schakelen om ondersteuning te krijgen tot 40 km/u.

Hoe lang is de garantie?
1 jaar met de mogelijkheid om binnen 14 dagen van gedachten te veranderen, maar je zult de retourkosten moeten betalen.

Moet ik belasting betalen bovenop de aankoopprijs?
Buybestgear heeft voorraad in Europa, dus je hoeft geen invoerbelasting te betalen als je in Europa woont.

Waar kan ik de handleiding vinden?
Deze is hier beschikbaar: Lankeleisi mg600 Plus handleiding

Sterke en zwakke puntenSterke punten Lankeleisi mg600 Plus

- motorvermogen en koppel
- 180 kg draagvermogen
- volledige uitrusting
- rijcomfort (zadel, ophanging, banden)
- actieradius
- mate van ondersteuning
- acceleratiering
- mogelijkheid om te tokkelen zonder technische vaardigheid
- unieke kleuren
- op zijn gemak op alle soorten terrein

Zwakke punten Lankeleisi mg600 Plus

- zwaar gewicht
- geen reflectoren
- oplaadtijd batterij
- beperkte stuurverstelling
- leesbaarheid scherm in fel zonlicht

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Lankeleisi mg600 Plus
De Lankeleisi mg600 Plus biedt kracht en koppel in alle omstandigheden zonder in te boeten aan comfort, dus maak je klaar voor avontuur!
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden